Spring naar bijdragen

Daniov

Members
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Daniov's Achievements

Member

Member (2/3)

6

Waardering in de gemeenschap

  1. Wij zitten eerst in Excalibur, daarna in Harrahs. Jij/jullie?
  2. Jep, 2,5 week Vegas en dan 3 dagen waarschijnlijk san diego. Ga er 12 nov de halve marathon lopen. Je klinkt nogal verbaasd? ?
  3. Wij gaan over 8 dagen! 3 weekjes genieten. Misschien kunnen we een keer meeten. Ik houd een budget van 400 dollar per dag aan. Speel voornamelijk poker, blackjack en bingo? Hahah
  4. Ik ben er afgelopen januari geweest. Toen het 400 main event gespeeld, toen net niet in het geld, 63 werden betaald werd 82ste. Maar dat is eigenlijk niet interessant. Persoonlijk vind ik het er fijn spelen. Veel toernooien met buy-ins voor iedere portemonnee. Ook worden er volop satellites aangeboden. Toen ik er was waren er genoeg cash games. Wel voornamelijk in de avond. De sfeer aan de tafels was prima, Natuurlijk zijn er spelers die helemaal niks zeggen en waar je geen geintje mee hoeft te maken, maar er zijn er ook zat die er wel voor in zijn. Verder wordt alles piek fijn geregeld, deskundig personeel. En wat er hierboven al wordt aangegeven. Hotels voor een prikkie en op loop afstand. Het enige nadeel, er is in de omgeving geen reet te beleven. Zeker voor herhaling vatbaar!
  5. Als ze optreden ben ik samen met mij vriendin in vegas. Wil het graag meemaken alleen mijn vriendin ziet dat anders.
  6. @nikie , nee nog nooit van West-Wendover gehoord :open_mouth: Maar ga me daar zeker in verdiepen, want ik kom er namelijk langs. :smile: @TheGreatOne Natuurlijk kan ik helepn met het reviewen.. Ik ben er in totaal 2 dagen. Ik ga in September. dus zeg tegen die tijd maar wat er beoordeeld moet worden..
  7. Eind september zijn we 3 dagen weer in de Goldcoast, midden oktober nog ongeveer 9 dagen. Voor deze periode nog geen hotel vast staan. Aanbevelingen? Mag ook van de strip af zijn.
  8. Dat zou echt heel tof zijn dit!! Ben zeker voor!
  9. Mijn vriendin en ik waren er afgelopen jaar van 7 tot 19 oktober. Gold coast net ietsjes afgelegen maar prima vermaakt!!
  10. Leuk idee! aangezien ik zo wat in Nijmegen woon lijkt me dit een mooie gelegenheid om jullie gelijk te leren kennen. Ga ff kijken of ik eerder op het werk weg kan zodat ik mee kan eten. Maar wil wel s'avonds aansluiten in het HC.
  11. Thanx everybody!! Volgens mij is dit wel een actief forum.. Helemaal mijn ding. Komen er nog meer fanaten uit de omgeving van Nijmegen?
  12. Dank je wel. Ik denk dat dat inderdaad wel goed komt!!
  13. Tijdens onze reis later dit jaar gaan wij uiteraard ook naar deze stad/plaatsen. Hebben jullie nog tips qua hotel keuze?
  14. Daniov

    Voorstellen Daniov

    Hallo allemaal, Mijn naam is Daan, 26 jaar en kom uit Wijchen, dit is een dorpje in de buurt van Nijmegen. Vanaf jongs af aan kaart ik altijd al met mijn ouder waardoor ik een voorliefde heb voor kaart en gok spelletjes. Vanaf mijn 18e kom ik frequent bij holland casino Nijmegen en Venlo. Voornamelijk speel ik daar poker en blackjack met een uitzondering van roulette. In 2013 ben ik voor het eerst met 2 vrienden naar Vegas geweest. Sindsdien ben ik besmet met het virus en kom ik er tot nu toe elk jaar Afgelopen jaar heb ik mijn vriendin voor het eerst meegenomen en die vindt het ook helemaal te gek, voornamelijk het bingo gebeuren. Gelukkig voor mij. Dit jaar gaan we in september. Al geruime tijd volg ik OneTime en LasVegasNic via facebook. Maar het lijkt me leuk om hier met meer vegas en kansspel idolate te discuseieren over allerlei onderwerpen. Vriendelijke groet, Daniov
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.