Spring naar bijdragen

Super Odds van Circus


Brunsie

Aanbevolen berichten

Bijna elke dag is er een sportweddenschap in het sportsbook van Circus waarop Super Odds van toepassing zijn. Super Odds is een promotie waarbij nieuwe spelers na het aanmaken van een account en het doen van een storting Super Odds als promotie kunnen selecteren.

In dit topic gaan we dagelijks een korte voorbeschouwing geven van de wedstrijd waarop die de Super Odds van toepassing zijn en geven we onze mening over de waarschijnlijkheid waarmee je de weddenschap zou kunnen winnen en dus je account bij Circus een flinke kickstart kunt geven.

Heb je nog geen account bij Circus? Lees dan lekker mee in dit topic en profiteer optimaal van de Super Odds promotie als je beslist om een account aan te maken. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Super Odds zaterdag 1 oktober: Winst PSV is 50x je euro waard!

Wie vandaag een account aanmaakt bij Circus en voor de Super Odds promotie kiest, maakt naar onze mening goede kans om een mooie kickstart bij het online casino/de online bookmaker te maken. De promotie is namelijk van toepassing op de Eredivisie wedstrijd SC Cambuur - PSV. De winnende weddenschap is winst voor PSV. Dat lijkt een zekerheidje te zijn, hoewel er niet zoiets als een sure bet bestaat. PSV is echter na een mindere fase terug aan kop in de Eredivisie en zal in Leeuwarden snel zaken willen doen gezien het programma van 12 wedstrijden dat de Eindhovenaren voor de WK-break op het programma hebben staan. 

Luuk de Jong ontbreekt nog bij PSV, dat wel Frederik Oppegard en Anwar El Ghazi terug bij de wedstrijdselectie heeft. Bij SC Cambuur is nagenoeg iedereen fit.

Waarschijnlijkheid Super Odds
PSV heeft de reputatie om nooit sterk uit een interlandbreak te komen. Dat is tricky aan deze Super Odds. Normaal gesproken moet PSV echter kwaliteit genoeg hebben om met de drie punten terug naar Eindhoven te reizen. Wij geven deze Super Odds een slagingskans van 80%

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Super Odds zondag 2 oktober: BTS bij de derby van Manchester is 50x je euro waard!

Als je vandaag een account opent bij Circus heb je de keuze waarop je de Super Odds promotie wilt spelen. Je kunt kiezen voor de Formule 1-race in Singapore of de voetbalwedstrijd tussen Manchester City en Manchester United.

De F1-weddenschap waarop de Super Odds van toepassing zijn, is de weddenschap dat Max Verstappen de race wint. Na de kwalificatie van gisteren waarbij Verstappen zijn pole-ronde af moest breken omdat er te weinig benzine in zijn Red Bull-bolide zat, is deze weddenschap een stuk lastiger geworden. Verstappen start als achtste en inhalen op het stratencircuit van Singapore is buitengewoon lastig. 

Wij zouden er dus voor kiezen voor de weddenschap op de wedstrijd tussen Manchester City en Manchester United. De weddenschap waarop de Super Odds van toepassing zijn is de weddenschap BTS oftwel dat beide teams tot scoren komen. Daar geloven we wel in! Manchester City heeft met Erling Haaland de meest doeltreffende spits van Europa in het elftal. Ook Manchester United, dat een beroerde start van het seizoen kende, is de laatste weken goed op schot. Wij geven deze Super Odds een slagingskans van 90%

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Super Odds dinsdag 4 oktober: 1X bij Ajax - Napoli is 50x je euro waard!

Ajax hervat vanavond de Champions League campagne tegen het Italiaanse Napoli. De Amsterdammers wonnen van Glasgow Rangers, maar verloren redelijk kansloos van Liverpool. Napoli won beide duels tot dusver en is ook vanavond in Amsterdam favoriet. De Italianen komen echter vooral om niet te verliezen en zouden met een punt genoegen kunnen nemen. 

Ajax wil vooral het chagrijn van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles van zich af spelen. Daarin kwamen de Amsterdammers niet verder dan 1-1. Een gelijkspel zou in deze fase van de Champions League een goed resultaat zijn voor de Amsterdammers. Wij schatten Napoli echter kwalitatief hoog in. We geven deze Super Odds een slagingskans van 50%.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Super Odds woensdag 5 oktober: Een zege van Real Madris is 50x je euro waard!

Na de oorwassing van Ajax en de gemiste Super Odds van gisteren, is er voor nieuwe spelers bij Circus vandaag een nieuwe kans om hun Super Odds te verzilveren. Dat doe je door in te zetten op een zege van Real Madrid.

Real Madrid is houder van de Champions League en gaat vanavond tegen Shakthar Donetsk verder met het verdedigen van die titel. De Spaanse kampioen deelt de leiding in La Liga momenteel met FC Barcelona, maar is in de Champions League tot nu toe nog foutloos. Wij voorzien ook niet dat de Oekraïners van Shakthar daar iets aan kunnen veranderen. De zege zal wellicht niet hoog zijn, maar winnen doet Real wel. Wij geven deze Super Odds een slagingskans van 90%.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Super Odds donderdag 6 oktober: Een zege van AZ of PSV is 50x je euro waard!

Spelers die een nieuw account aangemaakt hebben en hun Super Odds ingezet hebben op een zege van Real Madrid hebben gisteravond een spannende, maar uiteindelijk lucratieve avond beleeft. Real won en daarmee werden de Super Odds € 50,- waard.

Vanavond opnieuw een kans op € 50,-. Als nieuwe speler bij Circus maak je vandaag opnieuw kans op het winnen van Super Odds. Je hebt zelfs de keuze. Winst van PSV tegen FC Zürich is goed voor €50,0, maar ook winst van AZ tegen Apollon Limassol is goed voor verzilvering van de Super Odds. Gezien de recente vorm van PSV (3-0 nederlaag tegen SC Cambuur) en het feit dat AZ momenteel de trotse koploper in de Eredivisie, gaan wij voor AZ. Wij geven deze Super Odds een slagingskans van 75%.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Super Odds zaterdag 8 oktober: Een overwinning van Ajax is 50x je euro waard!

Ajax krijgt vanavond om 18.45u de kans om de enorme kater van de Champions League wedstrijd tegen Napoli weg te spoelen. De Amsterdammers spelen aan De Dijk tegen promovendus FC Volendam, dat laatste staat en dit seizoen pas één keer won. 

1-6. Dat stond er nog nooit op het scorebord van de Johan Cruyff Arena. Afgelopen dinsdag was het wel zo ver. Ajax werd op alle fronten afgetroefd door de Italiaanse tegenstander en verlengde de serie niet-gewonnen wedstrijden tot 4. De kans dat die serie verlengd wordt tot 5 is onwaarschijnlijk. Daarvoor is Volendam simpelweg niet sterk genoeg. Wij geven deze Super Odds daarom een slagingskans van 90%.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Super Odds van dinsdag 11 oktober: Winst PSG vervijftigvoudigd je euro!

De Super Odds zijn vandaag uitgeschreven op winst van de Franse topclub Paris Saint Germain tegen het Benfica van oud-PSV-trainer Roger Schmidt. Het eerste duel in Portugal eindigde in een gelijkspel en de ploeg van Schmidt is ook nog ongeslagen in de Portugese competitie. Geen ploeg die je even verslaat dus. Toch achten we PSG in eigen huis in staat om Benfica te kloppen, maar eenvoudig wordt het niet. Wij geven deze Super Odds een slagingskans van 60%.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Super Odds van woensdag 12 oktober: Eén Ajax-treffer is genoeg voor € 50,-!

De Circus Super Odds kun je vandaag op een heel gemakkelijke manier verdienen. Als je vandaag een account aanmaakt en kiest voor de Super Odds als welkomstbonus, dan is één doelpunt van Ajax in de uitwedstrijd tegen Napoli voldoende om een vliegende start te maken met je account. Ajax heeft natuurlijk wat recht te zetten na de 1-6 van vorige week in Amsterdam. Of ze kans maken om te winnen in Italië laten we voor nu even in het midden. Scoren zien we Ajax echter wel doen. De Amsterdammers scoorden slechts in één van de voorgaande elf Champions League wedstrijden niet. Wij geven deze Super Odds een slagingskans van 75%

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Super Odds van donderdag 13 oktober: Je hebt de keuze uit Feyenoord of PSV voor € 50,-

Als je vandaag een account aanmaakt bij Circus, dan kun je Super Odds spelen op de Europa League wedstrijden van Feyenoord of PSV. Selecteer de wedstrijd waarvan jij denkt dat de Nederlandse club het meeste kans maakt om te winnen en start met spelen bij Circus met € 50,- extra op je account!

Wij kiezen voor PSV. Dat is geen keuze tegen Feyenoord, maar we denken dat PSV de grote kans heeft om te winnen. De Eindhovenaren wonnen vorige week immers met maar liefst 1-5 van FC Zürich, dat vanavond in Eindhoven opnieuw de tegenstander is. Wij schatten zo in dat PSV opnieuw weinig moeite met de Zwitsers gaat hebben. PSV steekt wat beter in vorm terwijl het bij FC Zürich kommer en kwel is. Wij geven deze Super Odds een slagingskans van 90%.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Super Odds van zaterdag 15 oktober: Vijftig euro voor een zege van de Spurs

Nieuwe spelers van Circus kunnen vandaag vijftig euro winnen als ze een euro inzetten op winst van Tottenham Hotspur. 

De Spurs nemen het vanavond om 18.30u op tegen Everton. Spurs zijn goed begonnen aan het seizoen en staan na negen speelronden op een mooie derde plaats. Everton staat in het rechterrijtje en dat is eigenlijk precies waar we deze club uit Liverpool mogen verwachten. Tottenham speelt thuis en spits Harry Kane is in vorm. Wij geven deze Super Odds een slagingskans van 75%.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Super Odds van zondag 16 oktober: Kies je eigen winnaar en win € 50,-

Vandaag staat El Classico op het programma: Dé topwedstrijd uit de Primera Division kan jouw € 50,- opleveren als je de winnaar van de wedstrijd goed voorspeld. Om deze Super Odds te kunnen spelen, dien je een account aan te maken bij Circus en de Super Odds als welkomstbonus te selecteren. Je kunt hierna zelf inzetten op winst voor Real Madrid of FC Barcelona. Dat je zelf mag kiezen maakt de slagingskans van de Super Odds lager dan normaal gesproken. Je krijgt van Circus normaal gesproken een 50-50 kans aangeboden, waar we gezien de statistieken nog wel wat procenten bij op kunnen tellen. Je hebt hier te maken met twee teams van ongeveer gelijke sterkte, wat de kans op een gelijkspel groot maakt. Wij geven deze Super Odds een slagingskans van 33%.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Super Odds van woensdag 19 oktober: BTS bij Manchester United - Tottenham Hotspur

Interessante Super Odds bij Circus vandaag. De wedstrijd tussen Manchester United - Tottenham Hotspur is vijftig keer je euro waard als beide teams tot scoren gaan komen. Met spitsen als Marcus Rashford, Antony Martial, Harry Kane en Heung-min Son moet dat tot de mogelijkheden behoren. We schatten deze Super Odds in op 80%

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.