Spring naar bijdragen

Don de Baron

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Don de Baron's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

6

Waardering in de gemeenschap

  1. Don de Baron

    1- 3 - 2 - 4 methode.

    Ik ga nu weer eens een sessie doen online op unibet. Jullie zullen de uitslag weer horen!
  2. Don de Baron

    1- 3 - 2 - 4 methode.

    Zoals beloofd mijn ervaring over het 1-3-2-4 systeem en het 3-2-5 systeem. Gisteren begonnen met het 1-3-2-4 systeem, dit systeem is inderdaad een goed systeem. Maar wat soms wel jammer was en waar ik al bang voor was is dat je grootste inzet (bij mij in ieder geval) telkens niet viel. Maar toch heb ik winst kunnen maken met dit systeem. Het 3-2-5 systeem heeft mij gisteren de meeste winst gegeven. De getallen vielen vaker 3x achter elkaar als 4x. En zelf 1x viel er 11x zwart ?! De uiteindelijke winst die ik gisteren heb behaald: €50,- mee genomen en ik ging met €230 euro naar huis!
  3. Don de Baron

    1- 3 - 2 - 4 methode.

    Ik zelf denk dat een 3 stappen systeem beter uit zal gaan pakken dan een 4 stappen systeem aangezien ik vaker zie dat 3x de zelfde kleur valt i.p.v. 4x. en als je dan gaat kijken naar het 4 stappen systeem, verlies je vaak je hoogste inzet. En dat wil natuurlijk niemand haha.
  4. Don de Baron

    1- 3 - 2 - 4 methode.

    Goedenavond, Ik zal mijn eigen ook even voorstellen. Ook net zoals Donny lees ik al voor een langere tijd mee op dit forum. Sinds januari dit jaar ben ik begonnen met roulette. Nu ik op dit forum al veel heb gelezen over het roulette wil ik zelf ook mijn ervaringen gaan delen met jullie. Vanavond zal ik ook het 1-3-2-4 systeem gaan spelen en het 3-2-5 systeem. Hier zal ik jullie ook van op de hoogte houden ?!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.