Spring naar bijdragen

LuckySeven

Silver
  • Aantal bijdragen

    107
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

LuckySeven's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

8

Waardering in de gemeenschap

  1. Dat klopt @JackPot Op de oudere megastars viel deze combi het meest. Maar ik ben ook van mening dat dit komt doordat 13 en 7 mijn favoriete getallen zijn. Ik dus wat bevooroordeeld. Maar ik sta er voor open om het samen met jou en eventuele andere oneliners te gaan bijhouden en onderzoeken.
  2. Als dat maar goed gaat! Zal waarschijnlijk de komende tijd gesloten zijn. http://www.nu.nl/binnenland/4896371/grote-brand-woedt-in-pand-holland-casino-in-groningen.html
  3. Ik was er net op tijd bij!! Dankzij het kaasmeisje @JackPot Maar wanneer is de beursgang? Kunnen we vooraf inschrijven? ;-)
  4. Dat klopt @Gertjan_De_Meern. Je hebt verschillende tarieven bij de verschillende ATM machines. Ik heb 2x hetzelfde bedrag gepind met een verschil van 20 euro. Wanneer de fee juist niet zo hoog is betaal je een hogere wisselkoers. Ik heb verschillende malen gepind maar het goedkoopst was bij de ATM in de flamingo. Het duurste is in de Wynn en Belaggio. Succes en nog veel plezier!
  5. Super filmpje mannen!! Ben benieuwd naar de verhalen en updates!! De eerste keer in Flamingo hadden wij precies hetzelfde probleem met de lampen....
  6. Yesssss!!! Right on time!! Laat maar weten wanneer de tijd rijp is.....dan doe ik zeker mee met de voorinschrijving voor de aandeeltjes Onetime!!
  7. @TheGreatOne heb je mijn betaling van 12 juli ontvangen?!? Alvast bedankt!!
  8. Top Dopey! Ik houd het allemaal via de app in de gaten en vind het een knappe prestatie van jullie!! Ga zo door!!
  9. Yep i'm in 2 x please........
  10. @eurobsgame mooi patroon zeg!! Was hier graag bij geweest.....betekende een flinke plus in de bankroll!! ;-)
  11. Precies @FrankK maar het blijft een leuk spelletje.......toeval of niet!! En voor de saté kom ik ook terug....
  12. @SubAqua ga zo door met schrijven!! Zo herkenbaar hoe jij de verhalen opschrijft! Ik zal ze zeker met plezier lezen in november!!
  13. @eurobsgame je hebt helemaal gelijk. Ik speel het spel precies hetzelfde als dat jij doet. Ik herken mezelf er dan ook zeker in. Ik vind het zoeken en herkennen van patronen dan ook het leukste aan roulette. En winst hebben is natuurlijk ook mooi meegenomen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...