Spring naar bijdragen

Ga als een Champion naar de Jack's World Series of Darts


Brunsie

Aanbevolen berichten

Dit weekend wordt er op topniveau gedart in de AFAS Live in Amsterdam tijdens de Jack's World Series of Darts. Alle toppers die je kent van de grote darts toernooien zijn aanwezig. Jij, beste OneTimer, kunt er als VIP ook bij zijn! We hebben 4 VIP kaarten beschikbaar voor de vrijdagavond. Je wordt vanzelfsprekend ontvangen door een lieftallige OneTime-ster 

Wat moet je daarvoor doen?
Zet vanavond of morgenavond minimaal € 10,- in bij Jack's op de Champions League. Laat je jouw weddenschap zien met een minimale quotering van 1.25 in de comments dan ben je in de race voor de kaarten. Donderdag rond de middag verloten we de kaarten. Zorg dus dat je jouw weddenschap uiterlijk donderdag om 10.00u in dit topic hebt staan!

Heb je nog geen account bij Jack's? Dan is de Jack's World Series of Darts wellicht een goede reden om er eentje aan te maken. Jack's heeft namelijk een oddsboost van 50x als je inzet op Michael van Gerwen als winnaar van de Jack's World Series of Darts. 

Succes!

 

 

  • Like 10
  • Thanks 2
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.