Spring naar bijdragen

Dopey's sportweddenschap tips, voorbeschouwingen, freebets etc...


Dopey

Aanbevolen berichten

Op 3-9-2016 om 01:18 zei Dopey:

En een laatste strategie is er eentje die ik via een ander sportbetter heb vernomen. Hij beweert hiermee elke maand een grote zak geld aan over te houden, maar heb daar sterk mijn vermoedens bij. Aangezien het hier om hoge inleggen gaat wil ik deze eerst uitgebreid gaan testen. Ik ga ik dit met fictief geld spelen en om geen verwarring te veroorzaken ga dit deze als punten benoemen. Het doel hierbij is om wedstrijden uit te kiezen met een minimale odds van 1.40 waarbij er gescoord gaat worden in de eerste helft. Mijn punten inleg hierbij zal 500 zijn. Indien er gescoord wordt is de bet klaar en heb ik gewonnen. Mocht de wedstrijd de rust in gaan met 0-0 dan heb ik die 500 punten verloren, maar dan plaatst ik nogmaals 500, maar dan op 1.5+ doelpunten. Indien er na een kwartier in de tweede helft nog steeds niet gescoord is plaats ik 2000 punten op 0.5+ doelpunten. Mocht er wel en doelpunt vallen in de eerste kwartier 2de helft dan plaats ik nog een keer 1000 punten in op 1.5+ doelpunten.

Ik heb voor o.a de beker wedstrijden een lijstje wedstrijden genomen om verder uit te testen. Ik zal deze dus volgens zijn strategie gaan uitvoeren en dan kijken we weer verder.

PSV - Roda JC
Ajax - Willem II
IJsselmeervogels - Archilles
Cuijk - Telstar
Sparta - Dordrecht
Sevilla - Betis
Real madrid - Villareal
Liverpool - Hull City
Celtic - Kilmarnock
VVV - Jong Utrecht
Jong Ajax - Oss
Jong PSV - Fortuna

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 20-9-2016 om 18:23 zei Dopey:

Ik heb voor o.a de beker wedstrijden een lijstje wedstrijden genomen om verder uit te testen. Ik zal deze dus volgens zijn strategie gaan uitvoeren en dan kijken we weer verder.

PSV - Roda JC +200
Ajax - Willem II +200
IJsselmeervogels - Archilles +200
Cuijk - Telstar +200
Sparta - Dordrecht +200

Sevilla - Betis -2000
Real madrid - Villareal +200
Liverpool - Hull City
Celtic - Kilmarnock
VVV - Jong Utrecht
Jong Ajax - Oss
Jong PSV - Fortuna
 

Tussenstand van de test wedstrijden. Zoals je ziet dus toch een wedstrijd die anders verloopt dan we hadden gehoopt en daarmee sta je direct behoorlijk in de min. Mijn voorspelling is dus direct zichtbaar in deze test wedstrijden. Maar zoals afgesproken gaan we dit voorlopig nog verder uit testen.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voorbeschouwing FC Groningen vs Heracles Almelo Eredivisie 24-09-2016

 
Aankomende zaterdag kan FC Groningen zijn eerste thuiswinst van het seizoen op Heracles Almelo boeken. Al vijf wedstrijden op rij weet FC Groningen nog thuis geen wedstrijd winnend af te sluiten, iets wat mij betreft niet hoort bij een club als FC Groningen. De oefenpot ter voorbereiding tegen Southampton ging met 0-1 verloren, wat overigens geen slecht resultaat is. Maar het verlies van 0-5 tegen Feyenoord en de 3-4 tegen Twente waren niet best. Ook Sparta wist nog een puntje uit de Euroborg mee naar huis te nemen. Sindsdien lijkt de knop redelijk omgedraaid te zijn. Vorige week wisten ze vriend en vijand te verassen door FC Utrecht in eigen huis met 1-5 te verslaan. FC Groningen speelde goed voetbal en was op de counter erg gevaarlijk. Ook de bekerwedstrijd bij Capelle werd met 0-4 gewonnen wat Groningen weer extra motivatie zou moeten geven voor de thuiswedstrijd tegen Heracles. De tegenstander Heracles Almelo is terug te vinden op de 11de plek met even veel punten als FC Groningen. Een grote aderlating is het verlies van verdediger Robin Gosens en middenvelder Fledderus. De Duitse linker verdediger viel zondag geblesseerd uit in het thuisduel met Ajax. De eredivisionist meldde van de week dat een scan heeft aangetoond dat er sprake is van schade aan zijn rechter enkel en hierdoor enkele weken is uitgeschakeld. Vorige week raakte Heracles ook al aanvoerder Fledderus voor een langere tijd kwijt. Hij scheurde zijn achterste kruisband en is voorlopig uit de roulatie.Het gemis van beide spelers was direct duidelijk zichtbaar in de bekerwedstrijd tegen de amateurs Excelsior Maassluis. Pas in de verlenging wist Heracles door twee keer te scoren alsnog de volgende bekerronde te bereiken. Heracles heeft dus een moeizame start van het seizoen. Na 6 competitie wedstrijden staan er al 3 verlies en 2 gelijkspelen in de boeken. Alleen Willem II werd thuis door 3-1 van de mat gespeeld. Maar de reeks daarna waren niet best met 3 verliespartijen en een gelijkspel. Het duel begint zaterdag om 18.30 uur. Welke scheidsrechter deze wedstrijd gaat leiden is helaas nog niet bekend. Om tot een goede wedbet te komen ben ik even ingedoken in wat statistieken van Heracles. Ze spelen een uitwedstrijd en daarin is mij bekend dat ze die niet vaak winnend spelen. Sinds 2014 hebben ze ruim 33 van de 60 uitwedstrijden in de competitie verloren. 14 keer werd het een gelijkspel en 13 keer een winstpartij. Van die 13 winstpartijen waren 8 wedstrijden tegen een degradatie kandidaat. Met deze cijfers en hun huidige vorm gaat mijn geld naar FC Groningen.
 
Laatste ontmoetingen:

12/05/2016 FC Groningen vs Heracles Almelo 2-1
08/05/2016 FC Groningen vs Heracles Almelo 2-1
17/08/2014 FC Groningen vs Heracles Almelo 3-1

Zoals ik al eerder in mijn Eredivisie voorspelling heb geschreven vind ik Heracles dit seizoen een matig elftal hebben. Er is veel kwaliteit vertrokken en dat is wat mij betreft niet goed opgevangen. FC Groningen begon de competitie erg matig, maar de winst bij FC Utrecht en in de beker zullen ze weer vertrouwen hebben gegeven.  Mijn voorspelling is als volgt:

Wedtip: FC Groningen Asian Handicap 0, 1.63. Dat betekend dat bij een gelijkspel de inzet weer terug gaat. Verder lijkt mij een 1X 1.37 een mooie voor een combinatie bet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Aankomend weekend staan er een paar hele mooi wedstrijden op het programma waarvan de thuisploeg groot favoriet is en de uitploegen moeite hebben met scoren. Dit zin mooie odds waarbij je die kunt combineren.

AZ vs Eagles (4 uit 6)
1-0 9.0
2-0 8.0
3-0 9.0

Liverpool vs Hull City (6 uit 5)
1-0 8.0
2-0 7.0
3-0 8.0

Atletico Madrid vs Deportivo (2 uit 5)
1-0 6.5
2-0 6.1
3-0 7.5

Porto vs Boavista (5 uit 5 waarvan 0 in uitwedst)
1-0 6.25
2-0 5.80
3-0 7.0

Sporting Lissabon vs Estoril (3 uit 5)
1-0 7.0
2-0 6.0
3-0 6.4
 

Napoli vs Chievo Verona (7 uit 5 waarvan 2 in uitwedst)
1-0 7.0
2-0 7.0
3-0 8.50

Ook de wedstrijd van vanavond  Feyenoord vs FC Oss is een mooie.
2-0 8.5
3-0 7.0
4-0 7.5

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3-1 voor FC Groningen tegen Heracles. Mooie actie @Dopey

 

 

 

Ik zie overigens dat er hier wat leden gek zijn op freebets. Dus ik bied jullie naast de leuke deals van The Great One ook nog een extra freebetje van 1 euro p.p. Enige wat jullie hoeven te doen is een uitslag te geven van de wedstrijd FC Groningen vs Heracles in mijn topic en deze uiteraard goed te hebben. De winst is voor jou.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voorbeschouwing AZ vs Go Ahead Eagles Eredivisie 24-09-2016
 
Vanavond reist de Eagles af naar Alkmaar voor de uitwedstrijd tegen AZ. Na een stroeve start van de competitie slaagde AZ met 4 overwinningen op rij alsnog om een mooie positie in de ranglijst te vestigen. Het resultaat is nu een vierde positie met even veel punten als Ajax en PSV. Bovendien werd Lienden in een uitwedstrijd ook nog met 4-1 verslagen in de beker. Bel Hassani was daar de grote man met twee doelpunten, maar ook Weghorst heeft in de competitie eindelijk weer eens weten te scoren. Je zou dus kunnen zeggen dat AZ de vorm en dat de versterkingen hun draai hebben gevonden. De statistieken thuis zien er met 2 overwinningen, één gelijkspel en met 6 voor en 2 tegen er goed uit. Bij Eagles zijn de stats op dit moment niet zo best. Met 4 uit 6 waarvan vier verlies partijen reizen de Eagles niet met een gerust hart af naar Alkmaar. Daarbij opgeteld dat ze ook nog alle drie de uitwedstrijden hebben verloren waarin ze geen één keer het net hebben weten te vinden. Bij AZ schijnt iedereen fit te zijn, dus wat mij betreft de favoriet om hun derde thuiswinst te pakken.
 
Aangezien de 1X2 odds natuurlijk veels te laag staan ben ik gaan verder zoeken. Daaruit kwam ik bij de volgende mooie voorspelling:
 
Wedtip: AZ to win without conceding a goal @2.28. Dus AZ moet winnen zonder een tegen doelpunt. Een mooie bet met een sterk verdedigend AZ en een Eagles wat moeilijk tot scoren komt in uitwedstrijden. Verder vind ik corner handicap Eagles 5-0 voor 1.48 ook een mooie voor een combinatie bet. AZ is nou niet echt een ploeg wat veel corners uit een wedstrijd sleept. En mocht Eagles er maar 2 hebben moet AZ er al 7 krijgen om de bet te verliezen.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voorbeschouwing FC Kopenhagen vs Club Brugge CL 27-09-2016
 
Morgenavond staat de Champions league wedstrijd tussen FC Kopenhagen vs Club Brugge op het programma. Beide ploegen wisten hun eerste groepsduel niet te winnen, dus is de druk op beide teams is groot. Kopenhagen lijkt op voorhand de beste papieren te hebben. Twee weken geleden hebben ze een knappe prestatie geleverd door 1-1 gelijk te spelen bij Porto. Daarbij hebben ze wegens een rode kaart ook nog het laatste half uur de wedstrijd moeten uitspelen met 10 man. Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar wat ik gelezen heb is dat Kopenhagen zeker niet minder was dan Porto en een gelijkspel dus wel verdiend was. In de competitie doet Kopenhagen het ook erg goed. Ze staan na 11 speelrondes bovenaan en hebben met 4 punten voorsprong een kleine gat geslagen met Brondby. Als we de statistieken gaan bekijken maakt Kopenhagen een prima kans op een overwinning. Vijf van de zes thuiswedstrijden werden gewonnen en één keer werd er gelijk gespeeld. De doelsaldo liegen er ook niet om met 15 doelpunten voor en maar 2 tegen. Sinds 2015 werden er maar liefst 39 thuiswedstrijden gewonnen, 8x gelijk gespeeld en maar 1x verloren. Zo op het eerste gezicht lijkt het dus een ploeg wat thuis erg moeilijk te verslaan is, maar geldt dit ook in Europese wedstrijden? jazeker, ook Europees hebben ze met name in het verleden goed hun mannetje weten te staan. In 2010 kwam Barcelona niet verder dan 1-1 en verloor Panathinaikos met 3-1. Ook Brugge werd op 0-0 gehouden en wist Juventus in 2013 niet verder te komen dan een gelijkspel. Natuurlijk zeggen deze oude uitslagen nu niet meer zoveel, maar dat Kopenhagen dus niet bang hoeft te zijn lijkt mij duidelijk. 5 van de laatste 7 Europese thuiswedstrijden werd er zelfs geen tegen goal geïncasseerd. Brugge lijkt dus gewaarschuwd, en na die 0-3 thuisverlies tegen Leicester City zullen ze er niet met een gerust hart heen gaan. De vorm van Brugge in de competitie is ook niet al te best. In 8 wedstrijden werd er al 3x verloren. Maar liefst 3 van de laatste 4 uitwedstrijden gingen verloren, en ook Europees zijn deze niet al te best. Mijn geld gaat naar FC Kopenhagen met de volgende voorspelling:
 
Wedtip: Home Team to score first en win the match @1.98. Ik verwacht namelijk dat Kopenhagen sowieso wel één keer gaat scoren en dat Brugge het zelf moeilijk gaat krijgen om te scoren. Een 1/2 -0 uitslag met 6.75 en 8.50 lijkt mij daarom ook een mooie odds om te spelen.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voorbeschouwing Napoli vs Benfica CL 28-09-2016
 
Een wedstrijd wat vanavond op het programma staat, gaat tussen de huidige nummer 2 in Italie en de koploper in Portugal Benfica. Beide ploegen doen het in de competitie erg goed en wordt dus veel van verwacht vanavond. Napoli staat op de tweede plaats met maar één punt achter Juventus. Benfica staan eerste met één punt boven concurrent Sporting Lissabon die ook in de CL goed bezig is. Ik heb bij beide ploegen de huidige statistieken even goed onderzocht en kwam tot een paar leuke bets. Napoli speelt thuis erg sterk, zowel in competitie verband als op Europees vlak. In de competitie hebben ze 19 van de laatste 22 wedstrijden gewonnen. We moeten terug gaan naar mei vorig jaar toen Napoli een thuiswedstrijd werd verslagen met 2-4 door Lazio Roma. Een wedstrijd die explodeerde met 9 gele en twee rode kaarten. Ook in de CL zijn ze nog onverslagen met 5 overwinningen en twee gelijkspelen. Ook qua doelpunten met 30 voor in 9 thuiswedstrijden laat Napoli zien dat ze thuis erg sterk zijn. Met spelers als Milik, Insigne, Gabbiadini, Callejon en Mertens hebben ze een zeer gevaarlijke voorhoede. Spelers die ontzettend doelgericht zijn en niet stoppen zodra ze 1-0 voor komen te staan. In de laatste 12 thuiswedstrijden heeft Napoli maar liefst 10 keer meer dan 2 doelpunten gemaakt. Nu is Benfica nou niet echt een ploeg die veel doelpunten tegen krijgt, maar de odds 1.5+ Napoli met 1.81 maakt het in ieder geval wel aantrekkelijk. Daarnaast is over 2.5 doelpunten voor 2.02 ook een mooie bet. Ik verwacht geen saaie pot, maar een lekker aanvallende ploeg uit Italie die er alles aan zal doen om zo snel mogelijk die eerste te scoren. En zodra die gemaakt is moet Benfica wel komen en zal er ruimte gaan komen wat uiteindelijk goed voor de doelpunten bets zal uitpakken. Door het aanvallend spel van de Italianen verwacht ik vanzelf sprekend ook wel wat corners voor Napoli. Most corners 1.37 is dus een prima odds voor een combi bet, maar handicap -1.5 Napoli corners 1.68 een mooie om single te spelen. Ik verwacht sowieso een pittige klus voor de Portugezen.
 
Wedtip: Over 2.5 doelpunten @2.02, Napoli over 1.5 doelpunten @1.81, Napoli most corners 1.37, Napoli -1.5 corners handicap 1.68
bewerkt door Dopey (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier nog wat losse tips voor de CL wedstrijden van vanavond.

Arsenal win + most corners @1.50
Napoli win vs Benfica @1.64
PSG corners handicap -1.5 @1.77
Manchester City minder dan 63.5% balbezit vs Celtic @1.80
Machester City over 6.5 shots on target @1.60
Rostov 2+ kaarten meer verschil dan PSV @3.90
Napoli over 54.5% balbezit vs Benfica
Besiktas BND vs Dynamo Kiev @1.73

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei SmartAce:

Netjes hoor, alleen meegelift met de Napoli Benfica over 2.5 goals. Op unibet kan ik de meeste van deze weddenschappen niet eens spelen . Welke site wel?

Unibet heeft ze wel, staan onder het kopje "stat bets" als je een wedstrijd aangeklikt hebt. En kaarten onder cards en corners onder corners ?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 29-9-2016 om 11:40 zei SmartAce:

Netjes hoor, alleen meegelift met de Napoli Benfica over 2.5 goals. Op unibet kan ik de meeste van deze weddenschappen niet eens spelen . Welke site wel?

Om het zo makkelijk mogelijk te houden voor jullie plaats ik alleen de odds van 888sport/Unibet. Op andere sites zullen sommige odds wel altijd wat hoger staan zoals WilliamHill of Betfair9sport).

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...