Spring naar bijdragen

roulettehc

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

roulettehc's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik hoor het graag :# Ik ga pas dingen met Julie delen als ik klaar ben met dit project, ik wil zeker zijn van mijn zaak het heeft alleen nog een paar weken/ maanden tijd nodig.., gister heb ik ook weer gespeeld, de eerste 8 draaien allemaal raak daarna 5 achter elkaar gemist, daarna weer gestopt.. en alleen getallen opgeschreven..
  2. Heb nog geen verlies gedraaid maar het zijn ook geen grote winsten
  3. Btw speel live mee op een kast
  4. Hallo, Ben nu al weken bezig om alle nummers op te schrijven om te kijken welke het vaakst vallen na een bepaald nummer.. Bijvoorbeeld na de 15 valt 12,3,22,31,30,2 enz 0 t/m 36 heb ik nu bijna overal 10 a 15 nummers achter staan die na een bepaald getal gevallen is.. De volgende stap is om nu te gaan kijken welke cijfers er het vaakst vallen en daarop te gaan spelen.. heb nu een paar 100 draaien op papier We weten allemaal wel dat het random is maar ik zie er wel een bepaalde logica in, Ik speel in hc Leeuwarden , Mijn vraag is of hier meer mensen zijn die alles op papier bij houden of 1 of het ander patroon zien?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.