Spring naar bijdragen

Timmettje

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Timmettje's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

8

Waardering in de gemeenschap

  1. Timmettje

    Hallo

    Ik ben Business Analyst, dus veel bezig met het analyseren van de cijfers van de vestigingen en automaten.
  2. Ja daar ben ik zeker in geïnteresseerd! De stappenpoule en seizoensbet heb ik ook deels gevolgd, maar niet vanaf het begin.
  3. Timmettje

    Hallo

    JVH Gaming & Entertainment
  4. Timmettje

    Hallo

    Bedankt allemaal Het voelt goed om na een aantal maanden regelmatig de verschillende topics te lezen eindelijk ook de tijd te nemen om te reageren en mee te doen in de discussies. Wat ik nog niet heb gemeld trouwens is de reden dat ik regelmatig op het forum te vinden ben en dat is dat ik sinds een aantal maanden zelf werkzaam ben in de branche en via de verschillende topcis hier, veel geleerd heb over de gedachtegang van mensen achter de verschillende soorten automaten.
  5. Sportsbetting is op dit moment het enige waar ik me nog mee bezig houd. ik speel dan wel vooral op de sporten die ik goed ken, zoals voetbal, tennis en basketbal. Ik lees daarom ook erg vaak de tips die je geeft. Ik probeer zelf op eenzelfde manier naar de wedstrijden te kijken en niet alleen te denken in welk team de beste kans maakt om te winnen. Het is echter ook voor mij nog zoeken naar een stabiele strategie die een zo hoog mogelijk winstkans genereert.
  6. @Dopey Spelen jullie ook door in volgende seizoenen of stoppen jullie per seizoen? Het klopt natuurlijk dat elk team winstgevend is als je een ongelimiteerde roll hebt, maar dit gaat niet op als je niet oneindig door blijft spelen. Ik ben zelf de cijfers aan het bekijken van de afgelopen jaren in de eredivisie en ben pas net begonnen met 2011/12 en daar gaat het al flink mis. In eerste instantie lijkt Roda JC de boosdoener, omdat zij maar 2 keer gelijkspelen. Echter komen deze toch op winst uit door een lange streak die wordt binnengehaald. Als je daarna de nummer 2 bekijkt met minste gelijke spelen, VVV-Venlo, dan gaat het daar volledig mis. VVV speelde namelijk in de eerste 12 wedstrijden 4x gelijk en daarna 22x niet. Als je dus niet in het volgende seizoen doorgaat met inzetten o.b.v. het voorgaande seizoen zal je daar fors verlies op maken. eindstand VVV is voor dat seizoen namelijk - € 4.892,47. Ook PSV eindigt bijvoorbeeld met 14 wedstrijden zonder gelijkspel. Waarschijnlijk hebben jullie dit wel meegenomen, maar ik wilde het toch nog even aangeven.
  7. Timmettje

    Hallo

    Even een korte introductie van mijzelf. Mijn naam is Tim, 26 jaar en woonachtig in Tilburg. Ik ben een Business Analyst en dus vooral geïnteresseerd in statistieken. Ik vind het heerlijk om alles cijfermatig te onderbouwen en zo te zoeken naar strategieën om winst te creëren. Dit doe ik momenteel vooral met Sportsbetting, maar voorheen ook met Roulette. Daarnaast ben ik ook altijd actief geweest met online Poker.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...