Spring naar bijdragen

antocoockie

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

antocoockie's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Als ze ook maar 1 cent moeten uitbetalen gaan ze allemaal moeilijk doen. Ze halen werkelijk alles uit de kast en doen net of ze achterlijk zijn. Ik ben voor bijna 1000,- genaaid en ze kunnen mij de boom in. Ratten zijn het! Ik ben benieuwd of de starter zijn geld inmiddels heeft.
  2. Yep! Het staat niet in verhouding. Misschien 2 of 3 bets gedaan met 5 euro of meer en daarna gewoon op de slots gespeeld en DAAR gewonnen. En achteraf is omdat ik er NOOIT problemen mee had gehad. Als ze moesten uitkeren gingen ze me steeds dwarsbomen met allerlei smoezen. Ik heb mijn lesje geleerd. Al mijn geld eraf getrokken en ik ben genezen van online gokken. Succes!
  3. Ja klopt! Nooit moeilijk over gedaan en zelf nooit bij stilgestaan. Vooralsnog geen reden om dan 900 euro gewoon af te pakken, want dit staat ook niet eens in verhouding. Rattenstreken!
  4. Mij hebben ze ook net 900 euro afgepakt nadat ik dit m.i. eerlijk heb gewonnen. 100 euro gestort, 50 euro bonus gekregen en tijdens de bonus mag je niet meer als 5 euro inzetten en daar komen ze achteraf mee aanzetten. Het zijn ordinaire dieven!!! Als je geld stort hoor je ze niet, maar o wee als je ook maar 1 cent wil laten uitbetalen. Ze verzinnen werkelijk van alles om maar niet uit te betalen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...