Spring naar bijdragen

Speel met Ronaldhino bij Circus!


Rudi

Aanbevolen berichten

image.png.9413cb5255e6dcd5e0571c56f2f01504.png

Ronaldinho heeft samen met Circus geweldige promoties voor je opgesteld!

Eén van de grootste voetbal trukendozen allertijden tekent bij Circus! En omdat jij voor Circus hebt gekozen en we daar enorm trots op zijn, willen wij dit spectaculaire transfernieuws uiteraard als allereerste met jou delen!

Speciaal voor jou als speler bij Circus, heeft Ronaldinho een persoonlijke welkomstboodschap!

Ronaldinho heeft het rugnummer 10 tijdens zijn carrière meer dan eer aangedaan door met speels gemak zijn tegenstanders uit te spelen en zijn teamgenoten in stelling te brengen. En om nu ook jou in stelling te brengen heeft Ronaldinho met zijn speelsheid en het rugnummer 10 als inspiratiebron, mooie sportsbook promoties voor je klaarstaan;

  • Een door Ronaldinho zelf gekozen 'Match of the Week' waar jij een freebet van € 10 kunt verdienen, inclusief handige statistieken!
  • Een dagelijkse BetXtra van +10%, het rugnummer van Ronaldinho bij onder andere Barcelona, PSG en het Braziliaanse nationale elftal.
  • Een wekelijks terugkerend 'Ronaldinho's betting toernooi', waar je het tegen andere Circus spelers opneemt om mooie prijzen in de wacht te slepen.

Kortom, als speler bij Circus maak jij exclusief gebruik van deze unieke samenwerking en heb jij net zoveel plezier tijdens het spelen en betten als Ronaldinho dat had op het voetbalveld!

Betje zetten? Doe het verantwoord.

*Ronaldinho's Match of the Week is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder.
*De betting toernooien zijn alleen toegankelijk voor spelers van 24 jaar en ouder.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 maand later...

Persoonlijk twijfel ik of het voor de Nederlandse markt van toegevoegde waarde is. Dan doen de "anderen" het m.i. beter door zich meer Nederlands te profileren.

Niet dat een BN'er met de duim omhoog mij aanspoort om bij een bepaalde aanbieder te gaan spelen, dat is namelijk: aanbod, gebruiksvriendelijkheid (er zijn sites die de hele tijd crashende games hebben) en met name: PROMOTIES! :D

Circus is wat mij betreft een beetje tegenvallend, wat dat betreft. Ze "lokken" mijn nog niet met een goede aanbieding. Ook Ronaldhino niet ;) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.