Spring naar bijdragen

TV78

Silver
  • Aantal bijdragen

    577
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

TV78 last won the day on november 18 2022

TV78 had the most liked content!

Recente profielbezoeken

1067 profielweergaven

TV78's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

270

Waardering in de gemeenschap

  1. TV78

    Wekelijks speellimiet?

    Ik werk overdag, zo'n negen uren per keer en ik slaap acht uren per nacht. Blijven er nog zeven uurtjes over, waarvan ik er van mezelf best twee mag vullen met wat vrije tijd. Ik neem aan dat jij je dagen ook niet alleen vult met werk en slaap? Vanuit een of andere appgroep kan ik me heugen dat jij heel wat meer uurtjes per dag met het gokken bezig bent.
  2. TV78

    Wekelijks speellimiet?

    Wat een wijze les @Low-roller, was ik zelf nooit opgekomen 12 uurtjes in vijf dagen tijd is niet heel gek als je bonussen vrijspeelt en meespeelt met toernooien, toch?
  3. TV78

    Wekelijks speellimiet?

    Mijn weeklimiet stond blijkbaar op 12 uren 😅
  4. TV78

    Wekelijks speellimiet?

    Hoi, Naast dagelijkse speellimieten heeft Bingoal blijkbaar ook wekelijkse speellimieten die ik met een paar uurtjes spelen al bereikt heb. Dat is nieuw voor mij. Ik heb nog een actieve bonus staan. Nu kan ik dus niet verder met het rondspelen van mijn bonusgeld en komt mijn toernooiprijs straks op mijn account terwijl ik nog een bonus moet rondspelen. Weet iemand op hoeveel uren het wekelijkse speellimiet standaard staat? En weten jullie hoe het zit met een toernooiprijs en een openstaande bonus? Kan ik straks de prijs uitkeren zonder mijn bonus te verliezen? Of wordt de toernooiprijs straks ook bonusgeld? @Bingoal.nl
  5. TV78

    Golden goal promo

    Misschien kun je straks nog even een fotootje sturen van een stapel bankbiljetten 😉
  6. Haha gemakkelijk verdiend zo @TheGreatOne, maar het is je van harte gegund. Smaakt de Sushi in Blauwestad net zo lekker als in Assen?
  7. TV78

    Golden goal promo

    Het begint wel een beetje vermoeiend te worden Rudi
  8. TV78

    Golden goal promo

    Je gokt wie wanneer (exacte minuut) het eerste doelpunt maakt in een bepaalde wedstrijd en als je het goed hebt dan win je een geldbedrag. Een gratis gokje, met beperkte winkans.
  9. Bedankt voor je spam @Pu Tin Ik ben wel benieuwd hoe het gegaan is @TheMaestro, nog iets gewonnen?
  10. TV78

    Casino Delfzijl

    In oktober 2023 bestonden ze nog wel en was er zelfs geld beschikbaar gesteld door de gemeente om ze naar een ander pand te verhuizen. Ik weet of niet of en wanneer ze dat gaan doen. Geen website, niets op socials te vinden...
  11. Áls het verhaal klopt, is dit toch gewoon diefstal en (identiteits)fraude? Tijd om dat rotjoch aan te pakken in plaats van de pijlen te richten op Bingoal. Hopelijk wordt ie anders ambtshalve vervolgd.
  12. Het voelt ook een beetje als trekken aan een dood paard, vind ik. De media+overheid is niet onder de indruk van een clubje Onetimers die met plezier en zonder problemen online gokken.
  13. Leuk, nu aan het terugkijken!
  14. Heel fijn, ik miste soms wat overzicht op jullie site.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.