Spring naar bijdragen

lovevegas1981

Members
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

lovevegas1981's Achievements

Member

Member (2/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik wil ook graag mee doen altijd leuk om een gokje te wagen
  2. Ziet er gaaf en goed uit en weer een echt thema erin gaaf hoor. Komt dit in de bouwput/ vlakte tussen Circus Circus en Fashion Showmall?
  3. Ik spaarde eigenlijk voor de bufetten omdat dat het makkelijkst te regelen is. Vind het zo'n gedoe om telefonisch zitplaatsen voor een show te regelen.
  4. lovevegas1981

    Macau

    Wat een bijzondere reis en zeker om te winnen, jammer dat de foto's het niet doen
  5. En heeft iemand ooit de serie Las Vegas gezien? Ik heb alle afleveringen gezien en ze op dvd thuis en droom dan heerlijk weg als ik het aanzet. Jammer van het plostelinge einde.
  6. Ik wist wel dat de Sign buiten Las Vegas stond maar niet in het Paradise. Het klopt nu helemaal waarom Vegas mijn ideale vakantie bestemming is, ik ben dan gewoon in het Paradijs haha.
  7. Qua hotels heb ik 2x in Circus circus geslapen en laatste keer in Flamingo met stripview.
  8. Het voelt bijna nog soepeler dan dat je in een bus zit. Je merkt het vliegen in een helikopter helemaal niet zo smooth
  9. lovevegas1981

    Vegas Vlogs 2015

    Gisteravond alle films gezien en bah nu weer erg last van het virus. Ik wil weer naar Vegas. Stom virus waarom ben ik ermee besmet.
  10. Kate Perry waking up in Vegas
  11. Ja daar is alles nog mogelijk en zeker een 4e bezoek aan Vegas
  12. Op 9 november 2013 plaatste ik dit bericht in blog, Verder sinds augustus spelen we het spel myvegas via facebook. Hier kan je op slotmachines spelen en gouden punten verzamelen. Deze punten kan je inwisselen voor shows, kamers of maaltijden/ buffetten. Nu hebben wij onze punten ingeleverd en gaan 3x naar een dinerbuffet en 1x ontbijt/ lunch buffet. Onze keuze is gevallen voor de diner op Aria, Mandalay Bay, Mirage en ontbijt Monte Carlo. Dit leverde ons een voordeel op van 225,00 euro. Mijn vriend en ik speelden beide op een account en hebben allebei onze punten ingewisseld. Wij vonden de buffetten van Aria en Mandalay Bay zeer goed en erg lekker, Mirage iets simpeler. Ontbijtbuffet viel ons wat tegen.
  13. Ik hoop maar dat de mooie sterren neon gevel naar het kerkhof gaat en het bronzen beeld van de dames ergens terug komt.
  14. Ik had vandaag post van de Great One erg leuk en bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.