Spring naar bijdragen

Riznind

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Riznind's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik ben wel geinteresseerd om hier wat tijd in te steken. Van de week weet ik wat meer kwa planning voor de komende tijd hopelijk!
  2. Was geen dis van mij hoor. Ik probeer ook weer eens grappig te zijn :-*
  3. Misschien wil Ivanhoe nog wel een keer het 10k heads up toernooi spelen
  4. Riznind

    Red dead Rizn!

    @ Bon Sjans: Omdat ik muziek gebruik waar rechten op rusten, doet Youtube moeilijk. Ik zit dus zodoende op vimeo. Het is allemaal golfsurf gerelateerd. Wij filmden elkaar op surftrips (vakanties!) en daar heb ik als hobby films van gemaakt voor een select publiek. Ik heb drie films gemaakt met mijn surfvrienden, maar omdat mijn beste vriend en werkgever in 2007 overleed, is dat een beetje op een laag pitje komen te staan. Fotografie is hier ook een uitvloeisel van. In principe surf fotografie, maar ik fotografeer ook in de natuur en de stad. Geen portret fotografie, maar ik heb wel eens voor een opdrachtgever een nieuw product gefotografeerd voor een proef website.
  5. Riznind

    Red dead Rizn!

    Dank voor het warme welkom! Las Vegas zou ik graag nog eens bezoeken. Tot 2012 heb ik een drukke baan gehad als calculator in het schildersvak en s'avonds tijd voor mijn creatieve hobbies. Vanaf 2012 ben ik het rustiger aan gaan doen en meer tijd voor mezelf genomen. Gamen is een passie vanaf de commodore 64. Met RDR heb ik een aantal mensen leren kennen waarmee ik nu game. (D1RTY12 op gtaforums). @LasVegasNic: Ik kan je een linkje naar mijn surffilms / foto's sturen per pm als je wil. @TheGreatOne: OneTime!
  6. Riznind

    Red dead Rizn!

    Hallo, Hierbij meld ik mij ook aan! Ik ben Rizn (PIzn) op pokerinfo. Het spel Red Dead Redemption heeft mij veel gebracht en daardoor heb ik de mensen van pokerinfo ook wat beter leren kennen. Ook de drie battles of the pokerfora waar ik ben geweest waren zeer waardevol voor mij. Zeker het gesprek met de Baron! Surfen doe ik nog steeds en ben bezig de cursus surf instructeur af te ronden. Ook fotografeer ik en maak films als hobby. Poker heb ik altijd als hobby en tijdverdrijf beschouwd, maar ik blijf het een fascinerend spel vinden. Als dit de nieuwe "pokerinfo" is, dan ben ik aan het goede adres!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.