Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Nederland - Ecuador


Brunsie

Aanbevolen berichten

Nederland kwam mede dankzij de nieuwe nationale knuffel Fries Andries Noppert niet of nauwelijks in de problemen tegen Senegal. Een fraaie loopactie en dito kopbal van Cody Gakpo brak het Senegalese verzet en zorgde voor opluchting in het Oranje-kamp. De 2-0 van Davy Klaassen was voor de statistieken. Tegen Ecuador kan Oranje plaatsing zelfs groepswinst al veilig stellen. 

Nederland
Het elftal van Louis van Gaal speelde een verre van briljante openingswedstrijd, maar schreef wel de punten bij. Dat is waar het om gaat in deze fase van het wereldkampioenschap. Met een zege op Ecuador is de eerste doelstelling, plaatsing voor de achtste finale, bereikt en dan begint het toernooi eigenlijk pas echt. 

Ecuador
Ecuador zal stiekem hopen op een resultaat tegen Nederland. Dan beginnen de Zuid-Amerikanen immers met een punt voorsprong aan het beslissende duel met Senegal. De Zuid-Amerikanen hadden weinig moeite met Qatar, maar dat land mag dan ook echt als zwakke broeder in de poule beschouwd worden. Hoe Ecuador zich tegen een voetballende tegenstander zal weren, is een andere vraag.

Prognose:
Nederland zal het spel moeten maken en Ecuador zal zich vooral richten op tegen houden. Als Nederland hetzelfde geduld kan betrachten als tegen Senegal, dan zien we Oranje de drie punten wel pakken.

Tips:
Tip 1: Nederland wint (odds 1.76 bij BetCity)
Tip 2: Meer dan 2.5 doelpunten (odds 2.12 bij BetCity)
Tip 3: BTS: nee (odds 1.79 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...