Spring naar bijdragen

west

Members
  • Aantal bijdragen

    28
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door west geplaatst

  1. Gezondheid is zeker de grootste rijkdom, maar zonder geld kunt je niets doen
  2. Inderdaad, Er zijn heel veel mensen bang voor de toekomst. Dat is de enige reden volgens mij.
  3. Ik zal een leuk huis in Los angeles kopen en ook een luxe auto. De rest van mijn geld zal ik beleggen op beurs.
  4. @ DeValsspeler wat gezellig @JackPot Bedankt. Er is ook mijn favoriete vakantiebestemming.
  5. @Remco86 So far so good :smile: De wind zit me tot nu toe nog mee
  6. Dit jaar ga ik met vakantie geld en nieuwe auto naar Monte carlo en zuid Frankrijk. Alleen is er een probleem, Niet alleen de hotels zijn duur, maar ook de restaurants.
  7. west

    Vastgoedbeleggingen

    @ stijnvanmij Ik wil binnenkort beleggen in vastgoed. Ik heb nog geen tips maar ik weet dat beleggen altijd risico’s met zich mee brengt.
  8. Ik hoop ook dat UK in EU blijven. Een Brexit zal negatieve effect hebben op de economische groei. Volgens mij is een Brexit het begin van het uiteenvallen van Europa.
  9. @ TheMikeyx Ik had vroeger een creditcard maar nu niet meer. Met een creditcard ga ik meer dan altijd winkelen en niet handig voor mij. Nu ga ik van creditcard alleen voor het reserveren van hotels gebruiken. misschien geen discipline
  10. wat goed, ik ga zeker kijken (vanavond, 24 mei). ben benieuwd!
  11. @ JackPot Beleggen brengt altijd risico’s met zich mee maar ik ben niet bang. Risico en rendement zijn aan elkaar gekoppeld. Ik wil niet tot zijn 67ste blijven werken en dat is een goede optie. @ LasVegasNic hoopelijk!
  12. haha, ik heb al over dit bedrijf succesverhalen gehoord van een collega. Ik ben benieuwd.
  13. Bedankt van alle reacties, Ik heb besloten bij Noordenwind Vastgoed investeren. ik zal jullie op de hoogte houden .
  14. @JackPot Ik wil hier beleggen; http://www.noordenwindvastgoed.nl/lidl-duitsland-obligatie/
  15. Je slechtste investeringen! neeeeeeeeeeeeeeee, Ik ga nog meer onderzoeken, dank u
  16. @JackPot Ahhh, echt waar? ik wist het niet. hoe weetje dat?
  17. Ik heb al met een adviseurs van dit bedrijf een afspraak gehad. Hij heeft alles heel goed voor mij uitgelegd, Nu ben ik er echt van overtuigd. dat is een rentevast obligatie.
  18. Dat de euro zou vallen hoor ik ook dagelijks wel iemand beweren. Ik geloof daar echter niet in en ik hoop daar eveneens niet op om reden dat heel de EU economie dan in elkaar zou klappen.
  19. Ik heb net een artikel doorgelezen over beleggen in Lidl supermarkt in Duitsland. Ik vind het heel goede idee, als alles goed gaat, ga ik hier beleggen. Heeft iemand toevallig een ervaring over beleggen in een supermarkt als Lidl?
  20. Ik heb het al gezien, geeft heel goede informatie en ik kan verder gaan met mijn onderzoek over beleggen in goud of zilver (of misschien iets anders)
  21. Er zijn grofweg twee manieren om uw geld te laten groeien: sparen en beleggen. Sparen is veilig maar u wordt er niet rijk mee, beleggen of sparen? welke doet beter op dit moment?
  22. JackPot zei: Hi @west, misschien is dit iets voor je?https://www.onetime.nl/beurs/binary-options-voor-dummies Dank u, ik ga het kijken.
  23. Ik wil ook graag beginnen met het beleggen in goud of iets anders maar ik heb nog twijfel :/
  24. Ik probeer altijd contant geld bij me hebben. Volgens mij zal contant geld niet verdwijnen want de bereikbaarheid van geldautomaten zijn beperkt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.