Spring naar bijdragen

Sharon33

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Sharon33's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

4

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo, ik had nog even geen antwoord om te geven aangezien het allemaal best lang duurde, moest voor me dochter een nieuwe id aanvragen omdat die verlopen was. Duurde natuurlijk weer even voor ik hier bij de gemeente terecht kon vanwege dat hele corona gedoe. Ze hebben mijn account geblokkeerd en het geld wat vanuit dochter haar rekeningnummer is gestort netjes terug gestort, daar kreeg ik afgelopen vrijdag bericht over. De winst die verder op het account stond hebben ze toch wel uitbetaald en dit naar mijn rekening overgemaakt.
  2. Maar hoe willen ze dat dan gaan doen? Want van het geld wat van mijn reknummer komt is ook een gedeelte mee gewonnen. Pakken ze je dat dan gewoon helemaal af? Lastig verhaal dit haha
  3. Ja ga ik doen!! Kan ik mijn eigen deposits van mijn eigen reknummer dan ook terug vragen? Want vanuit daar is meer gestort en dat zit bij het gewonnen bedrag in denk ik? Geen idee hoe ze dat berekenen.
  4. Jaa dit vergeten we niet meer nee haha, gelukkig gaat het maar om 2 kleine bedragen.
  5. Ik snap het casino ook zeker wel hoor, ben gewoon benieuwd wat ze hiermee gaan doen.
  6. Het online gokken is een dingetje tussen mij en een vriendin, eens in de 4/5 maanden als we samen zijn doen we dit. Ben daar helemaal niet zo mee bezig, misschien ook wel heel dom🤷‍♀️ Ik had ook nooit verwacht te winnen, win nooit iets haha. Dus heb er gewoon weg niet bij nagedacht dat de rekening op de naam van een minderjarige staat, en alleen maar gekeken naar het ow dit gaat makkelijk stukje.
  7. Gewoon voor me plezier, ik heb daar verder ook helemaal niet bij stil gestaan. Buiten dat om is het gewoon van mijn eigen geld op mijn eigen telefoon, kan dit ook allemaal bewijzen na hun toe. Dacht ow dan hoef ik het niet eerst na mijn bank om te boeken zo kan het dus ook. En het gaat hier om een 2 malige deposit, de rest is allemaal via eigen rekening gegaan. Ik besefte me na die 2de keer ow wacht dit is misschien niet zo handig omdat ze dan 2 rekeningnummers zien waarvan er 1 natuurlijk officieel gezien niet van mij is.
  8. Wheelz.com en de bic van de ing heb ik ondertussen gevonden en opgestuurd.
  9. Sharon33

    sharon33

    Hoi, misschien kan iemand me hier helpen. Heel af en toe speel ik online een gok spelletje harstikke leuk natuurlijk maar nu heb ik ruim 600 gewonnen. Ik wilde dit laten uitbetalen maar besefte me dat ik mijn dochter haar reknummer gebruikt had, dus uitbetaling geannuleerd en na de mijne gedaan. Ineens is mijn uitbetaling geannuleerd en account geblokt. Ik storte 2x via mijn dochter haar reknummer omdat ik daar mijn geld op had staan, later bedacht ik me ow miss niet zo slim dus laat me de volgende x storten via me eigen reknummer. Zo gezegd zo gedaan. Maar nu hebben ze me geblockt en kan ik helemaal niks meer!! Moest mijn id kaart en energie nota opsturen als bewijs, oke gedaan. Nu moet ik id kaart van dochter(13j) ook opsturen en van allebei de rekeningen bewijzen. Bankafschriften gedownload en ingeleverd maar daar gaan ze niet mee akkoord, ze vragen om een bic nummer? Uren gezocht weet ondertussen wel wat het is maar is niet terug te zien op mijn bank dus kan ze dat niet tonen. Iemand die mij kan helpen met advies of wat nu?? En krijg ik mijn gewonnen geld nog?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...