Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Denemarken - Tunesië


Brunsie

Aanbevolen berichten

Op dinsdag 22 november begint het WK om 14.00u voor Denemarken en Tunesië. Beide landen hopen in poule D op de tweede plaats achter  regerend wereldkampioen Frankrijk. De Denen lijken op voorhand de beste papieren te hebben, maar moeten nog wel afrekenen met de Noord-Afrikanen.

Denemarken
Denemarken kwalificeerde zich na een bewogen EK 2020, waarin het de halve finale haalde en vanwege de hele situatie met Christian Eriksen beschikte over een grote gunfactor, voor de tweede opeenvolgende keer voor het WK. Dat is voor de Denen al een goede prestatie want meestal zit er weinig consistentie in de aanwezigheid van de Denen op mondiale eindrondes. De selectie van de Denen is grotendeels gelijk aan die van vorig jaar. Er mag van de Denen dus wel het een en ander verwacht worden. Hopelijk hebben ze niet eenzelfde drama nodig om het publiek voor zich te winnen.

Tunesië
Over de WK-deelname van Tunesië ontstond onlangs nog enige commotie. De FIFA vermoedde overheidsinvloed bij de voetbalbond en dat is bij reglement van de FIFA verboden. Er volgde geen sanctie tegen het land waardoor bondscoach Jalel Kadri en mijn spelers naar Qatar af kon reizen. De selectie van Tunesië herbergt met spelers als Wahbi Kazri en Ali Abdi veel ervaring. Tien spelers waren ook viereneenhalf jaar geleden actief op het WK in Rusland. 

Prognose:
De Denen zullen aanvallend openen zonder zich kwetsbaar te maken op de counter. Een vroege goal kan de wedstrijd openbreken omdat ook Tunesië dan moet gaan aanvallen, wat niet de grootste kracht van het elftal is. Verwacht geen doelpuntenfestijn, maar wel een regelmatige Deense zege.

Tips:
Tip 1: Denemarken wint en houdt de nul (odds 2.08 bij BetCity)
Tip 2: Christian Eriksen geef een assist: Ja (odds 3.20 bij BetCity)
Tip 3: Denemarken wint beide helften: Ja (odds 3.80 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...