Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Kroatië - Canada


Brunsie

Aanbevolen berichten

Kroatië heeft zichzelf lelijk in de voet geschoten door het veldoverwicht dat het had tegen Marokko niet omzetten in een overwinning. De Kroaten krijgen de kans om tegen Canada alsnog de volle buit te pakken en bij winst van België is een ticket voor de achtste finale alsnog bijna binnen handbereik.

Kroatië
Kroatië is voor een aantal OneTimers een dark horse voor de wereldtitel. De Kroaten maakten in het eerste groepsduel tegen Marokko nog niet de indruk opnieuw ver te kunnen komen. Tegen Canada telt niets minder dan de overwinning voor het elftal van aanvoerder Luka Modric. Kroatië maakte vier jaar geleden ook geen verpletterende indruk in de groepsfase en is duidelijk een team dat in een toernooi moet groeien.

Canada
Canada heeft de kans laten liggen om de nummer 2 van de wereld, België, serieus pijn te doen en dat is voor de Canadezen een gemiste kans. De groepsfase overleven kan, maar dan moet Canada wel twee keer winnen en of dat voor dit elftal Canadezen mogelijk is tegen Kroatië is een groot vraagteken.

Prognose:
Als Kroatië het overvloed aan balbezit gaat koppelen aan doeltreffendheid, is Canada geen land waar ze erg veel moeite mee zouden moeten hebben.

Tips:
Tip 1: Kroatië wint (odds 2.08 bij BetCity)
Tip 2: BTS: Nee (odds 1.96 bij BetCity)
Tip 3: Over 0.5 doelpunten in de eerste helft (odds 1.41 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.