Spring naar bijdragen

Tombola voetbalbingo


Brunsie

Aanbevolen berichten

Naast de succesvolle samenwerking bij de uitvallers- en afvallersbingo gaan we samen met Tombola ook een voetbalbingo spelen!
Vanaf 1 september, als de transfermarkt gesloten is, gaan we maandelijks een nieuwe bingo organiseren. Van 1 tot en met 30 september trappen we af met een Eredivisiebingo!

Hoe gaat de Tombola voetbalbingo is zijn werk? Op de eerste van elke kalendermaand ontvang je een bingokaart met daarop een negental Eredivisiespelers. Als je een rijtje van drie spelers (horizontaal, verticaal of diagonaal) door hebt kunnen strepen, heb je bingo! Heb je aan het eind van de maand een volle kaart? Dan ding je mee naar de maandelijkse hoofdprijs die verloot wordt.

Wanneer mag je een speler wegstrepen?
We spelen de Eredivisiebingo op basis van doelpunten. Wanneer een speler op jouw kaart scoort, mag je deze afstrepen. Eigen doelpunten tellen vanzelfsprekend niet mee. 

De spelregels:
- Iedereen speelt met één kaart mee in de Tombola Voetbalbingo
- Horizontale, verticale en diagonale bingo's (zeg maar het boter, kaas en eieren-model) zijn winnend. 
- Je kunt slechts met één rijtje van 3 een bingo scoren. Je volgende rijtje van 3 telt niet. Je kunt enkel een tweede keer winnen bij een volle kaart.
- Scoren spelers op jouw bingokaart meer dan eens? Dan maak je kans op de Bonusbingo! Aan het eind van de maand tellen we alle doelpunten gemaakt door jouw spelers bij elkaar op. Hebben jouw spelers de meeste doelpunten gemaakt, dan sta je bovenaan het puntenklassement en win je de bonusbingo. 

Meedoen betekent dat je met extra plezier de Eredivisie gaat volgen en dat je misschien zelfs wel juicht voor een speler die bij een club speelt die niet de jouwe is 🙂

Meld je aan door een reactie de plaatsen in de comments. Op 1 september gaan we de bingokaarten versturen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Iedereen die hierboven heeft aangegeven mee te willen spelen, heeft zojuist een mailtje van me gehad met de bingokaart. Bij het design zijn de rijtjes van drie gesneuveld. 🙂
Een beetje modern mag wel, nietwaar.

Je maakt een bingo als je in de bovenste helft OF de onderste helft drie spelers weg kunt strepen. De speler op de middellijn telt in beide vakken mee. Je moet dus drie van de vijf namen weggestreept hebben om bingo te hebben. bingo levert prijzen op, een foute bingo betekent een liedje zingen.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.