Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing USA - Wales


Brunsie

Aanbevolen berichten

Maandag 21 november wordt afgesloten door de Verenigde Staten en Wales. Beide landen azen in poule B op de tweede plaats achter favoriet Engeland. Voor Wales-aanvoerder en sterspeler Gareth Bale wordt het een weerzien met een aantal collega's uit de Major League Soccer.

Team USA
Amerika is geen voetballand en hoe zeer ze het aan de andere kant van de oceaan ook proberen, ook dit WK gaan de Verenigde Staten geen hoge ogen gooien. De meerderheid van Team USA voetbalt op lager niveau in Europa. Enkel Serginho Dest (AC Milan), Christian Pulisic (Chelsea) en toptalent Weston McKennie (Juventus) spelen op Europees topniveau. Tegen Wales hoeft dat niet per se een probleem te zijn, want dat land is kwalitatief redelijk gelijkwaardig, maar als de VS tweede worden, wordt de achtste finale tegen de winnaar van poule A een lastig verhaal.

Wales
Wat voor de VS geldt ook voor Wales. De meeste basisspelers spelen op lager niveau. Nottingham Forest, de hekkensluiter in de Premier League, is met drie spelers hofleverancier van de selectie van Wales. Sterspeler Gareth Bale won de MLS Cup met Los Angeles FC, maar speelt daarmee op een lager niveau dan bij Real Madrid. Ook Wales zou tweede kunnen worden in Poule B en ook voor Wales kan de achtste finale in dat geval het eindstation zijn.

Prognose:
Als je er van uit gaat dat beide teams van Iran winnen en van Engeland verliezen, is dit meteen een cruciale wedstrijd voor beide landen die daarmee vooral niet zullen willen verliezen. Dat kan een doodsaaie wedstrijd opleveren waar de doelpunten weleens duur kunnen zijn.

Tips:
Tip 1: Gelijkspel (odds 3.10 bij BetCity)
Tip 2: Under 2.5 doelpunten (odds 1.54 bij BetCity)
Tip 3: BTS: Ja (odds 2.07 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.