Spring naar bijdragen

Playwithsierra


playwithsierra

Aanbevolen berichten

Dag allemaal, 

Ik ben Playwithsierra. Ik speel al geruime tijd op online slots en lees ook zo nu en dan mee op het forum. Qua kansberekeningen etc. ben ik geen ster (alles met cijfers/wiskunde laat m'n hoofd tollen). Ik vind het leuk om zo nu en dan een gokje te wagen en voorheen bracht dat me ook wel eens wat op. Sinds de regulering van online gokken in NL lacht het geluk me helaas minder toe en ik maak ik vooral veel verlies. N.a.v. de berichten op het forum heb ook ik het boek 'Versla het online casino' aangeschaft en ben ik van plan dit weekend te beginnen met lezen. Ik hoop door middel van dit forum me wat meer kunnen te verdiepen in verschillende strategieën en hopelijk zo ook weer wat winst te kunnen maken en natuurlijk lekker veel uit te wisselen!  In ieder geval hartstikke leuk om nu ook member te zijn en we spreken elkaar vast snel! 

Groetjes, 

Playwithsierra

  • Like 4
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedankt voor het warme welkom allemaal! Ik heb het eerste doel behaald en dat is inderdaad het boek uitlezen. Het las lekker weg dus ik was er inderdaad zo doorheen. De bruikbare tips in het boek geven toch een gevoel dat ik nu op een tactischere manier bezig kan zijn met geld verdienen. Ik heb het meteen in de praktijk uitgetest en mijn 1e bonus vrijgespeeld. Het was weliswaar maar 1x rondspelen dus wat dat betreft een 'piece of cake' maar een goed begin is het halve werk. Ik heb 40 euro uit kunnen cashen van de 50 bonus. Eigenlijk had ik al bij 50 euro kunnen stoppen maar ik durfde toen nog niet uit te cashen omdat ik bang was dat dit misschien tegen de regels zou zijn aangezien ik mijn eigen inzet nog niet 1x had rondgespeeld. Toen dus nog maar 50 euro rondgespeeld en 40 euro uitgecasht. Ik ben tevreden:) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.