Spring naar bijdragen

Maxx

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Maxx's Achievements

Member

Member (2/3)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Okee duidelijk. Ik heb namelijk een redelijk bedrag gewonnen en zit tot eind dit jaar nog wel aan mijn wekelijkse limit. Ik zal vanavond de livechat ff contacten over de mogelijkheden voor een grotere withdraw limiet. Daarnaast zal het casino inderdaad hier ook profijt van hebben. Dankje.
  2. Super. Dankjewel. Ik heb het ook even nagevraagd bij de livechat. Hun geven aan geen 'eind'datum te kunnen geven voor het uitbetalen van alles. Wel geven ze aan dat ik gewoon toegang heb voor mijn account voor uitbetalingen. Moet ik dan alsnog rekening houden met 1 november of kan ik hun geloven op hun woord.
  3. Okee bedankt! Het is niet strafbaar om na 1 oktober gewoon je wekelijkse withdraws te doen toch?
  4. Hoe zit het met spinyoo.com? Weet jij dat precies?
  5. Ik heb ook nog een vraag. Ik speel altijd via Spinyoo.com. Nu heb ik onderstaande bericht gekregen: Yes, please note we do not operate in the Netherlands due to gambling regulations. You are able to log in at any time to withdraw your balance only. You will not be able to deposit or gamble. Het lijkt me dan toch niet dat er een probleem is als ik gewoon mijn wekelijkse limiet blijf uitcashen? Ik kan alleen niet meer storten en spelen.
  6. Dankjewel voor je reactie. Ik heb de livechat gevraagd en het hoofdkantoor is volgens hun inderdaad in Malta. Dit staat op de site: SpinYoo is a brand managed by White Hat Gaming Limited (Company). The Company is registered in accordance with Maltese law with registration no. C73232 whose registered office is 85 St John Street, Valletta, VLT1165, Malta. The Company is licensed and regulated by: (i) The Gambling Commission of Great Britain under licence number 52894 for customers in Great Britain; (ii) The Malta Gaming Authority under licence number MGA/B2C/370/2017 (issued 01/08/2018) for all other customers. volgens mij zit ik goed. Wat zeg jij?
  7. Ik kan dat nergens vinden dat het niet hoeft. Wel dat je het niet hoeft te betalen, maar aangeven hoeft dus ook niet?
  8. Hallo! Ik heb een vraag mbt belasting betalen. Ik heb een bedrag gewonnen van rond de 50.000 op spinyoo.com. Moet ik hierover belasting betalen? Ik dacht zelf van niet, omdat het gevestigd is de EU namelijk Malta. Nu is mijn vraag. Mocht ik geen belasting hoeven te betalen, moet ik het dan persee opgeven? Ik hoop dat iemand even mee kan kijken, het is namelijk ter bevestiging hoe ik er naar kijk. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...