Spring naar bijdragen

laterrrr

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door laterrrr geplaatst

  1. Net geprobeerd te registreren op GGpoker maar dat geeft aan dat ik probeer in te schrijven vanuit een land van waaruit dat niet mag. Lekker Nederlands weer, veel beloven en dan vertragen....... Dan morgen maar proberen.
  2. laterrrr

    Even voorstellen

    Hallo, mijn naam is Jos. Ik ben woonachtig in Huissen met mijn vriendin en haar zoon. Ik poker al jaren en daarnaast bezoek ik af en toe het casino, maar poker is toch wel favoriet. Ik ben één van de dealers tijdens de start- en finaledagen van het ONKP en van daaruit een leuke groep pokeraars leren kennen. Verder ga ik met vrienden regelmatig naar pokertoernooien in binnen- en buitenland (tenminste voor het corona gebeuren). Zo hebben we gespeeld in Spa, Namen, Rozvadov, Valkenburg, Nijmegen en Venlo. Een grote wens is nog een keer naar Las Vegas te gaan om daar de sfeer te proeven en een aantal toernooien te spelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.