Spring naar bijdragen

Brunsie

Silver
  • Aantal bijdragen

    1827
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    39

Brunsie last won the day on november 21 2022

Brunsie had the most liked content!

Profile Information

  • Locatie
    Overasselt
  • Interesses
    Sportweddenschappen, sport, sportstatistieken, sporthistorie, sports betting

Recente profielbezoeken

1423 profielweergaven

Brunsie's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

1.3k

Waardering in de gemeenschap

  1. Even een update. Ik heb begin mei een mailtje gestuurd naar mijn contact binnen MVV. Heb vandaag een reactie gekregen: "Ik zie dat ik helemaal niet gereageerd heb op je vorige bericht! Maar dat maken we zeker een keer goed.. playoffs mogen we alleen geen kaarten weggeven!" Dus dit seizoen gaat het dus helaas niet meer lukken. Wie weet volgend seizoen in de Eredivisie.
  2. Lieve allemaal, Het is inderdaad een beetje fout gelopen met het bezoek aan de wedstrijd van MVV. De wedstrijd die wij gekozen hadden voor ons bezoek werd verplaatst omdat de openingswedstrijd van het WK verplaatst werd. Een gekozen vervangende wedstrijd werd afgelast. Daarna bleek het voor MVV lastig om vanwege de commerciële groei die de club doormaakt een wedstrijd te faciliteren. Door mijn veranderde rol bij OneTime is dit na verloop van tijd van mijn netvlies verdwenen. Nu staat het er weer op. Ik ga opnieuw contact opnemen met MVV, wellicht is er een leuke wedstrijd in de play-offs te boeken. Ik zal zelf niet mee gaan, maar ga mijn best doen de prijs alsnog te organiseren. Groetjes, Brunsie
  3. De wedstrijd waar het allemaal om draait wordt gespeeld tussen regerend wereldkampioen Frankrijk en het Argentinië van Lionel Messi. Op papier een droomfinale. Een finale ook, kudos waar we kudos moeten geven, die door de bookmakers redelijk accuraat voorspeld is. Brazilië was dan voorafgaand aan dit toernooi de grote favoriet, maar het schema en de groepsindeling voorspelden een clash tussen de twee Zuid-Amerikaanse landen in de halve finale. Kroatië stak daar uiteindelijk een stokje voor, maar feit bleef dat de finale niet tussen de nummers 1 en 2 op het favorietenlijstje van de bookmaker zou gaan. Dat uiteindelijk de nummers 2 en 3 de finale gehaald hebben, verdiend een klein applausje voor de odds makers. Frankrijk De belangrijkste speler aan de kant van Frankrijk is niet Kylian Mbappé of Olivier Giroud, maar Antoine Griezmann die zich als speler tussen de linies overal op het veld laat zien. Met Griezmann heeft Frankrijk een wapen dat lastig af te stoppen is. Tel daar bij op dat spelers als Ousame Dembele, Giroud en Mbappé de klasse hebben om een cruciaal doelpunt te kunnen maken ook al speelt Frankrijk niet het beste voetbal. Frankrijk staat in de finale ondanks dat de Engelsen in de kwartfinale en de Marokkanen in de halve finale beter voetbal speelden. Wedstrijden kunnen winnen is echter ook een kwaliteit. Argentinië De belangrijkste speler aan de kant van Argentinië is ontegenzeggelijk Lionel Messi. Waar de kleine spelmaker het op eerdere WK's weleens af liet weten, eist Messi in Qatar de hoofdrol op, zowel in positief als negatief opzicht. Daar aan ten grondslag ligt het besef dat dit de laatste kans is voor Messi om echt in de voetballende voetsporen van Diego Armando Maradona te treden. Rondom Messi bestaat het Argentijnse elftal vooral uit spelers die felheid en vastberadenheid in het team brengen. Grinta, noemen de Vlamingen het. Het is een kwaliteit die onmisbaar is op weg naar een wereldtitel. Prognose: Staan de twee best voetballende landen in de finale? Nee. Frankrijk speelt het ultieme reactievoetbal en kan grote delen van de wedstrijd ondergaan als de tegenstander bepaalt wat er gebeurt. Als dat ook opgaat als die tegenstander Messi heet, wordt de hamvraag die de uitkomst van deze finale gaat beslissen. Tips: Tip 1: Frankrijk wordt wereldkampioen (odds 1.92 bij BetCity) Tip 2: Aantal doelpunten in de eerste helft: Under 0.5 (odds 2.32 bij BetCity) Tip 3: Percentage balbezit Argentinië (odds 2.10 bij BetCity)
  4. De troostfinale wordt gespeeld door twee landen die wat er ook gebeurd terug kunnen kijken op een geslaagd toernooi. Kroatië bevestigde dat de finaleplaats van vier jaar geleden geen toevalstreffer was en Marokko zette het Afrikaanse voetbal op de wereldkaart. Marokko Één wedstrijd voor de finale blies Frankrijk de kaars van Marokkaanse sprookje voortijdig uit. Marokko kwam simpelweg tekort om na Spanje en Portugal ook Frankrijk aan de zegekar te binden. Dat is jammer, maar Marokko heeft desondanks een indrukwekkend toernooi gespeeld. Spelers als Sofyan Amrabat en Hakim Ziyech hebben zich in de kijker van de Europese topclubs gespeeld en Marokko is gemiddeld jong genoeg om op het volgende WK nóg beter voor de dag te komen. Kroatië Ook aan Kroatische kant ondekten we de afgelopen weken spelers waar we misschien nog nooit van gehoord hadden. Keeper Dominik Livakovic ontpopte zich tot de ultieme penaltykiller, maar op de inzet van Lionel Messi in de halve finale had hij geen verweer. Voor Livakovic lonkt een transfer naar Bayern München. Centrale verdediger Josko Gvardiol kan overal tekenen in de top van de Premier League. Voor het zover is, moet Kroatië nog één keer diep gaan om na het zilver van vier jaar geleden, nu voor het brons te gaan. Prognose: Deze wedstrijd gaat op het middenveld beslist worden. Het Kroatische middenveld met Modric - Kovacic en Brozovic is ontzettend sterk en als dit drietal het overtal van Marokko (Boufal - Amrabat - Ounahi - Ziyech) kan overklassen, dan geven wij de Kroaten de beste kans op de bronzen medaille. Tips: Tip 1: Kroatië wint het brons (odds 1.68 bij BetCity) Tip 2: BTS: Nee (odds 2.07 bij BetCity) Tip 3: Under 2.5 doelpunten (odds 1.92 bij BetCity)
  5. Dat Frankrijk de halve finale van het wereldkampioenschap 2022 bereikt heeft, is geen verrassing. De tegenstander in die halve finale is dat wel. Marokko schakelde Spanje en Portugal uit en bevindt zich in een dusdanige flow dat het geloof er is dat de Marokkanen ook titelverdediger Frankrijk uit kunnen schakelen. Frankrijk De Fransen moesten er hard voor werken tegen Engeland, maar plaatste zich dankzij good old Olivier Giroud en een gemiste penalty van Harry Kane voor de halve eindstrijd. De tegenstander voor de ploeg van Didier Deschamps had met Spanje of Portugal op papier vele malen moeilijker kunnen zijn, maar de ploeg die de twee toplanden uitschakelde is ook geen voer voor de Franse kat. De Fransen zijn wel favoriet en kunnen hun tweede finaleplaats op rij met een goede wedstrijd veilig stellen. Marokko Marokko is bezig aan een erg mooi WK-sprookje en schrijft met het bereiken van de halve finale geschiedenis door als eerste Afrikaanse land zo ver te komen. In het voetbal kennen sprookjes echter vaak een prematuur einde. Het verhaal van Andries Noppert zou ook perfect zijn geweest als hij een strafschop gestopt had tegen Argentinië. Voor Marokko vrezen we een beetje voor hetzelfde scenario. Ook met een nederlaag tegen de Fransen mogen de Marokkanen echter trots op het toernooi zijn. Prognose: De kracht van Marokko is het overleven van de sterke fases van de tegenstander. Dat bleek zowel tegen Spanje als tegen Portugal de sleutel tot het succes. Als de Marokkanen er in slagen om Antoine Griezmann, de beste Fransman op dit toernooi, aan banden te leggen, heeft het wellicht een kans. Wij tippen echter een redelijk eenvoudige Franse zege. Tips: Tip 1: 3-way handicap starts 0-1: Frankrijk (odds 2.60 bij BetCity) Tip 2: Frankrijk Under 66,5% balbezit (odds 2.00 bij BetCity Tip 3: Olivier Giroud scoort op een willekeurig moment (odds 2.80 bij BetCity)
  6. Als Nederlandse voetballiefhebber kun je op dit moment niet anders dan een gruwelijke hekel hebben aan alles dat Argentinië is. Toch moeten we beseffen dat de Argentijnen Nederland terecht uitgeschakeld hebben en gezien de selectie van de vier overgebleven landen wellicht de meeste kans op de wereldtitel maken. Argentinië Dat Argentinië twee keer een kwartier en een strafschoppen serie langer door moest dan de bedoeling was, was niet alleen aan de vrije trap variant van Wout Weghorst te danken, maar ook aan de Spaanse scheidsrechter Lahoz, die maar liefst tien minuten blessuretijd in rekening bracht. De Argentijnen zijn de veldslag niet helemaal ongeschonden uitgekomen. Linksback Marcos Acuna en invaller Gonzalo Montiel kregen allebei geel tegen Nederland en zijn geschorst. Kroatië Kroatië speelde vier van de vijf wedstrijden die het op dit WK gelijk. Het betekent dat de Kroatische ploeg bijzonder stug is en dat blijkt ook uit het feit dat het België en Brazilië naar huis stuurde. Keeper Dominik Livakovic toonde zich een ware penalty-killer en zowel tegen Japan als tegen Brazilië toonde Kroatië veerkracht. Met de Argentijnen treffen de Kroaten opnieuw een titelfavoriet, maar wees niet verbaasd als het Kroatië is dat de WK finale bereikt. Prognose: De Argentijnen zullen gewaarschuwd zijn door de uitschakeling van de Brazilianen. Toch geven we de Kroaten een goede kans. Het Kroatische middenveld met Modric, Kovacic en Brozavic is complementair. De achterhoede staat en met Petkovic en Perisic heeft het aanvallers die een doelpunt kunnen maken. Wij tippen Kroatie voor een tweede opeenvolgende WK finale en zouden niet verbaasd zijn als het een herhaling van de finale van vier jaar geleden wordt, maar daarover morgen meer. Tips: Tip 1: Land dat naar de finale gaat: Kroatië (odds 3.15 bij BetCity) Tip 2: BTS: Ja (odds 2.20 bij BetCity) Tip 3: Exacte score meervoudige weddenschap: 2-0, 0-2, 2-1, 1-2 (odds 3.00 bij BetCity)
  7. Marokko is zonder enige twijfel de meest verrassende van de acht kwartfinalisten. De Leeuwen van de Atlas schakelden in de achtste finales Spanje uit na strafschoppen. Nu wacht met Portugal een nieuwe Zuid-Europese tegenstander, die echter totaal ander voetbal speelt. Marokko Marokko schoot drie van de vier strafschoppen in de serie tegen Spanje raak terwijl Spanje niet één strafschop benutte, net zoals is het in de wedstrijd slechts één keer op doel schoot. Je zou kunnen zeggen dat Marokko door is omdat Spanje zichzelf uitgeschakeld heeft, maar dan zou je de Marokkaanse vechtlust en teamspirit tekort doen. Tegen Portugal moet Marokko nogmaals boven zichzelf uitstijgen om opnieuw te stunten. Portugal Portugal was altijd het land dat met heel lelijk en defensief voetbal ver kon komen op toernooien, maar op dit WK kan Portugal ook zelf het spel maken. Onder aanvoering van Bernardo Silva, Bruno Fernandes en vonder Cristiano Ronaldo walste Portugal in de kwartfinale over Zwitserland en de weg naar de finale ligt open voor de Portugezen. Winnen van Marokko zou mogelijk moeten zijn, waarna het met Frankrijk en Engeland elftallen kan treffen in de halve finale waar het voetballend niet voor onder hoeft te doen. Prognose: Marokko zal compact en intensief spelen om de eerste Portugese stormen te overleven. Daarna zal het zelf wat meer aan voetballen toekomen en juist dan is Portugal op zijn gevaarlijkst. De Europees Kampioen van 2016 beschikt over meer creativiteit en stootkracht dan Marokko en zal zich gaan plaatsen voor de halve finale. Tips: Tip 1: Portugal wint (odds 1.68 bij BetCity) Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 2.18 bij BetCity) Tip 3: Totaal aantal doelpunten Portugal in de eerste helft: Over 0.5 (odds 1.89 bij BetCity)
  8. Engeland - Frankrijk is een klassieker in het voetbal en beide landen hadden elkaar het liefst pas wat verderop in het toernooi getroffen. Feit is dat er één van de kanshebbers op de wereldtitel uit het toernooi gaat na deze wedstrijd. Engeland Het Engeland van Gareth Southgate rekende in de achtste finale vrij eenvoudig af met Senegal. De Engelsen kwalificeerden zich met een 3-0 zege voor de kwartfinale tegen Frankrijk. Het mooie weer wordt gemaakt door youngsters als Buyako Saka, Jude Bellingham en Phil Foden. Het geeft een kijkje in de toekomst van het Engelse elftal. De vierde plaats van het vorige WK kan overtroffen worden, maar of dat op dit WK gebeurt valt met Frankrijk als tegenstander te betwijfelen. Frankrijk De ster van de regerend wereldkampioen is niet Kylian Mbappé, maar de oude vos Olivier Giroud. De stand-in voor de geblesseerde Karim Benzema speelt een belangrijke rol in het Franse elftal. Achter Giroud heeft Frankrijk met Mbappé, Ousmane Dembele en Antoine Griezmann wellicht de beste complementaire aanval van alle landen die nog in het toernooi zitten. Prognose: Dit kon weleens een hele spannende en enerverende wedstrijd worden. De krachten van beide teams liggen toch voorin. De doelpunten kunnen allebei de kanten weleens gemakkelijk vallen. Wat ons betreft is de winnaar van dit duel een potentiële WK finalist. Tips: Tip 1: Over 3.5 doelpunten (odds 3.65 bij BetCity) Tip 2: Buyako Saka scoort (odds 5.30 bij BetCity) Tip 3: Totaal percentage Engeland: Minder dan 52,5% (odds 1.73 bij BetCity)
  9. Tot nu toe verloopt de voortgang van het WK voor het Nederlands Elftal eigenlijk volgens het scenario dat vooraf bedacht was. Groepswinnaar worden in poule A, in de achtste finale winnen van de VS of Wales en dan de kwartfinale moeten spelen tegen Argentinië. Volgens de bookmakers eindigt het WK voor de mannen van Louis van Gaal hier. Wij denken daar iets anders over. Nederland Nee, het voetbal dat het Nederlands Elftal op dit WK speelt kunnen we niet conform de Hollandse school noemen. Uiteindelijk is het spel natuurlijk ondergeschikt aan het resultaat en met die filosofie kan Oranje het Argentinië nog best eens lastig gaan maken. Nu het resultaat boven alles heilig is verklaard kan Oranje eenzelfde vastberadenheid als Argentinië aan de dag leggen. De specifieke kwaliteiten die Oranje heeft, kunnen weleens voor een verrassende uitslag gaan zorgen. Argentinië De Argentijnen draaien immers nog lang niet op topniveau op dit WK. De nederlaag tegen Saoedi-Arabië kon worden hersteld, maar Messi en zijn collegae hadden meer moeite met Australië dan ze zelf wellicht verwacht hadden. De achilleshiel van Argentinië ligt in de achterhoede. Als Nederland met Frenkie de Jong en Memphis tussen de Argentijnse linies kan spelen, gaat Argentinië het lastig krijgen tegen Oranje. Prognose: Argentinië is comfortabel als Nederland de bal heeft, maar Nederland wil het spel niet per se maken op dit toernooi. De Argentijnen gaan het lastig hebben om het initiatief te nemen waardoor er een wedstrijdje de kat uit de boom kijken gaat ontstaan. Beide teams zijn in staat om op basis van een individuele flits een doelpunt te maken dus we verwachten een enorm spannende wedstrijd. Tips: Tip 1: Team dat zich plaatst voor de volgende ronde: Nederland (odds 2.40 bij BetCity) Tip 2: BTS: Ja (odds 2.02 bij BetCIty) Tip 3: Over 0.5 doelpunten in de eerste helft (odds 1.57 bij BetCity)
  10. Kroatië had het in de achtste finale moeilijker dan gedacht met Japan, maar won na strafschoppen wel verdiend. Brazilië gaf in de eerste helft een voetbalshow tegen Zuid-Korea en stelde zich definitief kandidaat als favoriet voor de wereldtitel. Kroatië Kroatië heeft net als vier jaar geleden in Rusland écht een goed elftal. Het kwam in het duel met Japan bij fases goed voor de dag en was in de verlenging het enige team dat tot de 120ste minuut door kon voetballen op zoek naar de winnende treffer. Doelman Dominik Livaković liet in de strafschoppenserie zien een penalty te kunnen stoppen. Dat moet de Kroaten vertrouwen geven in een resultaat tegen Brazilië. Brazilië Brazilië danste, swingde en liep in de eerste helft van de achtste finale volledig over Zuid-Korea heen. Er moeten echter wel een paar kanttekeningen gemaakt worden bij de prestatie van De Goddelijke Kanaries. 1) Het was 'maar' Zuid-Korea en 2) Toen Brazilië de voet van het gas haalde, scoorde de Koreanen en daalde het niveau van de wedstrijd aanzienlijk. Kroatië is echt een tegenstander van een ander niveau. Prognose: Dit kon weleens een heel lastig duel voor de Brazilianen worden want de Kroaten kunnen zelf ook heel goed voetballen, maar uiteindelijk zal Brazilië het land zijn dat zich gaat plaatsen voor de halve finale. Tips: Tip 1: BTS: Ja (odds 2.20 bij BetCity) Tip 2: Eerste helft: Over 1.5 doelpunten (odds 2.80 bij BetCity) Tip 3: Ivan Perisic Over 0.5 schoten op doel (odds 2.30 bij BetCity)
  11. Zwitserland toonde zich zo degelijk als een Zwitsers uurwerk en deed precies genoeg om de achtste finales te bereiken. De Zwitsers werden tweede in Poule G, achter Brazilië. Portugal won Poule H en schakelde door de nederlaag in de groepswedstrijd tegen Zuid-Korea Uruguay uit. Zwitserland Met een achterhoede bestaande uit keeper Yann Sommer en verdedigers Ricardo Rodriguez, Manuel Akanji, Fabian Schär en Silvan Widmer kun je er vanuit gaan dat er weinig voetballende oplossingen, maar ook weinig tegendoelpunten geïncasseerd gaan worden. Zet daar met Granit Xhaka en Remo Feuler twee controlerende middenvelders voor en je begrijpt dat Zwitserland doorgaans net zo attractief voetbalt als het Nederlands Elftal. De vier speler voorin moeten het mooie weer maken en dat lukt op dit WK vooralsnog prima. Breel Embolo scoorde al twee doelpunten en is een handenbindertje waar Portugal het achterin nog knap lastig mee gaat hebben. Portugal De nederlaag tegen Zuid-Korea deerde Portugal niet, maar zal wel een aantal alarmbellen hebben laten afgaan in het Portugese kamp. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Brazilië of Spanje, speelde Portugal niet met een reserve-elftal tegen de Koreanen. Niet iedere basisspeler uit de eerste twee wedstrijden kwam in het veld, maar de achterhoede en aanvoerder Cristiano Ronaldo speelden wel gewoon. Tegen Zwitserland zullen Bernardo Silva en Bruno Fernandes terugkeren in de basis en dat zou Portugal moeten helpen om de Zwitserse kluis te kraken. Prognose: Hoe langer de Zwitsers stand kunnen houden, hoe groter de kans op een stuntje. Op het EK vorig jaar schakelden de Zwitsers Frankrijk uit na strafschoppen en verloor het pas na strafschoppen van Spanje. Die kant kan het vanavond ook wel eens op gaan. Tips: Tip 1: X na 90 minuten (odds 3.55 bij BetCity) Tip 2: Team plaatst zich voor de volgende ronde: Zwitserland (odds 2.85 bij BetCity) Tip 3: Under 0.5 doelpunten in de wedstrijd (odds 9.50 bij BetCity)
  12. De Spanjaarden flirtten even met uitschakeling, maar hebben uiteindelijk het spel enorm slim gespeeld. Tweede worden in de poule des doods achter Japan is in theorie een geniale move in de wetenschap dat Marokko poulewinnaar in poule F was geworden. Nu moet Spanje het zelf geënsceneerde cadeau nog wel even uitpakken. Marokko Marokko verraste niet alleen door zich te plaatsen voor de achtste finale, maar dat ook nog eens als poulewinnaar te doen. In de poule met Kroatië en België was Marokko de verrassing door zonder nederlaag en met slechts één tegentreffer de knock-out fase van het WK te bereiken. In de achtste finales stuitten Hakim Ziyech en zijn ploeggenoten op Spanje, dat zichzelf wellicht aan beetje rijk rekent. Aan Marokko de niet misselijke opdracht om opnieuw te verrassen. Spanje Het was een thriller die Luis Enrique schreef tegen Japan, maar de epiloog was een zeer gunstige loting voor de achtste finales. In plaats van als groepswinnaar tegen Kroatië aan te moeten treden, treft Spanje in de achtste finales Japan, waarna in de kwartfinale Portugal of Zwitserland wacht. De route naar de halve finale heeft er weleens zwaarder uitgezien. Spanje moet echter waken voor onderschatting. Marokko heeft ook België uit het toernooi gewipt. Prognose: Het zal voor de Spanjaarden zeker geen walk-over worden, maar voetballend zijn ze beter dan Marokko. Als Spanje het eigen spel kan spelen, hebben ze de beste kans om door te gaan naar de kwartfinale. Tips: Tip 1: Spanje wint (odds 1.61 bij BetCity) Tip 2: Over 2.5 doelpunten (odds 2.23 bij BetCity) Tip 3: BTS: Ja (odds 2.23 bij BetCity)
  13. Een achtste finale tegen Zuid-Korea is voor het favoriete Brazilië het beste scenario dat zich voor had kunnen doen. Op voorhand was immers rekening gehouden met Portugal of Uruguay. De rode loper naar de kwartfinale ligt uit voor de Brazilianen. Nu alleen nog even winnen. Brazilië De nederlaag in de laatste groepswedstrijd tegen Kameroen deed Brazilië geen pijn. Wel vervelend was het uitvallen van reserve-spits Gabriel Jesus. Bondscoach Tite zal weinig aanleiding hebben gezien tegen Kameroen om zijn basis voor de achtste finale te wijzigen. Sterspeler Neymar lijkt fit voor het duel met Zuid-Korea, wat de kansen op een Braziliaanse overwinning alleen maar toe laat nemen. Zuid-Korea Zuid-Korea stuntte door in de blessuretijd te winnen van Portugal. Het leidde tot ongeloof en vreugde. Niet alleen bij Zuid-Korea, maar ook bij Uruguay, dat door de Koreaanse zege de koffers in kon gaan pakken. Onder aanvoering van Tottenham Hotspur-ster Son Heung-min mag Zuid-Korea vandaag gaan proberen om opnieuw te stunten. Prognose: Er gebeuren rare dingen op dit WK, maar dat Brazilië uitgeschakeld wordt door Zuid-Korea staat wat ons betreft niet in de sterren geschreven. Brazilië gaat vrij eenvoudig verder naar de kwartfinale. Tips: Tip 1: 3-way handicap starts 0-1: Brazilië (odds 1.80 bij BetCity) Tip 2: Schoten op doel Brazilië: Over 6.5 (odds 1.74 bij BetCity) Tip 3: Neymar geeft een assist: Ja (odds 2.75 bij BetCity)
  14. Zowel poule E als in Poule F staan niet de verwachtte landen in de achtste finales. Het levert wat vreemde wedstrijden op. Japan plaatste zich als poulewinnaar van Poule E voor de vierde keer voor de eindfase van het WK. Het elftal van het land van de rijzende zon kan zich zomaar plaatsen voor het eerst plaatsen voor de kwartfinale. Japan Japan won in de groepsfase van Duitsland en Spanje. De overwinning op de Spanjaarden is deels de verdienste van de Japanners en deels de verdienste van het boerenverstand van de Spanje. Dat neemt niet weg dat Japan terecht in de achtste finale staat. Het is een goed voetballend team, dat met ex-PSV'er Ritsu Doan een van de betere spelers van dit WK in het elftal heeft. Japan haalde nog nooit de kwartfinale, maar zal na het overleven van een poule met Duitsland en Spanje het vertrouwen hebben om ook Kroatië te kunnen verslaan. Kroatië De verliezend finalist van 2018 zal stiekem met plezier naar de ontwikkelingen in Poule E gekeken hebben. Voor de Kroaten dreigde op voorhand een wedstrijd tegen Duitsland of Spanje. Dat het Japan geworden is, is een opsteker voor de Kroaten. Kroatië is wel de poulefase goed doorgekomen, maar flirtte tegen België ook met uitschakeling. Dat maakt de Kroaten niet per se de favoriet tegen de verrassende Japanners. Prognose: De Kroaten moeten een betere pot op de mat leggen dan tegen België om van Japan te winnen. Bovendien moet de efficiency omhoog. Japan toonde aan tegen grote landen doelpunten te kunnen maken. Japan zou weleens de flow kunnen hebben om opnieuw te verrassen. Tips: Tip 1: Team dat zich plaatst voor de volgende ronde: Japan (odds 2.52 bij BetCity) Tip 2: X (gelijk na reguliere speeltijd) (odds 3.25 bij BetCity) Tip 3: Ritsu Doan Over 1.5 schoten op doel (odds 4.75 bij BetCity)
  15. Engeland plaatste zich als groepswinnaar van poule B voor de achtste finales. De Engelsen wonnen overtuigend van Iran en Wales. Dat maakt de ploeg van Gareth Southgate favoriet voor de wedstrijd tegen Senegal, dat hard moest werken om de achtste finale te bereiken. Engeland De jonge sterren van Engeland schijnen fel op dit WK. Bukayo Saka, Jude Bellingham, Jaden Sancho en Phil Foden nemen het elftal bij tijd en wijle op sleeptouw. Dat moet de Engelse burger moed geven. Niet zo zeer voor deze wedstrijd tegen Senegal, maar wel voor de aankomende confrontaties tegen bijvoorbeeld Frankrijk in de kwartfinale. Enige vraagteken aan Engelse kant is de fitheid van aanvoerder Harry Kane, die niet okselfris is. Senegal Afrikaans kampioen Senegal bereikte ondanks de afwezigheid van sterspeler Sadio Mané de knock-out fase van het WK. Dat is een knappe prestaties die normaliter geen vervolg gaat krijgen in de achtste finale. Engeland is individueel en collectief beter. Een uitschakeling in de achtste finale is allerminst een schande voor de Afrikanen. Prognose: Engeland zal met verzorgd, aanvallend voetbal het verschil willen maken en de druk op de defensie van Senegal steeds verder opvoeren. Dat moet de sleutel tot het succes gaan zijn. Wij voorzien geen stunt in deze wedstrijd. Tips: Tip 1: Engeland wint (odds 1.55 bij BetCity) Tip 2: Meer dan 2.5 doelpunten (odds 2.50 bij BetCity) Tip 3: Buyako Saka scoort (odds 5.10 bij BetCity)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...