Spring naar bijdragen

Bert Bloos

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Bert Bloos geplaatst

  1. Dit ben ik eigenlijk ook van plan. ZIt nu al om het half uur m'n rekening te checken...🤪 Geef mij maar de goede oude Pay and Play casino's.
  2. Nou, een oplossing is nabij. Bleek dat het geld gewoon nog in mijn account stond. Kon ik niet zien, helpdesk wel. Gisteren uitbetalld. Nu maar hopen dat ze snel zijn.
  3. Even een update. Eindelijk na 90 minuten iemand aan de telefoon. Kon er geen wijs uit worden en ging het escaleren naar de technische afdeling. Natuurlijk...... Maar weer afwachten.
  4. En weer en weer. Zelfde error als OP. Verschillende browsers en apparaten. Drama!
  5. Troost je. Ik heb 4 oktober een opname gedaan en ook nog steeds niets. Vlgs klantenservice zou het nog max. 3 werkdagen duren.... Wat een armoede.
  6. Nu, vandaag eindelijk contact gehad. Eerst een nietszeggend mailtje daarna een mail dat ze tot 6 oktober problemen hadden met uitbetalen en het nu binnen 3 werkdagen op m'n rekening zou staan. Afwachten maar weer.
  7. :-). Dank dat jullie meer vertrouwen hebben dan ik. Ik lees telkens over mails die mensen krijgen als er een uitbetaling goedgekeurd is terwijl er bij zelfs bij uitbetaling helemaal niets staat. Ik vindt dat ze zeer slecht voorbereid zijn. Nah...hopelijk komt het goed.
  8. Hoi, Afgelopen maandag gespeeld bij HC en een mooie winst behaald. Ik won bijna 3000 euro. Mijn saldo was toen iets van 300 euro. Mijn walletlimiet was 500 euro. Nu komt het: na deze winst was mijn saldo opeens 0 ! OK, kan, ik zat boven mijn walletlimiet. Echter, bij uitbetalingen staat helemaal niets. Geprobeerd contact op te nemen ( Via mail: geen antwoord tot op heden, via telefoon: 2 x een uur in de wacht, toen weer opgehangen ), dus niets. In mijn account zie ik mijn stortingen maar geen uitbetalingen. Gelukkig heb ik wel overal screenshots van gemaakt, maar wat nu ???
  9. Nou, lekker dan. Had een winst van meer dan 3000 euro. Daarna m'n saldo op 0. Kan nergens de opname ( want boven wallet limiet) terugvinden. Op mail wordt niet gereageerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.