Spring naar bijdragen

E-Sports gaat een enorme vlucht nemen


Aanbevolen berichten

Na een eerste interview met de CEO van Fnatic op OneTime horen we steeds meer berichten dat E-Gaming, en het wedden daarop, een enorme vlucht aan het nemen is. Zo werd laatst tijdens de investor meeting van Activision Blizzard, een van de grootste game-makers ter wereld, reeds gehint op het feit dat ze daar enorm veel potentie in zien en hier vol op in gaan zetten. De maker van Call of Duty Black Opps 3 heeft recent ook King overgenomen wat de maker is van de populaire Candy Crush Games.

Op dit moment zijn er 100 miljoen kijkers naar Esports en men verwacht dat dit aantal uit zal gaan groeien naar 300 miljoen en daarmee misschien groter kan worden dan de echte sporten. Ook de kans dat het dus live op tv gaat komen in de toekomst is niet onmogelijk.

Wie speelt er regelmatig spelletjes op de PC en streamed deze ook? Daarnaast weten we dat er velen sportsbettors zijn op het forum maar is er ook een kenner van Esports waarmee we bijvoorbeeld ook nog iets kunnen in de Sportsbetting pool?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 8 maanden later...

Ik geloof heilig in e-sports! Let maar op, binnen 10 jaar hebben we een kanaal in het digitale pakket zitten waarop net als het sportjournaal de resultaten in de e-sport scene van die week worden getoond. Deze shit is booming en het gaat alleen maar groter worden.

Ben trouwens ook volle bak in Activision Blizzard gestapt ^^

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 7 maanden later...

e-sports wordt het 'new big thing in Holland'. Het is al erg groot wereldwijd maar er staan grote ambities hier in Nederland. O.a. de Arena (Amsterdam) wil de esports hoofdstad van Europa worden. Van de week zijn we even een kijkje wezen nemen en zagen we duizenden fanatiekelingen genieten van de gamers die daar zaten. Zal niet lang meer gaan duren voordat de hele arena vol zit (ik gok 3 jaar)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.