Spring naar bijdragen

Pat

Silver
  • Aantal bijdragen

    955
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    17

Alles door Pat geplaatst

  1. Zeg maar tegen je opdrachtgever hier op het forum , dat ie verkeerd bezig is , Kees !! misschien naar jou gaat ie wel luisteren , wie weet. 😄
  2. Ik had ook niet verwacht dat je het toegeeft hoor. Daar zat ik niet op te wachten .
  3. En wat denk jij met deze mededeling te willen bereiken ? Begrijp me niet verkeerd hoor , Ik ben met je eens en sterker nog ik vind je bijdrages best leuk en leerzaam . Maar het verbaast mij wel dat je hier niet kan zien ( of dat wil jij niet zien ) hoe dubieus dit topic is . Over een oplichter gesproken , Je hebt ven ene kant een lul die zich als een ambtenaar van de belastingdienst voordoet en vervolgens begint mensen hier op het forum privé informatie vragen . Kortom je hebt geen idee wat hij van plan is want hij kan net zo goed deze mevrouw Laura zijn die effe verschijnt en probeert aan privé gegevens van mensen te komen . . Je ziet geen enkel moderator die hem naar zijn legitimiteit vraagt . Want iemand die zich als een ambtenaar van de belastingdienst voorstelt , das niet zomaar iemand ( althans zo hoort het te zijn vanuit het oogpunt van een niet ,, corrupte moderator ,, . Een mod die zelf niet bij betrokken is ) . Kortom , in dit geval : 1 - Hij is een van de moderators met een duplicaat account . OF 2- Hij is iemand die in de opdracht van de moderator de boel probeert op te lichten of onrust zaaien . Of 3- Hij is een onbekende met een duplicaat account en de moderator laat het gewoon gebeuren ( which is even erg als optie 1 en 2 ). Van andere kant heb jij een oplichter ( MV Laura ) die probeert gratis geld verdienen te promoten en komt hier verschijnen . Effe later komt ie met een mededeling van : Er zijn 2 mensen van Onetime die zich tot zover bij mij hebben aangemeld. Effe later , komt ie alweer ( deze keer als een nieuwe persoon met een duplicaat account ) en dit allemaal recht onder de neus van de moderator Alweer reclame maken voor zijn zaak . Deze duplicaat account wordt vervolgens alweer niet verwijderd en de moderator in kwestie komt met zijn gelul , van : dit is allemaal goed en het is goed bedoeld . 1- Als dit allemaal goed bedoeld is , waarom dan laat je die vent alsnog een duplicaat account maken ? Waarom verwijder je hem niet en vervolgens de topic laten doorgaan ? 2- Als jij perse wat tegen oplichters hebt ( en das prima ) , waarom laat jij de ene oplichter doen en zeggen wat hij wilt en nu opeens ga je je zo druk maken m.b.t. deze zaak ? Hopelijk snap je zelf ook hoe hypocriet deze moderator bezig is en enige wat hij hier heeft gedaan ( al is het niet zo bedoeld ) is zichzelf in diskrediet brengen. Ik heb zoiets van , als je heilig doet wees dan maar altijd een heilige en niet alleen maar als het jou goed uitkomt . Want dit kan voor de nodige misverstanden zorgen .
  4. Well , Eachtime the bushes are twitching your come up with something new , that’s for sure . I was referring to the forum policy , Kido , did'nt make it personal .could’nt say the same when it comes to you .NX time Read carefully before you start twitching the bushes .
  5. Looks like someone has gotten to you , kid !! i wonder who may that be !! 😄 chill out !! It’s oky .
  6. Oky Bud !! @Pat hijst de waarschuwings vlag en voor de rest wat TGO mee doet , moet hij zelf weten want het is zijn forum . hopelijk snapt ie dat sommige dingen wel in het belang van het forum gezegd worden en zo niet , ook goed . Laatste die zich daar druk om maakt . Thanks . Laat het hierbij zitten dan .
  7. Er zijn genoeg mensen in NL die dagelijks opgelicht worden en dat allemaal ondanks verschillende waarschuwingen van verschillende instanties . Dit hoef ik jou niet vertellen . Het is niet alleen maar dit topic . Dit gebeurt vaker . Komt er ene lamlul hier en doet alsof hij een ambtenaar van de belastingdienst is . Zodra ik hem naar zijn adres en ID nummer vraag, krijg ik te horen dat ie geen adres heeft . Hij werkt dus voor de belastingdienst afdeling dakloze ambtenaren . En dit ( en vele andere incidenten hier op het forum ) gebeurt allemaal onder je neus en jij laat het gebeuren . Wat dacht jij hiermee willen bereiken precies ? Wat extra leven hier in het forum te blazen ( wat ik me best kan voorstellen want dat kan op zich geen kwaad ) . vervolgens een paar dagen later wordt mij vragen gesteld m.b.t. Mijn betting’s strategie . Je snapt toch zelf ook wel dat onder deze omstandigheden , men kan dit forum moeilijk in vertrouwen nemen en dat met alle gevolgen vdin . ? Je snapt toch zelf ook wel dat mensen die jou persoonlijk niet kennen gaan afhaken en nergens mee aan doen ( waar allemaal met financieel en rekening nummers te maken heeft ) ? Doe jij dit allemaal zelf ?? Nee . Dat geloof ik niet ( anders had ik het recht in je gezicht gezegd ) . Waarom zou je !! Maar je beleid is een fout beleid en je bent simpelweg verkeerd bezig . Je mag wel elke keer terug komen met je kleurrijke verhalen en dat je de beheerder bent . Maar je blijf een mens en je kan ook fouten maken . Dat zeg ik dus ook recht in je gezicht , dat het jou niet bevalt is een ander verhaal . wat dit topic betreft , heb ik geen moeite mee gehad , vooral dat stukje humeur van de leden vond ik mooi . Maar zodra iemand met een duplicaat account in de topic komt verschijnen , had je moeten ingrijpen . Zeer zwak beleid . PS , voordat je alweer met een mededeling komt dat jij de beheerder bent , dat weten ik . Het was ook al gezegd ( als jij goed gelezen heb ) dat het je goed recht is . Het is jouw forum . Goodluck. !!
  8. Er zijn genoeg NL’s die dagelijks geld verdienen hoor ( althans dat denken ze ) . Ik denk we moeten @ Kees van de belasting dienst bellen . Een paar extra accounts kan geen kwaad . https://www.nu.nl/tech/6023502/explosieve-stijging-whatsapp-fraude-daders-worden-steeds-gewiekster.html
  9. Elke verhaal heeft 2 kanten . Al is het maar één persoon hier op het forum die in dit soort bulshit trapt en een mailtje naar de oplichter stuurt of met hem in contact komt ,, dan is er gewoon één te veel en de schade is al aangericht , wat mij betreft . Dat is niet gezegd ( althans door mij niet ) . maar dat neemt niet weg dat jij hier een totaal ander beleid handhaaft ( m.b.t, duplicaat accounts ) dan andere forums . En als jij degene bent die echt gelooft dat mensen dat niet kunnen zien dan ben jij zelf niet bijbetrokken , maar is simpelweg een kwestie van naïviteit !! Maar goed , dit is jouw feest en zoals ik al zei , je goed recht .
  10. Een tijdje terug kreeg ik een mail . Ik was de gelukkige winnaar van 1,000,000 euro . Vervolgens moest ik fee overmaken zodat ze dat bedrag naar mijn rekening konden overschrijven . ( transfer fee ). Ik zag het gelijk dat het hier om een oplichter praktijk gaat maar er waren in NL veel mensen die hier hadden in getrapt . Het ging hier om een Nigeriaanse bende en uiteindelijk zijn ze ook allemaal opgepakt ( dat heb ik achteraf gehoord ) . Hun mail staat ook op de zwarte lijst . Dat is wat ze meestal doen . Een foto of account van een mooie dame gebruiken ( soms tegen betaling ) en vervolgens vragen ze om je gegevens en je bankrekening nummer . Voordat je het weet , moet je fee betalen , of in het ergste geval hebben ze je bankrekening geplunderd en zijn ze weg . Komen ze overal verschijnen . Openbare forums / sociaal media / en ........... noem maar op . Vaak met een duplicaat account , om hun verhaal te bevestigen . Normaal gesproken een duplicaat account hoort verwijderd te worden ( op het forum ) en de persoon in kwestie moet een waarschuwing krijgen ( indien hij/zij hier op het forum al bekend staat ) . Dit kunnen ze via IP adres zien , is niet moeilijk ). Wat mij echter opvalt is dat , hier op OneTime een ander beleid gehandhaafd wordt. . We hebben in het verleden vaker met duplicaat account te maken gehad . Mijn dear friend @kees van de belasting dienst , is daar een goed voorbeeld van . Die komt ook af en toe verschijnen en waarschuwingen uitdelen. Dat wordt gewoon toegelaten . Waarom ? weet ik niet en eerlijk gezegd wil ik het ook niet weten . Ik laat het gewoon met een glimlach gaan ( negeren dus ), of maak ik er met een grapje alsnog iets moois van . @TheGreatOne en @JackPot zijn de beheerders ( zoals ik het begrepen heb ) en dit is dus hun feest . Als ze dat goed vinden , so be it . das hun goed recht . Maar dat neemt niet weg dat het een zeer slecht/fout beleid is .
  11. Alle begrip voor de reactie van de moderators hier !! Een forum is een platform waar iedereen misbruik van zou kunnen maken .
  12. Zover ik weet , hebben mensen hier op het forum zelf een klein beetje verstand van . we doen altijd met een kleine inzet ( wat normaal gesproken voor een biertje betaalt , dus geen inleg ) . Ik lig in bed met griep maar zondag is een heilige dag , dus een klein voorbeeld van vandaag . 5 euro in de pot , 230 euro vliegt eruit . ( gebeurt hier vaker 😃 ) .
  13. fair enough !! Doe ik alleen maar als ik een free bet krijg . Hoogste odd pakken en een gokje wagen . Gebeurt niet vaak hoor . In 2019 heb ik maar 2 keer van TOTO en één keer van LV Bets een free bet gehad ( t.w.v 5 euro ) .
  14. Pat

    Kickboxing .

    Dit wou ik bij andere topic bespreken ( sport betting tips ) , maar ik dacht @TheGreatOne zal daar niet blij mee zijn . Het is niet de bedoeling om zijn topic te hijacken . Ik kreeg vandaag de kans om de veelbesproken match tussen badr hari vs rico verhoeven te zien . Denk dat iedereen inmiddels van de sensatie rondom deze match op de hoogte is of heeft daar in iedere geval iets van gehoord . Verschillende speculaties door velen en media zoals : hari heeft miljoenen geld ontvangen om op te geven anders GLORY was veel geld kwijt . Of , hari was op en hij wist dat hij de 5e ronde niet zal halen, zodoende een belesure faken was de enige optie . En ........... !!! Of dit allemaal waar is , weet ik niet eerlijk gezegd . Ik kan hier weinig aan toevoegen want ik heb geen bewijs . Echter wat ik me wel afvroeg is , of een speler na zo’n blessure niet door een onafhankelijk arts onderzocht moet worden !! Zover ik weet hij is naar een privé ziekenhuis geweest . Als dat zo is dat elke speler in soortgelijke situatie naar een privé ziekenhuis gaat en daar nemen ze vervolgens genoegen mee , dan wat mij betreft kickboxing is een waardeloze sport . Want op deze manier de mogelijkheid voor matchfixing ligt open en daarom mag any kinda scenario wat mij betreft niet uitgesloten worden . Zeer teleurstellende match vooral voor de fan en all die mensen die een kaartje hebben gekocht . Dat knuffelen en wederzijdse respect van beide spelers na afloop van de wedstrijd vond ik gaaf en mooi om te zien . Een act of sportsmanship !! Mochten we hier experts on board hebben die eventueel meer duidelijkheid mbt this match ( en Kickboxing in het algemeen ) kunnen geven , graag zelfs . MVG, Pat
  15. The Parts You Lose i 2019 . Persoonlijk heb ik tot nu toe geen slechte film met Mary Elizabeth Winstead , gezien . Een top film die laat zien hoe keiharde de realiteit in de maatschappij kan zijn en jammer genoeg vaker door ons over het hoofd wordt gezien . Aanrader :
  16. Net wakker en ik zie dat ik genaaid ben door Liverpool. !! 😆 ( 2- 0 ). Daar gaat mijn free bet !! Ik had ook per ongeluk op cash out gedrukt en zodoende moest ik met 9 euro de bet opnieuw plaatsen . Tot volgende free bet en dan nog een keer de scores proberen . @TOTO , graag nog een keer !! 😆 blij voor Liverpool fan . Ik zie net dat ze tot nu toe ongeslagen zijn . Goeie team .
  17. Niet veel . met gokautomaten zo rond 300 euro verlies ( online gespeeld en verspreid gespeeld ) . Depo’s van 30 - 20 - 40 ........ euro’s . Geen winst gehad . met sport bet’s. sta ik tot zover 2200 euro in plus (. Was 2500 euro - 300 euro verlies ) . dat is omgerekend in nieuwe seizoen ( vanaf WK voetbal vrouwen ) tot nu toe dus . Vorige jaar was veel beter maar dan had ik ook veel meer tijd aan besteed . Dit jaar veel aan me hoofd gehad ( vooral na overlijden van me broer ) , zodoende niet veel bets en niet veel tijd aan besteed .
  18. Wel ,, je hebt het zelf in dit artikel aardig uitgelegd , vind ik . https://www.google.nl/amp/s/www.nu.nl/uit/5686958/waarom-mensen-naar-een-casino-gaan.amp casino’s waar de sfeer vervelend ( of vooral niet klantvriendelijk ) is trekken sowieso minder spelers aan . afleggers zijn ook een belangrijk oorzaak waarom mensen wegblijven .
  19. Ik zie net dat ik ook 10 free bet van ToTo heb gehad. Komt goed uit want vanaf morgen heb ik eindelijk 2 dagen vrij en ik dacht een bet plaatsen . Ik zie alleen maar Liverpool - Sheffield United op de lijst staan . Dan maar 10 euro op 0-0 zetten . ga nooit for de scores ( max 1 of 2 keer per jaar ) en dat gaat ook altijd fout . De kans hierop is echt klein , Maar het is een free bet en odd's zijn hoog dan maar deze keer @ruleta na doen . 😃 God bless us !! 😎
  20. @wouter5 Ik ga hier wat meer inhoudelijk op reageren , als je dat niet erg vindt . Klopt idd , soms zit er een klein verschil in RTP . Maar dat komt omdat sommige online casino’s hun eigen ring hebben ( geen gezamenlijke ring delen ) . Interessant in dat topic wat je gepost heb , de term TRTP wordt genoemd . Ik denk dat ik de eerste lid was hier op het forum die daarmee on board kwam . In dat topic , @DeValsspeler heeft het eigenlijk goed uitgelegd . RTP heeft geen invloed op je pay-out op het moment zelf . Je kan morgen naar HC gaan en op een automaat spelen met 96% RTP en 2000 euro verliezen , terwijl een andere speler die naast je zit en op een automaat met een RTP van 92% speelt , haalt 3000 euro winst uit ( bij wijze van spreken ) . Het is mogelijk . Hoe hoger de RTP , Hoe lager de TRTP ( Total /theoretical R to the player ) , als resultaat een hogere variantie in de software . Want all dat kleine prijsjes wat je tussen door krijgt en weer weg speelt maakt ook een deel uit van RTP van de automaat . Ervaren online spelers maken hier soms goed gebruik van . Krijgen ze tijdens eerste 50 spins op en HV slot (. BOD bijvoorbeeld ) met een lagere RTP te maken ( minder kleine prijzen dus ) dan weten ze dat ze hun bet moeten verhogen want de kans op een hogere TRTP en lagere variantie op dat moment is groter . Hoe denk jij dat afleggers winst maken ? Geloof mij maar , RTP laten ze links liggen . Daar letten ze niet op . Ze maken simpelweg gebruik van ( of beter gezegd , misbruik van ) de variantie van de automaat . Begrijp me niet verkeerd , ik zeg niet dat alle online casino’s de heilige zijn want dat is niet zo . Maar dat neemt niet af dat heel veel spelers hun oordeel op hun frustratie baseren of is het simpelweg een gevolg van gebrek aan kennis . Ik moet weer terug naar slaven arbeid voor de komende dagen ( na halve dag vrij te hebben ) 😃. wens iedereen alvast een goed jaarwisseling .
  21. Dit is niet weinig . Ik weet niet wat je inkomen is maar blijf verantwoord spelen . Hoe meer je probeert je verlies goed maken , hoe meer je verliest . Gevaarlijkste principe in gambling world . Hier kan je kapot van gaan . Uiteraard ik hoop van harte dat je wat terug krijgt !!
  22. Een nieuwe variant !! Wees voorzichtig met je netwerk en E-mails . ( Windows 10 ). Dit is slechts een begin !! https://www.nu.nl/tech/6020068/computers-van-universiteit-maastricht-gegijzeld-door-malafide-software.html
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.