Spring naar bijdragen

El Gordo

Members
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

El Gordo's Achievements

Member

Member (2/3)

5

Waardering in de gemeenschap

  1. Zit van 8 tm 21 jan 2019 in Vegas. Cant wait!
  2. Gefeliciteerd, maar volgens mij was dat niet de vraag chef.. Om de TS maar even te citeren "goed lezen helpt" En geen idee wat dat JVH clubje is waar je naar verwijst.
  3. Ik erger mij gelukkig niet zo snel... Stinkende mensen vind ik irritant en dealers die eerst deelde en later aan tafel aanschuiven vind ik eigenlijk niet kunnen..(Vegas)
  4. Ik meen mij te herinneren dat jij een keer een casino verbod hebt gehad omdat je de regels overtrad (ik geloof schelden tegen een medewerker ivm een of andere domme loterij) en het daar absoluut niet mee eens was/weer naar binnen wilde.... Regels zijn dan ineens geen regels meer?? Iets met meten met 2 maten...
  5. Was er toevallig een loterij waarbij ze volgens jou niet eerlijk speelde? Zo ja.... Heb jij een alibi?
  6. Spot on maar ik ben bang dat ze het er niet helemaal mee eens is...?
  7. @Rng-freak ik vind de filmpjes die je post er leuk uitzien, maar zag ook dat tot sinds kort sinds mei niet meer in dit topic gepost hebt.... Ik lees hoe grof je speelt en dat je soms 'shotjes' met je winst neemt om nog hoger te gaan spelen. Het lijkt mij bijna onmogelijk om dat winstgevend over bijvoorbeeld een heel jaar te doen.... Of lukt jou dat wel?
  8. Zo te horen heb je nogal een kort lontje
  9. bitstamp.net een account aanmaken. Daar zijn BTC goedkoper te krijgen
  10. Weet iemand of er nog (bus)reizen naar Rozvadov worden georganiseerd? Dacht dat Pokerreis dat aanbood maar die reageren niet op mailtjes.
  11. Dankje, las net wat over die loterij... vandaar die naam ;-) Ga soms naar HC maar speel dan vooral BJ. Ga wel 1 a 2 x per jaar naar vegas, maar poker dan voornamelijk.
  12. Ik lees al een tijdje mee hier en nu toch maar een account aangemaakt omdat ik jullie deze niet wilde onthouden ;-) http://www.vkmag.com/magazine/roulette_spelen_zal_nooit_meer_hetzelfde_zijn
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.