Spring naar bijdragen

ferNL

Members
  • Aantal bijdragen

    74
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    9

ferNL last won the day on augustus 6 2019

ferNL had the most liked content!

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

ferNL's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

95

Waardering in de gemeenschap

  1. Als je diamond member verloopt kan je het weer opnieuw doen. Bij mij bleef de status van BW gewoon staan. Dus alleen whyndham en Caesars statusmatch uitvoeren.
  2. Zal ook zeker mijn spel doorzetten hoe ik speel. Je uitgangspunt klopt alleen niet helemaal, je gaat uit van maximaal 16 handen per uur. Dit is niet helemaal juist. En lees goed, de handen die ik speel is afhankelijk van mijn positie aan tafel. Ik speel geen 23s als ik utg zit. En als ik vaak goede kaarten heb op de juiste positie dan speel ik deze inderdaad (deze trip heb ik nu eenmaal veel goede kaarten gedeeld gekregen). Ik was van plan om mijn statistiek te plaatsen van deze trip, maar dat laat ik maar voor gezien.
  3. Het schuiven doe ik niet altijd, ligt aan de spelers die aan tafel zitten (hoeveel fiches ze hebben enz) Winnen kan ook zonder de nuts te hebben. De meeste potten win ik idd voor de river.
  4. Ik speel niet veel handen per uur, ik speel alleen de sterke handen. Denk dat ik gemiddeld per uur een hand of 8 speel. De handen die ik speel zijn van pockets, 23s tot AKs en van 9-10os tot AKos. Mijn positie aan tafel is het allerbelangrijkste! Soms ga ik all-in met niks als iedereen limpt maar dat is ook sterk afhankelijk met hoeveel de andere spelers spelen. En dan pak je heel simpel een potje van 16 dollar. De personen die straddlen straf ik ook heel snel af. En ja ook ik heb mindere dagen dat ik verlies. Zolang mijn percentage boven de 70% blijft ben ik tevreden.
  5. Het blijft me altijd verbazen dat sommige zo stellig zijn in met een max. van10 tot 25 per uur. Wellicht geldt dit voor de personen die dit zo hebben meegemaakt. Ik kan in ieder geval blij zijn met mijn “uurloon”. Ik weet ook zeker dat er genoeg zijn die meer per uur “verdienen”. Het spel is vrij simpel, maak geen fouten dan gaan je verdiensten omhoog. Neem de tijd neem de rust en wacht af. Maak de zetten die gezet moeten worden op de juiste momenten. Ook al is dat pocket AA folden. Je hebt pas gewonnen als je de nuts hebt.
  6. Spelfouten doe ik niet met opzet. Ik heb ook 2 gratis nachten gekregen. Dus geloofwaardig of niet ik twijfel een beetje. En je kan met gemak 75-100 dollar per uur halen op de 1-2 en 1-3. Afgelopen week ging er 70k in een 1-2 game over de tafel (golden Nugget). De waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Vandaag gaat me dat btw niet lukken heb al hele dure koffie en water op van $ 600,- 😜
  7. Spelfouten doe ik niet met opzet. Ik heb ook 2 gratis nachten gekregen. Dus geloofwaardig of niet ik twijfel een beetje. En je kan met gemak 75-100 dollar per uur halen op de 1-2 en 1-3. Afgelopen week ging er 70k in een 1-2 game over de tafel (golden Nugget). De waarheid zal wel ergens in het midden liggen.
  8. Gistermiddag was ik lekker aanhef spelen in Bally’s. Ik zat naast een heer duidelijk local. Op een gegeven moment kwamen we in gesprek met elkaar. Zijn naam noem ik niet, maar hij zit alweer 7 jaar in las vegas. Speelt alleen poker no limit 1-2 of 1-3. Heeft geen huis (alleen een opslag) omdat hij gratis kamers in de hotels krijgt in de weekenden als het druk is moet hij 10-20 dollar betalen voor de kamer. Doordat hij veel uren aan de tafels doorbrengt bouw je punten/cash op met de rewards kaarten (dat is wel bekend). Ik vroeg dus wat levert het nu op. Simpel: poker gemiddeld 10-20 dollar per uur en de voordelen die er nog bijkomen. Denk aan Freeroll tournaments (met cash prijzen). Gratis diner bonnen die je weer kan verkopen. Met kerst bonussen voor je punten +/- 1500,- dollar enz. Het kwam er op neer dat hij per jaar gemiddeld 100.000,- verdiend. Dit is wel vrij fors vindt ik persoonlijk voor 1-2 / 1-3. verder zag de heer er goed verzorgt uit, geschoren, haar goed, normale kleding. In de tijd dat ik aan tafel met hem zat heeft hij zijn stack verdubbeld denk dat hij 7 handen heeft gespeeld in 4,5 uur tijd. Ik heb stack verdrievoudigd in dezelfde tijd met het spelen van 18 handen. In zijn 100.000 per jaar waar? Wat denken jullie hiervan? Daarna met de gratis buffet bon heerlijk gegeten bij le village buffet
  9. Voorlopig ff 1/2 en 1/3 dat vindt ik voor nu wel oke. Gister nog een leuk handje met een bonus in de Golden Nugget. Bonus viel allen tegen 😂. Ten high straight flush. En ook daar was ik weer aan het bouwen. Tot nu toe speel ik sessies van 3-4 uur. Daarna ff lopen/eten ed. En dat doe ik 3 a 4 keer per dag.
  10. De sprinkhanen heb ik niet gezien, de taxi chauffeur zei dat ze snel weg waren. onderstaand was vanmiddag in het bellagio 720,- ingekocht voor 220,- Harrahs was ook top, zie onderstaand Golden Nugget ben ik al een aantal keer geweest resultaat niet gefotografeerd. vergeet foto’s te maken
  11. Foto’s zal ik in het vervolg maken en plaatsen. Heb wel even mijn diamond kaart opgehaald. Zie foto 😀
  12. Zit nog steeds aan de pokertafel, gaat redelijk goed. Heb een plus van ongeveer 500,- De sprinkhanen heb ik niet gezien, de taxi chauffeur zei dat ze snel weg waren.
  13. Bedankt! Delta en KLM werken samen, de eerste vlucht was lekker snel gegaan. Heb de halve vlucht geslapen. Nu wachten op de volgende vlucht van 1 1/2 uur. En dan vanavond nog pokeren!
  14. Vanmorgen vroeg op rond de klok van 5:00 stond ik onder de douche. Daarna Nog even snel een kopje koffie genomen en de koffers in de auto neer gezet. De camera (GoPro) gemonteerd in de auto en we konden weg. Na 40 minuten waren we op Schiphol, ik dacht even snel de koffer af te geven maar dat viel vies tegen. Wat een drukte al zo vroeg op de dag. Mijn vrouw en dochter gedag gezegd. Daarna door naar de douane wat heel snel ging dat is echt verbeterd. Was nog netjes gebeld door Delta dat mijn vlucht een vertraging had van 30 minuten. Over 23 minuten start het boarden, heb er zin in.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.