Spring naar bijdragen

Plus 500 keert maar liefst 97 miljoen aan dividend uit


Nomore

Aanbevolen berichten

Dat het goed gaat met bepaalde bedrijven in de wereld van stock trading en aandelenhandel kunnen we wel zien op WallStreet en op dit moment na de Brexit iets minder in de Londense City. Maar ook de wat kleinere aanbieders van handel in CFD's en aandelen, zoals Plus 500 doet goede zaken. 

Op dit moment is Plus500 de grootste partij op het gebied van handel in CFD's en merken ze dat ook aan het aantal klanten. Plus500 verdient geen geld aan verliezende klanten maar verdient het geld aan de spread op de beurshandel. Dit is een eerlijk en betrouwbaar model en persoonlijk handel ik graag via deze broker mede vanwege de hoge leverage die hier mogelijk is. Dit is ook een stuk gebruiksvriendelijker dan bijvoorbeeld de app van Bux.

 

Terug naar Plus 500 en het uitgekeerde bedrag aan dividend. 2015 was een recordjaar en de raad van bestuur heeft het beleid van 60% van de winst uit te keren aan dividend vast te houden. Het aantal gebruikers is in 2015 gestegen met meer dan 30.000 naar 136.500!

Wil je het ook eens proberen hebben we nu een aanbieding waarbij je zonder nog zelf geld te hoeven storten 25 euro gratis krijgt waar je mee kunt handelen op de beurs. Mocht het je bevallen kun je daarna na een storting nog een keer een deposit bonus krijgen. Misschien ben jij wel degene die zorgt dat Plus 500 een winstwaarschuwing moet afkondigen volgend jaar ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 jaar later...
  • 1 jaar later...

Eerder deze maand werd bekend dat de oprichters van Plus 500 hun belang hebben verkleind in het beursgenoteerde bedrijf. Men verkoopt voor 90 miljoen euro aan aandelen, en hebben toegezegd de overige aandelen die ze bezitten de komende 6 maanden niet te verkopen. 

Het betreft de eigenaren, Alon Gonen, Gal Haber, Elad Ben-Izhak, Omer Elazari ‎and Shlomi Weizmann, die tegen de bijna hoogste koers ooit een deel van hun belang verzilveren. 

Mocht de verkoop zijn afgerond behouden ze nog zo'n 17% van alle aandelen van +500. 

Men geeft aan dat deze verkoop niets met vertrouwen in +500 te maken heeft, maar puur voor diversificatie doeleinden is.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.