Spring naar bijdragen

Foutje bedankt 10 free spins zijn 35


TheGreatOne

Aanbevolen berichten

Ik kreeg er 10. Wel vriendelijk van HC. Overigens mis ik PlayOJO en Casinowinner. Free spins opbrengst was daar gewoon speelgeld en een bonus 15x rondspelen. Bij HC bizarre rondspeelvoorwaarden zelfs op free spin winsten. Ik heb ook bij Betcity meegedaan met de 30 storting met 30 free spins.  Die is netjes qua rondspeelvoorwaarden. Daar staan echter weer veel games op een relatief lage rtp. Fairplay zelfs nog slechter.

mijn tussenstand: HC voor de leuke blaze roulette, Batavia en TOTO voor de ruime keuze en hogere rtp instelling. En Betcity is in opkomst met de weekend free spins, maar ik hou de lagere rtp slots mis. Kom op Betcity, pas de rtp aan aan die van de concurrenten en je komt op 1.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei DeValsspeler:

De storting rondspelen voor deze promotie mag ook op blackjack.

Bedankt voor de tip Valsspeler, rondspelen op blackjack, gaan we proberen. Om daarna met het opgebouwde saldo te spelen (kan ik dan toch niet altijd laten) zou het mooi zijn als Betcity op alle slots vergelijkbare rtp zou zetten als Batavia en TOTO. Nu krijg ik de neiging om op te nemen en voor het spelen van slots zoals bijvoorbeeld Guns N’ Roses naar TOTO te gaan vanwege de betere rtp. Net als de Valsspeler met zijn prima boek hou ik ook nogal van rekenen en vergroot ik graag mijn kansen. 😇 96,98 is beter dan 95,05 bij betcity of zelfs 94% bij Fair Play. Verder vind ik Betcity top.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 hour ago, DeValsspeler said:

Let op, inmiddels heeft Betcity de free spin promo na €30 storten zodanig gewijzigd dat rondspelen op blackjack nog slechts voor 10% meetelt.

Als jij dat meldt, neem ik dat graag van je aan.
Volgens mij zijn de kleine lettertjes op Betcity niet bijgewerkt, of ik moet er langs af lezen, of jij moet je vergissen.

Op de website wordt 1 keer rondspelen genoemd.

Voor de kleine lettertjes van de promo wordt er verwezen naar de Algemene Voorwaarden waar er ook niks over in staat.
Bij storten met selectie van de bonus wordt er verwezen naar de Bonus voorwaarden.

Voor de welkomstbonus (art 1.1)  en voor andere deposit bonusen (art 1.2) geldt een 10% contributie op spelen van blackjack.

Dit is echter een free spins promo. Free spins bonusen vallen onder art 1.8 van de bonusvoorwaardem en daarvoor geldt de lagere contributie niet, maar wel 1 keer rondspelen om de winst op free spins op te kunnen nemen:

image.thumb.png.a5eb1ba39714ae823c9487f2fdf54fb6.png

 

 

 

 

bewerkt door Rudi (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 14-11-2021 om 13:50 zei Rudi:

Als jij dat meldt, neem ik dat graag van je aan.
Volgens mij zijn de kleine lettertjes op Betcity niet bijgewerkt, of ik moet er langs af lezen, of jij moet je vergissen.

Staat inderdaad niet als zodanig in de voorwaarden. Kwam echter wel naar voren toen ik bij mijn bonussen in mijn account keek om te zien hoe ver de bonus was rondgespeeld na €30 rond te hebben gespeeld op blackjack. Daar stond toen dat ik nog maar €3 had rondgespeeld.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.