Spring naar bijdragen

KevkeHMD

Silver
  • Aantal bijdragen

    305
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Alles door KevkeHMD geplaatst

  1. Mijn goede god H, hoe heb je dit toch zover kunnen laten komen. Buiten dit alles om ben ik de enige die me meer zorgen maakt om H dan om de financiële situatie? Alles staat op zijn naam. Overigens een schokkende gang van zaken dat er geen gebruik gemaakt word van CRUKS. Ik denk dat je hiermee echt laat zien dat je het probleem niet wilt aanpakken. Nogmaals sterkte met deze situatie, ik hoop oprecht dat je er sterker uit komt.
  2. Klote situatie, Als je bent wie ik denk dat je bent zag ik dit wel van mijlenver al aankomen maar dat doet er uiteraard niet toe. Hopelijk is er iemand die je wilt helpen. Ik denk dat stap 1toch echt is dat je je meteen in het CRUKS systeem inschrijft. Ik denk eerlijk dat tot die tijd niemand je serieus zal willen helpen en het zou jammer zijn als dat net de drempel zou zijn. Je zult eerst het probleem moeten aanpakken. Heel veel succes !
  3. Hoi Marjolein ! Welkom op het forum
  4. Hoi ! Welkom op het forum !
  5. KevkeHMD

    De Winnaar

    Welkom op het forum !
  6. Als je echt voor de klappers wilt gaan dan moet je bij No limit en hacksaw zijn. pragmatic bijv heeft een 5000x cap. wolfie zijn reactie says it all haha.
  7. Welkom op het forum !
  8. Benieuwd wanneer bamboo naar Nederland komt!
  9. Welkom op het forum !
  10. KevkeHMD

    Hoi

    Welkom op het forum !
  11. Welkom op het forum !
  12. Welkom op het forum !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...