Spring naar bijdragen

CrpytoPi

Members
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door CrpytoPi geplaatst

  1. CrpytoPi

    PI Netwerk

    Ja, goede tip. Zijn er nog meer mensen die al lid zijn van de PI community?
  2. CrpytoPi

    PI Netwerk

    Bedankt, ook voor alle andere mensen die PI gedownload hebben hoop ik dit.
  3. CrpytoPi

    PI Netwerk

    En dit bedoel ik...
  4. CrpytoPi

    PI Netwerk

    Ik doe het met de beste intenties voor jullie en natuurlijk voor mijzelf. Vind het gewoon jammer dat er op een andere manier naar word gekeken
  5. CrpytoPi

    PI Netwerk

    Ook jammer omdat ik degene ben die het topic begonnen ben maar dan niet de credits hiervoor krijg.
  6. CrpytoPi

    PI Netwerk

    Oké, erg jammer. Ik probeer juist een leuk team op te zetten met mensen die constant minen en hiermee een security cirkel op te zetten. Ook om met elkaar andere nieuwe projecten in de gaten te houden en eventueel mee te doen.
  7. CrpytoPi

    PI Netwerk

    Ik zie dat iemand zich weer aangemeld, erg leuk om te zien. Ben benieuwd wat je er tot dusver van vind.
  8. CrpytoPi

    PI Netwerk

    Bedoel het alleen maar goed, is toch leuk als we het met z’n allen kunnen doen?
  9. CrpytoPi

    PI Netwerk

    Leuk dat je ook wil meedoen. Je kan mijn uitnodigingscode Swets gebruiken. Dan kunnen we later ook in een security circle samen zodat we beide meer verdienen. Ik ben benieuwd wat je van PI vind.
  10. CrpytoPi

    PI Netwerk

    Misschien heb je met pi wel 2 azen in de hand, ik zeg niet dat het de nieuwe Bitcoin word maar wie weet levert het wat aardig op. Nooit geschoten is altijd mis Ik heb een uitnodigingslink, zonder link kan je niet meedoen namelijk: minepi.com je kan mijn gebruikersnaam (Swets) als uitnodigingscode gebruiken. En ja, ik verdien er ook iets meer PI mee maar dit is niet de reden dat ik het deel. Hoe meer mensen meedoen hoe veiliger / stabieler het netwerk.
  11. CrpytoPi

    PI Netwerk

    Dus zou het zeker proberen, iedergeval nagaan
  12. CrpytoPi

    PI Netwerk

    In een piramide spel moet je elke keer iets verkopen, de top van de piramide verdient dan het meest. Dit is gratis dus kost niets. Zoals ik eerder vertelde in het forum word het misschien niets maar misschien juist wel, nu kan je dus nog gratis crypto minen. Het is iedergeval absoluut geen piramide spel. Ga anders eerst zelf op onderzoek uit. Ik heb een uitnodigingslink, zonder link kan je niet meedoen namelijk: minepi.com je kan mijn gebruikersnaam (Swets) als uitnodigingscode gebruiken
  13. CrpytoPi

    PI Netwerk

    De app gebruikt iets van je batterij ja, maar dit is echt minimaal. Het minen gebeurd in de cloud, je kan de app als een soort afstandsbediening zien waarmee je hem elke 24 weer activeert. Dit doen ze om te zien of er een echt persoon is die aan het minen is en niet een robot. je kan de app downloaden via playstore of App Store, je moet echter wel een uitnodigingscode gebruiken. Die van mij is Swets
  14. CrpytoPi

    PI Netwerk

    Ik ben onlangs begonnen met PI. Dit is een nieuwe crypto die nog in ontwikkeling is, kan dus veel waard worden of helemaal niets. Je kan via een app meedoen en gratis via de cloud PI minen, het kost je dus geen data of batterij van je telefoon. Het project is opgezet door afgestuurde van Stanford en ziet er naar mijn mening veel belovend uit, het is natuurlijk geen snel geld verdienen maar voor de lange termijn. Op dit moment is PI niets waard omdat het zich in fase 2 bevind, wanneer het naar fase 3 gaat komt PI op het mainnet en zal er een waarde aan gekoppeld worden. Nu is het dus alleen nog minen. Ik heb een uitnodigingslink, zonder link kan je niet meedoen namelijk: minepi.com je kan mijn gebruikersnaam (Swets) als uitnodigingscode gebruiken. En ja, ik verdien er ook iets meer PI mee maar dit is niet de reden dat ik het deel. Hoe meer mensen meedoen hoe veiliger / stabieler het netwerk. Als jullie nog vragen hebben hoor ik het wel ;).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.