Spring naar bijdragen

birima

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

82 profielweergaven

birima's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

6

Waardering in de gemeenschap

  1. Verschillende mensen halen aan dat ze hebben gehoord en gezien dat na x periode alle nummers ongeveer even vaak zijn gevallen en dat daarom de machine dus random is. De zaalchef zegt het ook! Ten eerste sluit dit helemaal niet uit dat de machine richt op minder bedeelde sectoren en of nummers. Ten tweede is een zaalchef helemaal niet op de hoogte van de programmering van een interblock, en als ie het wel is zal die het niet aan een speler gaan vertellen. Ten derde nog een citaat uit de branche dat ik al eerder aanhaalde doch voor diegene die het gemist hebben: Citaat uit de branche: “De reden dat de roulette zo populair is, is omdat de bezoekers denken dat ze meer kunnen winnen. Alsof het vallen van het balletje niet door een programma gestuurd wordt. Belangrijk voor het gevoel van winnen (de psychologie van de speler) zijn de visuele aspecten van een automaat. Men ziet het balletje rollen en stuiteren en denkt zo dat men er invloed op heeft.” Exploitant in amusementscentra http://www.academiebw.nl/upload/files/Wet op de kansspelen/speelautomaten.pdf Wie is er al rijk geworden door de Interblock? Alleen diegene die de ins en outs zeer goed kent en niet diegene die denkt dat het een eerlijk spel is, FGS het is een opgeleukte gokkast, niks meer of minder met een vast uitkeringspercentage dat ver beneden de 97 procent ligt.
  2. 100% bewijs zul je nooit krijgen en is ook niet nodig om conclusies te trekken. Het bewijs zit hem in de software en die zal nooit prijs worden gegeven. Dit is de enige soort roulette toegestaan in gokhallen. Geclassificeerd als EGM (Electronic Gaming Machine) Vast uitkeringspercentage (dus gemanipuleerd) Onder bovenstaand filmpje staat meer uitleg. Het filmpje meldt ook dat het over een andere machine gaat, maar dat doet er weinig aan af. Iedereen die wat beter kijkt snapt dat deze technieken ook gebruikt worden in Interblocks et al. Krijg de indruk dat sommige mensen (misschien niet iedereen) hier hun droom van snel en makkelijk rijk worden uiteen zien spatten en daarom vasthouden aan hun mening dat deze machines niet gemanipuleerd zijn.
  3. Er zijn geen sancties omdat deze roulette geclassificeerd is als een gokkast. Dat is ook de reden dat ze in gokhallen mogen staan terwijl een live roulette met croupier niet mag.
  4. Ik heb het te druk met andere zaken om dat artikel om te zetten, bovendien heb ik het hoofdstuk airball al een tijdje achter me gelaten. Kijk naar het YouTube filmpje dat ik in het Nederlands heb gemaakt, komt overeen met dat artikel.
  5. Deze techniek is downwards compatible, zie ook mijn artikel hier dat er uitgebreider op in gaat. http://www.roulette30.com/2015/03/electronic-airball-roulette-fair-or-fake.html Citaat uit de branche: “De reden dat de roulette zo populair is, is omdat de bezoekers denken dat ze meer kunnen winnen. Alsof het vallen van het balletje niet door een programma gestuurd wordt. Belangrijk voor het gevoel van winnen (de psychologie van de speler) zijn de visuele aspecten van een automaat. Men ziet het balletje rollen en stuiteren en denkt zo dat men er invloed op heeft.” Exploitant in amusementscentra http://www.academiebw.nl/upload/files/Wet op de kansspelen/speelautomaten.pdf
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.