Spring naar bijdragen

Dollarsign

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Dollarsign's Achievements

Member

Member (2/3)

3

Waardering in de gemeenschap

  1. Hey TheGallant Thanks man. Ja samen worden we altijd wijzer dan alleen denk ik. Ik probeer zoveel mogelijk kennis te ontvangen en te delen. Dat we allen maar veel mogen verdienen!
  2. Mooi lijstje! Ik heb nu de hoogste stijging op STARTCOIN 37%
  3. Via welke broker doen jullie zaken?
  4. Ja denk nog even wachten en dan komt er weer een behoorlijke piek aan.
  5. Kijk hier hebben we wat aan. Ik stel natuurlijk een vraag welke moeilijk te beantwoorden is. En dat doe ik expres. Ik denk dat onze kennis en macht ligt om er veel over en door te praten. de één leest wat waar de ander wellicht over heen heeft gelezen. Kennis is macht. Dus lekker veel delen waar we denken veel winst te kunnen behalen. Als we het lekker beperken tot dit clubje is het prima.
  6. Waarom heeft alles in juni zo verdomde hoog gestaan? En is het nu in verval of gaat het juist na een aantal dagen weer aan trekken? Wat denken jullie?
  7. Nice! De koers is in het algemeen behoorlijk aan het dalen. Nu heb ik wat Gulden coins gekocht. Hoop dat ze weer iets stijgen
  8. Hallo ik ben nieuw in deze wereld en wil mij er extra in verdiepen. Vandaar ik mij op dit leuke forum heb aangemeld. Zo te zien hebben jullie al enige ervaring met het kopen van crypte coins. Ik zal mijn ervaringen en vragen delen op dit forum. heb er zin in! Is een aardige daling na 7 juli te zien in het algemeen. Welke is nu interessant om te kopen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.