Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Argentinië - Saoedi-Arabië


Brunsie

Aanbevolen berichten

Op dinsdag 22 november trappen Argentinië en Saoedi-Arabië poule C om 11.00u Nederlandse tijd op gang. Lionel Messi en zijn teamgenoten hadden zich geen fijnere opening van de WK eindronde kunnen wensen.

Argentinië
Argentinië wordt door de bookmakers tot een van de topfavorieten voor het winnen van de WK titel gerekend en dat komt niet alleen door de aanwezigheid van de in goede vorm verkerende Messi. Argentinië heeft grinta, wilskracht en durft smerig te spelen als de strijd daar om vraagt.  Het maakt de Argentijnen niet de meest verfijnde ploeg, maar wel levensgevaarlijk. Tegen Saoedi-Arabië hoeven Messi c.s. waarschijnlijk niet zo diep te gaan dat het gemeen hoeft te worden.

Saoedi-Arabië
Saoedi-Arabië is voor de vijfde keer, voor de eerste keer sinds 2006, aanwezig op de eindronde van het WK. Alleen bij het debuut op een eindronde, in 1994, slaagde de Saoedi's erin om de achtste finale te halen. Dat lijkt ook dit jaar een haast onmogelijke opgave. Met Mexico en Argentinië treft Saoedi-Arabië twee landen die simpelweg sterker zijn.

Prognose:
Argentinië zal snel willen scoren om zich in de rest van de wedstrijd zo min mogelijk in te hoeven spannen. De Argentijnen gaan er zeker geen galavertoning van maken. Saoedi-Arabië zal hopen op een punt, maar genoegen nemen met een kleine nederlaag.

Tips:
Tip 1: 3-Way handicap, starts 0-1: Argentinië (odds 1.50 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.45 bij BetCity)
Tip 3: Under 3.5 doelpunten (odds 1.49 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.