Spring naar bijdragen

Het boek .


Manie

Aanbevolen berichten

Hoi hierbij wilde ik reageren op het boek vond het wel een leuk boek om te lezen maar niet om te leren om het casino te verslaan deze methodes waren mijn inziens 10 jaar geleden veel interessanter als nu als ik nu jullie adviezen op zou volgen ben ik bang dat ik moet stoppen met werken om deze methodes te spelen zeker nu de markt kleiner word met het aanbod is het nog moeilijker om goede deals te maken alleen frist deposit deals blijven over maar de winst daarop is zo minimaal dat dit eigenlijk ook niet echt aantrekkelijk is voor de rest wel leuk boek maar denk dat ik toch maar blijf werken. 

Gr Manie 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Manie,

ben blij dat je het een leuk boek vindt! Als je alleen kijkt naar deposit bonussen heb je helemaal gelijk dat die vaak de moeite niet waard zijn. Tien jaar geleden waren die inderdaad veel interessanter. Zoals je in het boek kunt lezen hebben wij ook vooral de winst gemaakt met andere promoties zoals toernooien. We zitten nu natuurlijk even met de legalisering van de markt waardoor het aanbod nu klein is, maar als we een half jaar of een jaar verder zijn zullen er een stuk meer aanbieders een vergunning hebben en laten we hopen dat ze dan op het gebied van promoties flink met elkaar gaan concurreren. En met het boek weet je dan al vast hoe je daar het best gebruik van kunt maken. 😃

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.