Spring naar bijdragen

Praatpaal89

Members
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Praatpaal89's Achievements

Member

Member (2/3)

7

Waardering in de gemeenschap

  1. Wanneer kunnen we dit artikel verwachten?
  2. Ik heb destijds geïnvesteerd in de ripple en het is super om te zien dat de ripple het enorm goed doet. Wat verwachten jullie van deze coin in 2018?
  3. Praatpaal89

    Koffer veiling!

    Leuk filmpje. Ik kijk uit naar de rest!
  4. Ik heb op vele sites een account. Maar ik speel eigenlijk alleen op Rizk en zo nu en dan op Casumo en QuasarGaming. \ Ik ben erg tevreden over Rizk. Prima site, goed spelaanbod, leuke acties en ook prima support. Alleen de 2,50 euro transfer fee bij het uitbetalen is dan wel weer minder. Casumo erg vergelijkbaar met Rizk. En QuasarGaming speel ik regelmatig vanwege de grote aanbod aan novomatic slots, die Nederlanders op Rizk en Casumo niet meer kunnen spelen.
  5. Heel af en toe poker ik nog wel. Maar het is niet meer zoals 'vroeger' toen ik nog dagelijks meerdere toernooien speelde. Gewoon de tijd niet meer echt voor nu met werk en onregelmatige diensten. In de toekomst lijkt het me zeker leuk om beide weer meer te gaan doen. Maar voorlopig haal ik veel plezier uit de slots.
  6. Hallo iedereen, Even een korte introductie. Ik ben Justin, 27 jaar, woonachtig in een klein dorp gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Als 18-jarige begonnen met online pokeren. Later kwamen daar het sport betten, en online blacjack bij. Echter zijn het nu de online slots die ik bijna dagelijks speel. Dit doe ik voornamelijk op Rizk, met zo af en toe een uitstap naar Casumo en QuasarGaming. Een echt casino ben ik nog nooit binnen geweest, maar dit staat wel op de planning. En deel van jullie zullen mijn nickname al eens hebben gezien in de Twitch stream van OneTimeNL, waar ik altijd met veel plezier naar kijk! Groeten, Justin
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.