Spring naar bijdragen

Jackgo in Vegas


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb Vegas dit keer anders aangepakt.

Minder gekaart en veel meer gezien. Het kaarten was niet veel. Zat gewoon niet mee. Mooi voorbeeld was een toernooitje waar frank even kwam buurten. Afgezien van de turbo structuur runde ik als een banaan. Mooi voorbeeld een speler op de cut off flat called en ik schuif met KQ suited all in. Meneer op de cur off maakt na een minuut de call met 6 7 sujted. Ik ben geheel kansloos tegen de straightflush op de river. Nadat ook mijn KJ vs K9 en A5 tegen 26 niet kunnen winnen besluiten frank en ik maar een biertje te gaan pakken.

Maar wat was dan beter? Ik heb best veel gedaan met als hoogtepunten de Death Valley tour en de helicopter vlucht over de Gran Canyon.

Ik ben ook elke dag om 23 uur uiterlijk naar hotelkamer gegaan. Goed geslapen en geen dag me brak gevoeld.

Teleurstellende zaken: heel slecht weer t weekend (ergste regen sinds 1943), prijzen zijn waanzin. Monte carlo casino viel me tegen. Kamers echt verouderd.

Ga ik volgend jaar terug. Nee. Kom ik er ooit nog eens ? Vast wel maar voorlopig ga ik andere dingen zien van de wereld.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jammer dat het weer tegen zat in Vegas, de kamer heb je zelf gedaan, voldoende reviews overal te vinden om een beter hotel te vinden. Grand Canyon lijkt me geweldig, vooral ook om te klimmen en misschien wel abseilen, als die mogelijkheid bestaat natuurlijk. Kaarten, als ik her en der lees, een hoop vis, daar moet je je tegen kunnen wapenen. Wat bedoel je met de prijzen zijn waanzin?

Veel (meer) plezier tijdens je volgende vakantie! ;-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.