Spring naar bijdragen

Bezoek Eurocoin Gaming in Waalwijk


Gast

Aanbevolen berichten

Beste OneTime team,

Allereerst, ik kon zo geen andere plek bedenken voor mijn vraag, als dit topic ergens anders thuishoort dan zie ik deze vanzelf wel verhuizen? :smile:

In een andere discussie las ik ergens dat jullie eerdaags Eurocoin gaan bezoeken. Nu ben ik een behoorlijke fan van een aantal van hun producten en ook nieuwsgierig naar een kijkje intern hoe daar gewerkt wordt. Is het mogelijk om een aantal vragen aan te dragen en of deze gesteld zouden kunnen worden tijdens dit bezoek? (ik hoop dat dat bezoek niet vandaag of gisteren al heeft plaatsgevonden)

Groet,

DFM

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weken later...

Hi @DFM bedankt voor bericht. 'Helaas' is dit bezoek reeds geweest maar laat vooral je vragen hier achter dan kan ik nog zeker achter die vragen voor je aangaan. Het was een geweldige ervaring om bij novomatic in waalwijk te zijn geweest en uitgebreid een kijkje hebben mogen achter de schermen van de gokkasten zowel voor landbased als het online casino

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi @JackPot ik ben zeer benieuwd naar het artikel! Hieronder een paar van de vragen die ik ze graag zou willen stellen:

- Van de (single player) rollen automaten zijn de Grand Slam, Mega Hot en de spin-offs erg succesvol, zowel in de horeca als in de speelhallen. Nu zijn er het laatste anderhalf jaar weinig nieuwe modellen op de markt gekomen, slechts één: Mega Slam (TS8408 art.13 en TS8407 art.12) en is nog bijna niet te vinden in de exploitatie. Wat zijn de plannen in het ontwikkelen en uitbrengen van nieuwe modellen?

- Daar de overname door Novomatic een feit is, en Novomatic zelf een grote ontwikkel afdeling heeft, wat is de toekomst voor de ontwikkelafdeling van (voormalig) Eurocoin Gaming in Waalwijk? Dit was altijd een sterk punt.

- Hoe gaat Eurocoin Gaming om met geconstateerde (kleine) designfouten achteraf? Het is mij opgevallen dat de Grand Slam en alle 5-rollen opvolgers (Mega Hot, Magic Luck, Club Classic, Gold Bar, Lucky Hold) een kleine software fout heeft in het attractieprogramma, nl. winlijn 8 en 9 worden incorrect weergegeven. Het valt mij op dat dit nooit is aangepast bij de nieuwere modellen. Ik kan mij voorstellen dat men niet van honderden automaten de eproms (t/m Scorpion 5 mpu) wil gaan vervangen, maar de opvolgers van de Grand Slam hebben dit ook, dus het is nooit geconstateerd in een controle proces? Zie de foto's:

https://www.imageupload.co.uk/images/2016/01/16/GS-winlijn8.jpg

https://www.imageupload.co.uk/images/2016/01/16/GS-winlijn9.jpg

- Hoe ziet men de gaming branche in de fysieke exploitatie zich in Nederland ontwikkelen de komende 5 tot 10 jaar? En in combinatie met de komende legalisering van de online markt waar Novomatic ongetwijfeld grote plannen voor in de kast heeft liggen in Nederland?

Groet,

DFM

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weken later...
  • 7 jaren later...
  • 3 maanden later...

Hoi @DFM, bedankt voor je bericht! Jammer genoeg is het bezoek al geweest, maar voel je vrij om hier je vragen achter te laten. Het was een fantastische ervaring om bij Novomatic in Waalwijk achter de schermen van zowel landbased als  gokkasten te mogen kijken. 

bewerkt door Richard Goodwin (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...