Spring naar bijdragen

Oliebol13

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Oliebol13's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

3

Waardering in de gemeenschap

  1. En wat is je winst ? dat vind het het meest interessant om te weten haha
  2. Ik wou ook uitbetalen zonder de bonus maar dat kan dus gewoon niet, je moet de bonus rondspelen zoals het in de voorwaarden staat, ik heb er geluk mee gehad maar je kan het ook makkelijk kwijt raken, 3500 euro rondspelen is een groot bedrag en vind ik te veel om het leuk te blijven houden. Klantenservice was bij mij ook slecht tot niet bereikbaar en ze zouden mijn terug mailen maar dat hadden ze ook niet gedaan, dan voel je je niet zo serieus genomen. Het zijn strenge regels waar je je aan moet houden, als het iets afwijkt is er denk ik niks meer mogelijk, ben benieuwd hoe dit met jou afloopt.
  3. Ik heb ook een mooie winst van 3765 euro met slots inzet 40 en 4000 euro als grootste prijs, speel normaal nooit slots maar moest het bedrag van 3500 inzetten voor de bonus en alleen slots is de inzet 100% tellend, en kon daarom mijn storting ook niet uitbetalen, maar was wel de moeite om even slots te spelen. 300 euro gestort en 100 euro bonus, gewonnen met 40 finest xxl betcity. uitbetaalverzoek is aangemaakt, ook vanavond om 20.10
  4. Oliebol13

    betcity

    Wauw, lekker zeg dankje.
  5. Oliebol13

    betcity

    Het schijnt te zijn dat je de bonus niet hoeft te accepteren, dan moet je het niet aanvinken is mij verteld, normaal staat er een collum spelen zonder bonus, maar pas op met de bonus accepteren, die moet je 3500 euro inzetten en tafelspelen en sport valt 10% onder het inzetten dus dan moet je 35.000 inzetten, alleen gokkasten vallen onder de 100%, je kan niet uitbetalen zonder de bonus als je die hebt geselecteerd en nog niet hebt rondgespeeld. Alles is ook na te lezen in de voorwaarden, maar ik dacht dat je gewoon kan uitbetalen min de 100 euro maar dat kan dus niet, je moet aan de 3500 euro inzet voldoen, en dat valt niet mee om dat te kunnen Ik heb 300 gestort met 100 bonus, heb ik 500 bij gewonnen met tafelspelen, en daarna via een gokkast 4000 erbij gewonnen, mijn uitbetaalverzoek is aangemaakt, maar ik was teleurgesteld omdat je niet kan uitbetalen zonder de welkomstbonus, maar is toch goed gekomen omdat ik 90 inzetten van 40 euro heb gedaan en daar mooi mee heb gewonnen, 4065 euro heb ik laten uitbetalen, gaat hier nu ook nog 30.1% vanaf? of betaalt het casino de belasting?
  6. Vreemd ik was binnen 1minuut aangemeld, wel via zelf een foto maken, met het id bewijs liggend op de tafel, ze willen het duidelijk zonder spiegeling en zo scherp mogelijk. Ik ga uitbetalen ben benieuwd hoe lang het duurt dat het geld op mijn bank staat. Betcity.nl
  7. Ik speel er ook al jaren, ook uitbetalingen van 5 a 9 duizend zonder problemen.
  8. Alleen de negatieve dingen word aandacht voor gevraagd, als iets goed is gegaan dan hoor je meestal niks meer, dat vind ik wel jammer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...