Spring naar bijdragen

Bertjuhh

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Bertjuhh's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Wow, wat een uitleg en duidelijkheid! Super bedankt voor je moeite! Zijn er mensen op dit forum die eventueel hier verstand van hebben, onderdelen hebben of in de buurt van Den Haag wonen? Of is dit meer een geval van: "jammer, maar een andere 2e hands is goedkoper en waarschijnlijk beter?"
  2. Kan het niet uploaden, dan maar zo. https://drive.google.com/folderview?id=0B3mLXeOGGLymbUZPblUxTU05ams
  3. Hallo, Sinds een aantal jaar heb ik een Winning Lines Casino Cabinet gokkast in mijn woonkamer staan. Prachtig ding en vooral in het begin veel plezier mee gehad. Echter hebben we deze gisteren verplaatst en nu werkt ie niet meer. Na het opstarten hoor ik een ondragelijke piep en zie ik foutmelding 2.0 of 2.1 in het display staan. Het boekje zegt dat een herstart voldoende moet zijn. Echter lost dit niets op. Ik kom ook onmogelijk in het menu en de reels blijven kort en trillerig bewegen. Is er een manier om de kast compleet te resetten, of heeft iemand tips om hem weer aan de praat te krijgen? Ik hoor graag van je. Groeten, Robbert
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.