Spring naar bijdragen

Nesta34

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Nesta34's Achievements

Member

Member (2/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Jij moet dat eerst op video vastleggen hoe de bal met zo'n snelheid vastgehouden wordt en dan op het laatste moment losgelaten wordt dan heb je pas keiharde bewijs voor het begin fase dus ga eerst dat doen....
  2. > @Nesta zei: > Ik ga eens uitleggen, kijk eens naar de bal als die in het vak ligt. Het wordt getrokken naar boven dus het wordt met magneet getrokken. Sommige draaien zijn random dat weet ik. Alleen als die een combinatie wilt gooien staat de magneet aan. Ik weet dit omdat ik iemand ken die interblock heeft gemaakt. De naam zegt het al interblock. Het heeft ook met draai uren te maken. Kom hier mij niet de les voorlezen. Ik bewijs als ik de koepel eraf mag en ik zelf met de hand erin legt en iedereen mag het zien dan win ik die 5000 maar dat doen ze niet. Dat is pas bewijs! Op blote oog kan ik het ook laten zien maar liever keiharde bewijs met de hand balletje erin leggen
  3. > @Nesta34 zei: > Kijk jongens ik heb pas bewijs dat de roulette steeds de nr 12 heeft gegooid, hij kan dus precies exact in het vakje zuigen, graag reactie van jullie.????
  4. Kijk jongens ik heb pas bewijs dat de roulette steeds de nr 12 heeft gegooid, hij kan dus precies exact in het vakje zuigen, graag reactie van jullie.????
  5. Ik heb duidelijk gezien dat het balletje terug waards 9 nrs terug ging op het nummerings ring hij ging van 16 tot 22 op een heel langzaame snelheid. Er is dus werkelijke besturing op het balletje door het systeem.
  6. Donna_Paulsen zei: ruleta zei: Uitbetalingen percentage Is gebaseerd op 100 speel uren en niet op het voor deel van het huis want als ik nu iedere keer zou winnen dan draait dat apparaat verlies dus er iets bedacht dat er toch nummer vallen waar niemand opzet en af en toe win je wat daar gaat het over Verdiep je AUB wel even in dingen als huisvoordeel voordat je statements gaat maken in discussies als deze, want je weet blijkbaar niet echt wat het inhoud. Waar denk jij dat het huisvoordeel in blackjack dan bijvoorbeeld vandaan komt? Hier draait er toch ook geen software en heb je gewoon een slof met in totaal 312 kaarten daarin die elke keer weer door elkaar geschud worden. Enige voordeel dat het huis heeft is dat jij je beslissing moet maken voordat de dealer dat doet en jij dus al kan busten VOOR de dealer waardoor de dealer altijd wint als jullie beide busten en zie daar het huisvoordeel. Casinospellen zijn toch per definitie zo in elkaar gezet zodat het huis op lange termijn altijd profit draait. Otherwise what's the point?
  7. Nesta zei: Luister jij als monteur moet dit weten? Er zit in G3 roulette MS-DOS systeem erin en er zijn 2 Turken die het ook wisten met de fouten en ik wist het al in 2011. Ze zijn opgepakt en als jij daar niks af weet dan ben jij geen monteur! Als er iets opvalt bij de monteurs krijgen ze melding om zo snel mogelijk de software programma te wisselen!!
  8. > @Nesta zei: > Het is totaal geen manipulatie! Ik heb iets ontdekt wat niemand weet. Machines maken ook fouten net als mensen meer zeg ik niet Ik weet het ook
  9. > @Nesta zei: > Megastar roulette werkt als volg. Er zit software en besturingsysteem erin. Hij kan 100x hetzelfde nummer gooien als je hem instelt of als de router kapot is. Ik heb foto als bewijs dat die 15x het nummer 12 heeft gegooid achterelkaar. Ik zelf durf met jongens die hier zeggen dat het eerlijk is met hun weddenschap aangaan en zelfs dat ik exact een nummer kan zeggen welke potje hij valt. Wie durft te wedden met mij dat ik het juiste nummer raad welke ronde hij valt. En stel dat ik verkeerd raad krijgt hij 1000Euro! En als ik goed raad krijg ik 1000Euro.. Hoor het van die domme mensen die weten dat het magneet het werk doet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.