Spring naar bijdragen

HiddeBookiebeater

Members
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

HiddeBookiebeater's Achievements

Member

Member (2/3)

9

Waardering in de gemeenschap

  1. Beste BookieBeaters! Zoals jullie misschien hebben gezien waren er gisteren geen tips vanuit mijn kant. Puur om de simpele reden dat ik de lagere Europese leagues onvoorspelbaar vind. Vandaag starten de competities weer. Geen tijd meer te verliezen, we gaan volle bak! Osasuna - Granada Osasuna staat op een gedeelde tweede plaats in de La Liga na hun uitstekende 2-1 overwinning in Villarreal afgelopen weekend. De ploeg van Jagoba Arrasate kan hun goede seizoensstart op vrijdagavond thuis tegen Granada versterken. Osasuna's overwinning in Estadio de la Ceramica leverde hun vierde overwinning op in vijf wedstrijden. Ze staan momenteel op gelijke hoogte met Real Madrid, Atlético Madrid en Sevilla. Een nieuwe overwinning zal ervoor zorgen dat ze naast leiders Real Sociedad komen te staan voorafgaand aan de resterende wedstrijden van speeldag 10. Ze nemen het op tegen Granada die afgelopen speelronde thuis tegen Sevilla hun eerste competitiezege van het seizoen boekte (1-0).De mannen van Robert Moreno hebben vier van hun acht competitieduels verloren Osasuna is hier de zelfverzekerde selectie, om die reden verwacht ik ook een overwinning voor de thuisploeg. De verdediging van Los Rojillos zal waarschijnlijk een rustig avondje beleven. Granada scoorde tenslotte maar in een van hun laatste 4 uitwedstrijden. Conclusie Ik verwacht een (redelijk) simpele wedstrijd voor Osasuna. We spelen winst tegen een odd van 1.70!
  2. Heerlijk om te zien, Gefeliciteerd!!
  3. Hallo iedereen! Zoals belooft vandaag weer een tip. In plaats van singles spelen we vandaag 1 double. Manchester United - Atalanta Voor United is deze wedstrijd doorslaggevend voor verder Europees voetbal. Er moet van Atalanta gewonnen worden, als dit niet gebeurt is het over en uit met het Europese avontuur voor de club uit Engeland. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Winnen blijkt voor 'The Red Devils' enorm lastig te zijn. In de laatste 5 wedstrijden won United er maar 1. Na een overwinning en een gelijkspel staat Atalanta inmiddels 1ste in groep F. De eerste plek in de competitie is nog erg ver weg voor de club uit Bergamo, het gaat ten slotte alles behalve vlekkeloos. Bet-Tip Beide ploegen zijn aanvallend goed en defensief wat minder. Alles wijst naar veel goals voor dit Europese affiche. Voor de eerste bet van de Double spelen we Over 2.5 Goals tegen een odd van 1.46! Chelsea - Malmo FF Op dit moment staat Chelsea 1ste in de Premier League. Voormalig winnaar van de Champions League kreeg dit competitieseizoen enkel 3 goals tegen. Ik verwacht dat de ploeg uit Zweden door geen verandering in gaat maken. De vraag is dan echter ook hoe groot de vernedering gaat worden voor Malmo. Bet-Tip Wat mij betreft wordt het vanavond een voetbal les voor 'Di Blåe'. We gaan spelen op een overwinning voor Chelsea zonder tegen goal op een odd van 1.50. Conclusie We spelen voor de duidelijkheid dus deze 2 tips samen in een lijst tegen een odd van 2.19! Succes allemaal!
  4. Helaas ook geen winstgevende avond vanuit jouw kant......
  5. Goedemorgen!☕ Bij deze blikken we even terug op de speelronde van de Champions League. De 2 tips die ik jullie gegeven heb zijn helaas niet gevallen. De analyses waren on-fire, de uitslagen waren daarentegen verre van normaliter. Dortmund is niet aan de bal gekomen in Amsterdam. En Shakhtar boekt hun eerste thuiswedstrijd verliespartij tegen Real Madrid. You win some, You lose some. We gaan gewoon verder vandaag en ik analyseer weer wat schitterende tips in de loop van de dag!
  6. Tip #2 Voor onze tweede tip schakelen we over naar groep D. We gaan naar Oekraïne toe! Shakhtar Donetsk - Real Madrid We beginnen bij de thuisploeg. Na de 2-0 nederlaag tegen Sheriff afgelopen maand, is Shakhtar 6 wedstrijden ongeslagen (W4/D2). Shakhtar verloor zelfs maar 1 thuiswedstrijd in heel dit seizoen. De wedstrijd van Real Madrid tegen Athletic Club werd uitgesteld, de Los Blancos hebben dus extra tijd gehad om zich voor te bereiden op de trip naar Oekraïne. Hoe dan ook gaat Real Madrid met 3 winstloze partijen oprij naar het volgende duel toe. De conclusie is dat dit in de werkelijkheid best nog een gewaagde pot kan gaan worden. Het zou mij alles behalve verbazen als Shakhtar vanavond weet te winnen van Real. Bet-Tip De bookies verwachten dat Real deze wedstrijd wint, ik denk daar althans helemaal anders over. De odd op Donetsk is veels te mooi om te laten liggen. Ik speel Shakhtar of gelijkspel op een odd van 2.25!
  7. Excuus, duidelijke factor van deze vergissing was zeker dat het ook ochtend voor mij was! Haha
  8. Goed om te horen, heb al wat jaren aan ervaring. Ik hoop dat ik die ervaring hier op de goede manier kan delen!
  9. Hallo iedereen! Mijn naam is Hidde. Ik kom uit het altijd mooie Brabant en zal jullie verzorgen met elke dag (als ik het niet vergeet) wat leuke sportsbetting tips. Vandaag zoals jullie misschien al weten is het Europees voetbal terug van weggeweest. Om die reden geef ik jullie van enkele Champions League wedstrijden de beste tips! Hopelijk hebben jullie hier wat aan, en kunnen we vanavond samen de bookies verslaan! Ajax-Dortmund Voor de Nederlandse voetbal liefhebber is dit toch wel de topper van de avond. Ajax verkeert zich in een goede vorm. Voor de interland-break had de Amsterdamse club een slippertje tegen FC-Utrecht, dit was dan ook de eerste verliespartij in de Eredivisie. Afgelopen speelronde wist Ajax een zakelijke 0-2 overwinning te boeken in Heerenveen, daarmee zit er een goede energie in voor vanavond. Dortmund is ook zeker niet slecht bezig. De ploeg uit Duitsland wonnen 7 van de laatste 8 wedstrijden en verkeren daardoor in een uitstekende vorm. Echter is Dortmund in de Champions League niet super overtuigend. Een magere 1-2 overwinning in Turkije werd doorgezet met opnieuw een magere overwinning tegen Sporting (1-0). Bet-Tip Zoals eerder vermeld verkeren beide ploegen in een goede vorm. Both teams to score lijkt ons daarom ook de beste keuze voor deze wedstrijd. 1.36 zijn natuurlijk niet echt de odds die we zoeken. Wel kan je deze tip combineren in eventuele andere bets. Hierdoor is de 1.36 net aantrekkelijk genoeg. Laat even weten wat jullie ervan vinden, dan post ik nog andere tips vandaag!
  10. Matig inderdaad, live aanbod op bet365 wel fenomenaal volgens mij. Jij speelt alleen sportsbetting als ik het goed begrijp?
  11. Kan het wel zijn dat het aanbod wat je nu te zien krijgt te vergelijken is met het aanbod wat wij over 6 nachtjes krijgen ?
  12. Ik speel nog niet dus niks aan de hand, of is het bezoeken van een .com site ook strafbaar?🙂
  13. Ik heb tot dusver nog niet geprobeerd om te registreren. Echter kwam ik voorheen niet verder dan een wit error scherm.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.