Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Duitsland - Japan


Brunsie

Aanbevolen berichten

Duitsland is een land dat je van te voren nooit uit kunt vlakken als het gaat om de wereldtitel. De Duitsers zijn bij uitstek het voorbeeld van een toernooiploeg. De Duitse mentaliteit van nooit opgeven heeft onze Oosterburen al menig succes opgeleverd. Dit WK begint voor het elftal van Hansi Flick tegen Japan.

Duitsland
Hansi Flick verraste met het oproepen van de 17-jarige spits Youssoufa Moukoko van Borussia Dortmund als vervanger van de geblesseerde Timo Werner. Moukoko speelde nog geen interland voor Die Mannschaft. Ook Mario Götze, de matchwinner in de WK finale van 2014, maakt deel uit van de selectie die verder bestaat uit bekende namen als Neuer, Müller en Gündogan.

Japan
De Japanse selectie bestaat uit een interessante samenstelling van spelers die in Europa actief zijn en spelers die uitkomen in de eigen Japanse J-League. Het Japanse elftal is des ondanks de underdog in Poule E waar ook Spanje en Costa Rica in zitten. Het bereiken van de achtste finales wordt daardoor voor Japan een haast onmogelijke opgave.

Prognose:
Duitsland is echt een team dat in een toernooi moet groeien. De Duitsers zullen nog niet heel overtuigend voor de dag komen, maar hebben meer dan genoeg kwaliteit om deze wedstrijd naar zich toe te trekken.

Tips:
Tip 1: Duitsland wint (odds 1.52 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.95 bij BetCity)
Tip 3: Minder dan 2.5 doelpunten (odds 2.15 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.