Spring naar bijdragen

Slapend rijk worden!


JackPot

Aanbevolen berichten

Wanneer je in dit soort projecten stapt met als doel even snel rijk te worden heb je helemaal gelijk. Ik blijft het echter schitterend vinden dat ik ook vandaag weer dankzij StepN een paar euro heb kunnen verdienen door mijn dochter lopend naar school te brengen inplaats van met de auto.

Ik ben hierin gestapt met als hoofddoel meer te bewegen als dit project daar aan bijdraagt is mijn rendement al behaald. Alles wat er verder uitkomt nog uitkomt is mooi meegenomen. Wanneer de meerderheid van de mensen die in dit soort projecten stapt er op die manier in zou staan zie ik absoluut grote mogelijkheden voor de toekomst.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is inderdaad een zeer uitdagende taak voor dit team om dit interessant te houden. Doel is om mensen meer te laten bewegen en blijkbaar helpt het om daar een financiële prikkel tegenover stellen. Daarnaast worden er projecten als deze geexploit door slimmeriken die het kapot kunnen maken. Vooralsnog is mijn schoenen investering verlies gevend geweest maar loop ik tegenwoordig elke dag 2 uur en verdien hier ook nog eens 260 euro per dag aan met de zeer lage koersen van nu. Bij herstel van de koers kan dit hard oplopen. Maar de grootste winst de dagelijkse wandeling. Heb ook wel een redelijke schoen tegenwoordig op bsc netwerk. 

60624AC5-F267-4A71-89AE-C0848CF13BFD.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 jaar later...
Op 4-5-2022 om 23:27 zei JackPot:

Je leest het goed, slapend rijk worden! Wie wil dat nou niet?  Geld maakt niet gelukkig maar als je zo makkelijk geld kunt verdienen is het misschien wel zeer interessant. Om er optimaal van te kunnen profiteren zul je gebruik moeten maken van de community van Onetime en elkaar moeten helpen.

Ik zal de eerste stap zetten morgen op het Youtube kanaal van Onetime en een gelukkige helpen om als eerste Onetimer de stap te zetten naar het 'slapend rijk worden'. Hier levert het ongeveer 200 per dag op, maar dan doe ik het ook wel op 'Champions League niveau'. Ik verwacht dat als je het op eredivisie niveau doet het toch ook wel $50-200 per dag op moeten kunnen leveren. 

Een kleine tip is al om gratis een account te openen bij FTX: www.onetime.nl/go/ftx

Hoe is dit "slapend rijk wandelen" project eigenlijk afgelopen @JackPot.

Ik zag dat het via een FTX account verliep, deze actie, en ik hoorde ook dat alle FTX klanten hun geld terug krijgen.

Maar het klinkt alsof deze actie   too good to be true " was. Konden we natuurlijk vóóraf ook niet weten....

Overigens gisteren op Jeroen & Sophie legde Rutger Bregman uit dat Sam Bankman Fried aanhanger was van het effectief altruïsme  en daar alle winst van FTX  aan wilde uitgeven. 

bewerkt door Satellite Boy (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Haha, Nee FTX had er verder niets mee te maken, maar wel fijn dat je me nog aan dit fijne project herinnerd. Uiteindelijk ongeveer 100k$ mee verloren omdat de schoenen die ik gekocht had zo hard in prijs daalden dat zelfs de Turkse Lira een goede beleggingen zou zijn geweest. 

Dus helaas snel weer vergeten. Slapend rijk worden bestaat blijkbaar niet ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei JackPot:

 

Dus helaas snel weer vergeten. Slapend rijk worden bestaat blijkbaar niet ;)

Het had kunnen lukken, als je op tijd was uitgestapt (ha ha)  Mijn zusje zat ook in Safemoon, als zij op tijd was uitgestapt..was ze ook naar de moon 😅Zo is het eigenlijk met een hoop crypto-projecten die tijdens een bullrun de kop op steken. Instappen..en op het juiste moment uitstappen..en daarbij moet je niet te gretig worden. :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...