Spring naar bijdragen

cheryl

Members
  • Aantal bijdragen

    96
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door cheryl geplaatst

  1. Ok dus heb geen keuze eigenlijk als ik daar door wilt spelen
  2. Ook ik heb ondertussen te maken met een verificatie van mijn account d.m.v. het opsturen van mijn loonstrook. Heb ook contact opgenomen met ze en ze willen binnen 3 weken iets zien anders wordt mijn account opgezegd. Is dat mogelijk van ze om dat te doen ? Ja ik weet het dat Unibet is, maar vind het wel fijn spelen daar en af en toe krijg ik een cash bonus dus sjah 😅
  3. cheryl

    GG poker schandaal

    Die J2 hand a la Robbi bij HCL 😂 Ja dan val je door de mand..
  4. 1 lot graag. Wat is het hoogste prijs dat is gehaald eigenlijk ?
  5. Netto stortingen? Kan je uitleggen wat je daarmee bedoel ? 700 storting is 700 storting. Je wint bijv. daarmee 100 euro. Dan heb je 1700 op account. Als je alles uitbetaald dan kan je de rest van de maand niet meer spelen omdat je al op je stortingslimiet zit.
  6. Maximaal 700 per maand, maar wat als je het uitbetaald? Dan mag je niks meer storten rest van de maand.. Dat wordt dus ouderwets hallen opzoeken ipv online achter je bureau.
  7. Zoveel vragen over dit game 😅 Hoe ging ie op het eind door naar het eind van 1000x Wat een graphics ook hahah Gefeliciteerd iig !
  8. En wat is met de rest van de 16k gebeurd ?
  9. Ja maar denk je dan niet als je de volgende dag weer gaat spelen dat hetzelfde resultaat zou zijn als dat je ging doorspelen ?
  10. Ik heb echt net Sugar supreme powernudge gespeeld. Kende het totaal niet, maar kreeg free spins bij storting bij een online casino. Uitgeprobeerd en niks bijzonders. Met mijn eigen geld gespeeld kreeg een base game van ruim 250x, dat ding bleef maar droppen, inclusief bonus game. Die was overigens wel heel kut.. 1x prijs lol Grappige game is dat wel Edit: Weer bonus game 100x Dus het kan toch wel af en toe een bonus game 😅
  11. Ja je zou bijna zeggen dat het aan het spel zelf ligt, maar die provider ( pragmatic play) is ook wel ruk
  12. cheryl

    Sugar Rush

    N.a.v. topic over Big Bass Bonanza wil ik wel ff kort over Sugar Rush hebben.. (niet dat we dadelijk van elke game een topic openen). Ben ik de enige of is het mogelijk dat je na 2 uur spinnen geen enkele bonus game heb gewonnen. Gister nog Madame Destiny gespeeld, daar heb ik ook in die tijdbestek wel 6 bonus games gewonnen. Ik vind het nog steeds een leuke game, vraag me niet waarom, maar dit gebeurd mij wel vaker en op meerdere sites. Ook al speel ik bijna tot het minimum maar dan nog. Sorry voor mijn geklaag 😅
  13. Lekker hoor! Maar had je nou 14 euro over bij een 4 euro bet? Of moet je winst nog opgeteld worden..
  14. Kan iemand kort uitleggen hoe RTP werkt/inhoud ? Of het een groot verschil is tussen 94% of 96%
  15. Kreeg bonus bij een storting van een nieuwe game. Niet echt een succes.. nog wel doorgespeeld met eigen geld; https://replay.pragmaticplay.net/krpt4mrTsw
  16. @debuiisover Nog reactie gekregen van de exacte reden is van uitsluiting en het niet bij je geld komen van je account ?
  17. Over leo gesproken.. wanneer komt ie dan legaal online
  18. Ik heb vanochtend een mail met een stortingbonus van 100% tot 100 euro en die heb ik al verzilverd. Nu zie ik in de namiddag weer zo'n mail dus ik dacht; mooi zo weer gebruik van maken. Alleen ik zie het nergens meer staan en volgens de de helpdesk via de chat zeiden ze dat het misschien dubbel is verstuurd. Kan ik dan die mail als niet verzonden zien of gewoon die bonus eisen omdat het niet mijn fout is dat ik weer zo'n mail heb gekregen? Overigens de medewerker zei dat hij het zou doorsturen naar de 'account manager', maar ik verwacht eigenlijk niet veel van.
  19. Ja ik dacht dat ik ook 5 bets van 20 euro kon doen en dan telkens van 1 dezelfde competitie. Maar ik doet dit ook voor het eerst dus misschien moet ik d'r aan wennen nog
  20. Ik sprak net helpdesk om te vragen of je ze alle 5 bij 1 competitie kan gebruiken, maar hun antwoord was dat je enkel 20 kan inzetten per competitie.. Lekker handig. Vind het ook niet goed duidelijk aangegeven.. of ik lees het totaal verkeerd
  21. Ik speel nauwelijks dit soort bets, maar moet je per bonus aanvinken en dan een weddenschap plaatsen voordat je de volgende kan plaatsen ?
  22. Wilde gister al vragen, maar dacht was een beetje off-topic, of er weleens iemand hier (bij OneTime) een jackpot had gewonnen en ook uitbetaald kreeg. i.i.g. wel benieuwe naar verdere verloop van dit zaak..
  23. Dus je kan beter elke week 1k uitbetalen..
  24. Ja idd. Als dit waar is en verhalen kloppen van beide kanten dan denk ik dat TS het voordeel heeft om dit te winnen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.