Spring naar bijdragen

Brunsie's Odds update


Brunsie

Aanbevolen berichten

Zoals je inmiddels al hebt begrepen gaan we de komende weken keihard aan de slag met de nieuwe website van OneTime
Dat wil echter niet zeggen dat we op het gebied van sports betting van de radar verdwijnen. Om jullie nu alvast kennis te laten maken met iets dat op de nieuwe website terugkomt open ik hier alvast een nieuw topic: Brunsie's Odds Update.

Hier ga ik berichten publiceren over odds, odds boosts, veranderde odds, favorite odds et cetera. Ik houd je op de hoogte wanneer odds gepubliceerd worden voor aankomende sportwedstrijden, welke odds in het oog springen en waar bookmakers er wellicht naast zitten. Doe er je voordeel mee 🙂

  • Like 5
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bingoal publiceert odds Brabantse Pijl

De odds voor de Brabantse Pijl zijn daags voor de wedstrijd gepubliceerd door Bingoal. Titelverdediger Tom Pidcock is volgens de bookmaker niet de grootste favoriet voor een hernieuwde zege. Bingoal heeft de scherpste odds afgegeven op Julian Alaphilippe en Remco Evenepoel van Quick Step - Alpha Vinyl. Beiden leveren bij winst 5x je inleg op.  

Kans op Nederlands succes is volgens Bingoal morgen niet direct te verwachten. De hoogst gequoteerde Nederlandse renner is Oscar Riesebeek van Alpecin Fenix. Een gokje op deze jonge beloftevolle renner levert je bij winst maar liefst 125x je inzet op. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 uur geleden zei Brunsie:

bingoal publiceert odds Brabantse Pijl

De odds voor de Brabantse Pijl zijn daags voor de wedstrijd gepubliceerd door bingoal. Titelverdediger Tom Pidcock is volgens de bookmaker niet de grootste favoriet voor een hernieuwde zege. bingoal heeft de scherpste odds afgegeven op Julian Alaphilippe en Remco Evenepoel van Quick Step - Alpha Vinyl. Beiden leveren bij winst 5x je inleg op.  

Kans op Nederlands succes is volgens bingoal morgen niet direct te verwachten. De hoogst gequoteerde Nederlandse renner is Oscar Riesebeek van Alpecin Fenix. Een gokje op deze jonge beloftevolle renner levert je bij winst maar liefst 125x je inzet op. 

Ik gok maar even niet op deze koers, maar de odds zijn wel gunstig voor Alaphilippe. Afgelopen zaterdag is hij pas na 12:29 minuten van de winnaar binnengekomen waar Evenepoel zich nog helemaal uit elkaar heeft getrokken om die koers te winnen. Hij kwam nu na 24 seconden binnen van de winnaar. Uiteindelijk kukelde hij zelfs van het podium; hij werd slechts 4e algemeen. Een dag later werd de Amstel Gold Race gereden en zowel Pidcock, Cosnefroy en Kwiatkovksi hebben de ruim 254 kilometer in de kopgroep afgelegd. Ik denk dat "flip" wat frisser is en van Lefevere moet winnen om het team toch nog glans te geven.

Odds zijn nu 6 voor Alaphilippe en 4 voor Evenepoel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bookmakers hebben vertrouwen in PSV en Feyenoord

Volgens de bookmakers kunnen wij (Nederlandse voetbalsupporters) ons opmaken voor een feestelijke donderdag morgen. De vergunde bookmakers hebben eensgezind PSV en Feyenoord de favorite odds gegeven voor de return wedstrijden in de kwartfinale van de Europa Conference League. Volgens de bookmakers halen zowel PSV als Feyenoord dus de halve finale! PSV is met 1.99 serieus favoriet tegen Leicester City. In Engeland eindigde de wedstrijd in 0-0. 

Feyenoord verspeelde in extremis de overwinning in de eerste wedstrijd in Rotterdam. In blessuretijd kwam Sparta Praag terug tot 3-3. Omdat uitdoelpunten niet meer dubbel tellen hoeft Feyenoord niet bank te zijn dat Sparta Praag massaal dat voordeel gaat verdedigen. Ook de Tsjechen zullen moeten winnen om een ronde verder te komen.

Odds winst PSV | gelijkspel | Leicester City
BetCity: 1.98 | 3.60 | 3.80
Circus: 1.98 | 3.55 | 3.65
Toto: 1.99 | 3.60 | 3.70

Mocht je nog geen account hebben bij Circus dan kun je ook profiteren van de Super Odds de deze bookmaker heeft uitgeschreven op PSV.
Kies bij het aanmaken van je account voor Super Odds als welkomstbonus en win 10.00x je inzet als PSV de wedstrijd wint.

Odds winst Sparta Praag | gelijkspel | Feyenoord
BetCity: 2.75 | 3.70 | 2.40
Circus: 2.80 | 3.55 | 2.40
Toto: 2.80 | 3.60 | 2.42

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Baas boven baas met odds boost

Als je als sports bettor nog geen account hebt bij Circus, dan is vandaag de dag om er eentje aan te maken. Je kunt namelijk als welkomstbonus Super Odds (x10) kiezen. Dat is vandaag een grote kans op succes. Bookmaker Circus biedt vandaag Super Odds op BTTS bij Manchester City - Liverpool. Afgelopen zondag eindigde deze wedstrijd in het kader van de Premier League nog in 2-2.  In vier van de laatste vijf ontmoetingen tussen deze twee teams kwamen beide ploegen tot scoren. Zekerheidjes bestaan niet, maar deze aanbieding is kansrijk!

Vind je odds van 10.00 niet genoeg? Kijk dan eens naar de odds boost die BetCity morgen weggeeft op de bekerfinale tussen PSV en Ajax. Beide teams krijgen een boost van x30! Heb je nog geen account bij BetCity en heb je een idee wie de bekerfinale gaat winnen? Wellicht is dit een mooie moment om een transfertje te maken.

Wielrennen
Zet je dit weekend liever in op wielrennen? Parijs - Roubaix wordt morgen verreden en de bookmakers hebben de odds gepubliceerd op basis van de definitieve deelnemerslijst. Bij onze partners is Mathieu van der Poel favoriet voor de overwinning. Toch is een outright bet op de winnaar van de Ronde van Vlaanderen lucratief.
BetCity: 3.75
Bingoal: 3.85
Circus: 3.75

Mijn voorgevoel zegt dat Wout van Aert grote kans heeft op de overwinning op de wielerbaan in Roubaix. De Belgisch kampioen miste door een corona-besmetting de Ronde van Vlaanderen en de Amstel Gold Race en is op zoek naar sportieve revanche. Door het missen van twee zware wedstrijden is Van Aert wellicht de meest frisse van alle favorieten. De odds voor een overwinning van Van Aert zijn bij alle genoemde bookmakers 7.00.

Bingoal biedt daarnaast nog een bijzonder interessante weddenschap: Winnend team.
Hierbij voorspel je welke ploeg de winnaar van Parijs - Roubaix levert. Alpecin - Fenix is door de aanwezigheid van Van der Poel favoriet (3.50).
Meest kansrijk naar mijn bescheiden menig is echter Jumbo Visma. Naast Van Aert starten ook Christophe Laporte en Tiesj Bennoot. De odds van 4.50 zijn attractief.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 5 weken later...

Interessante deals Circus en TOTO voor Juventus - Lazio Roma

Op deze maandag kijken we opnieuw naar een aantal leuke acties van de diverse vergunde bookmakers. Je kunt je voordeel weer doen met verhoogde odds, superodds, freebets en meer. 

Circus.nl heeft voor spelers die al enige tijd niets meer gewed hebben een retentieactie ingezet. Bij het storten van € 20,- ontvang je drie gratis free bets van € 5,- elk. Daarnaast is er voor nieuwe spelers veel voordeel te bepalen bij de Super Odds. Heb je nog geen account bij Circus.nl dan is dat wellicht een goede dag om deze via het OneTime-linkje te openen. Vandaag zijn er Super Odds op BTTS bij Juventus tegen Lazio Roma van 10x je inleg. In drie van de laatste vier ontmoetingen tussen deze teams kwamen beide teams inderdaad tot score!

TOTO biedt je een € 5,- freebet als je een betbuilder van € 10,- speelt. Hier zou je vandaag ook voor de wedstrijd tussen Juventus en Lazio kunnen kiezen. Juventus of gelijkspel | BTTS: Ja | Over 2.5 doelpunten levert odds van 2.87 op en speelt de € 5,- gratis weddenschap vrij. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wed met extra rendement op Mathieu van der Poel

Vandaag trekt na een rustdag de Giro d'Italia naar Jesi in een etappe van bijna 200 kilometer. De finale is op het lijf geschreven van Mathieu van der Poel. Hij is dan ook de favoriet bij de bookmakers. 

Diverse bookmakers hebben interessante opties om een bet op 'MvdP' wat lucratiever te maken. Bij Bingoal kun je profiteren van een odds boost van 50% met een maximaal bedrag van € 25,-. De odds van Van der Poel verhoog je met deze optie van 4.00 naar 5.50.  

Ook BetCity heeft een actie met betrekking tot de Giro. Als speler bij BetCity kun je, zonder dat je hoeft te storten, een profit boost van 25% claimen en inzetten op de etappe van vandaag. De odds voor een ritzege van Van der Poel staan op 4.25, wat met de profit boost 5.06 wordt.  

Screenshot 2022-05-17 10.17.28.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weken later...

Voldoende te wedden op Wales - Nederland

De nationale en internationale clubcompetities mogen dan afgelopen zijn, er wordt gevoetbald alsof het seizoen nog in volle gang is. Morgen staat onder andere de interland tussen Wales en Nederland op het programma. Veel vergunde bookmakers grijpen deze wedstrijd aan om nog een flink uit te pakken met promoties.

Als je nog een account hebt bij BetCity dan is morgen een goede dag om er eentje aan te maken. Je krijgt als welkomstgeschenk maar liefst 40x je inzet terug als Nederland wint. Bij Jack's krijg je 7.50x je inzet terug als in beide helften tijdens de wedstrijd meer dan anderhalf doelpunt valt. Bij Holland Casino profiteer je nog altijd van de promotie
€ 10,- freebet voor elk doelpunt dat Oranje maakt als je een weddenschap van € 20,- afsluit. 

Ook bij TOTO kun je een freebet van een tientje verdienen. Hiervoor dien je minimaal € 10,- in te zetten op een weddenschap met minimale odds van 1.50. 

Circus heeft wellicht de leukste promotie voor Wales - Nederland. Als je een doelpuntenmaker correct voorspeld, dan kun je een freebet van maximaal € 50,- verdienen. Je dient minimaal € 10,- in te zetten om jezelf te kwalificeren. Het mooiste bewaard Circus echter tot het laatst: Als jouw speler niet scoort, krijg je 50% van je inleg terug. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.