Spring naar bijdragen

Chrissy

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Chrissy geplaatst

  1. Ik had een account op Unibet. Mijn vriend speelde ook op mijn account en had besloten om het gestorte/gewonnen geld over te maken naar zijn eigen rekening. Echter zijn rekening nummer was niet gematched met mijn account waardoor mijn unibet account is geblokkeerd en ik mijn 130 euro gewoon weg kwijt ben. Ik snap dat het een domme fout was om mijn vriends gegevens aan mijn account te koppelen, maar om dan geen serieuze reactie te geven en niet te helpen in het meedenken over een oplossing vind ik een slechte zaak. Ik zou jullie willen waarschuwen speel geen unibet!! ze zijn zeer klantonvriendelijk en proberen je niet eens te helpen en zijn ook niet telefonisch bereikbaar, je krijgt slechts een standaard e-mail
  2. Ik had een account op Unibet. Mijn vriend speelde ook op mijn account en had besloten om het gestorte/gewonnen geld over te maken naar zijn eigen rekening. Echter zijn rekening nummer was niet gematched met mijn account waardoor mijn unibet account is geblokkeerd en ik mijn 130 euro gewoon weg kwijt ben. Ik snap dat het een domme fout was om mijn vriends gegevens aan mijn account te koppelen, maar om dan geen serieuze reactie te geven en niet te helpen in het meedenken over een oplossing vind ik een slechte zaak. Ik zou jullie willen waarschuwen speel geen unibet!! ze zijn zeer klantonvriendelijk en proberen je niet eens te helpen en zijn ook niet telefonisch bereikbaar, je krijgt slechts een standaard e-mail Iemand tips??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.