Spring naar bijdragen

Bingoal de langzaaaaaaamste met uitbetalingen


GroningerFries

Aanbevolen berichten

Ik ben groot fan van Bingoal en haar acties, maar toch een klein puntje van kritiek. Ik speel bij meerdere legale online casino's, en het valt me op dat er qua traaaaaaaagheid van uitbetalingen eentje er met kop en schouders bovenuit steekt: Bingoal. Betcity is ultrasnel, kansino en Bet365 idem en de anderen hebben de uitbetalingsverzoeken ook vaak binnen no time goedgekeurd. Bij Bingoal worden uitbetalingen niet goedgekeurd in het weekend (maar storten kan natuurlijk wel probleemloos) en ook doordeweeks duurt het vaak langer dan 1 dag voordat de transactie überhaupt goedgekeurd wordt, dan staat 'ie dus nog niet op de rekening. En vanuit het oogpunt van kansspelverslaving is het pronkende 'annuleer'-knopje naast de uitbetaling ook niet echt wijs. (Bij bijvoorbeeld Bet365 kun je dit uitzetten!) 

Hebben jullie dezelfde ervaringen als ik? Hopen dat Bingoal hier meeleest en er wellicht iets aan kan doen, dan wordt de site nóg beter dan 'ie al is!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het ligt er volgens mij wanneer je de aanvraag doet, voor een bepaald tijdstip in de middag (geen idee wanneer precies) staat het er de volgende dag in de avond op bij mij. Als je 's avonds doordeweeks een uitbetaling aanvraagt, moet je 2 volle dagen wachten.

Ik vind 2 dagen ook wel meevallen,  volgens mij doet TOTO er langer over. En het moet ook nog helemaal uit Belgie komen :P

bewerkt door FreebetFreddie (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.